güniçinde nasıl besleniyosunuz kızlar???

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
11.haftamızı doldurmak üzereyiz. fakat inanın yemek hazırlamaktan ve yemekten ömrümden ömür gitti. kızlar sürekli açım. yiyorum 1 saate kalmaz yine açım. biraz fazla aç kalayım kusuyorum. çok sıkıldım ve yoruldum. bu kusma bulantılar nezaman biticek?? sizler nasıl besleniyosunuz beimle aynı sıkıntıları yaşayan varmı? paylaşırsanız sevinirim....

canım benimde bulantılarım vardı 16 haftada bitti hiç bitmeyecek sanmıştım ama o zamanlar ben hiç yemek yiyemiyodum ve serumla beslendim bir düre şimid ise hayatım tuvalet ve boğaz derdine geçiyor. tuvaletten çıkıyorum acım bişeyler yiyorum genellikle meyve suyu çok içiyorum sonrada tuvalete arada kısa süre boşum oluyor ondada iş yapıyorum. anlıycağın hiç dinlenemiyorum. ara ara bazı meyvelere takıyporum şimdi favorim kiraz ve karpuz elimden geldiğince meyve ağırlılı beslenmeye çalışıyorum çünkü sebze sevmiyorum ne yazıkki süt veyoğurtta dokunuyor kusturyo bu nedenle kaşar peyniri yemeye gayret ediytorum.

ben henüz 7+4 deyim tam tersi canım hiçbirşey istemiyor. Belli seyler var yemek istediğim hamburger patates gibi bide mercimek çorbası.. bunlar dışında sadece bebişim beslensin diye sevmeyerek yiyorum ama şükür kusma yok:) çoook nadir haftada bir miğdem bulanıyor.. inşallah seninkilerde bir an önce geçerde yediklerin direk bebişine gider..

yarın 14 haftalık oluyorum ama midem çok kötü öğürüp duruyorum. ya ne zaman geçicek bu. mide bulantısı yüzünden doğru düzgün beslenemiyorum. sütü çok severdim kutusunu gördüm mü fenalık geçiriyorum yumurtadan hiç bahsetmiyorum. şu anda bile mide bulantısından ölüyorum.

yarın 14 haftalık oluyorum ama midem çok kötü öğürüp duruyorum. ya ne zaman geçicek bu. mide bulantısı yüzünden doğru düzgün beslenemiyorum. sütü çok severdim kutusunu gördüm mü fenalık geçiriyorum yumurtadan hiç bahsetmiyorum. şu anda bile mide bulantısından ölüyorum.

canım bende senin gibi hç bitmeyecek sandım. merak etme 2 haftaya geçer. bol bol su iç en önemli olan su.

bende bu bulntılardan çok çektim 16. haftamda geçti sonra iştahım bi açıldıki ya karnım dosa bile gözüm doymuyo nasıl bierşeymiş bu hamilelik başlarda kustuğum dönemlerde 10 kilo verdi sonrasında 15 kilo aldım süt ve muzu geceleri kalkıp mutlaka tüketiyorum ayrıca kurudut ve kuru üzümü de çok tüketiyorum onun dışında allah ne verdiyse onu yiyiyorum inşallh bebeklerimiz sağlıklı doğar

2. hamileliğim şu bulantı nasıl bişey bi yaşayamadım allahım insan hiçmi aşermez hiçmi midesi bulanmaz yokkk nerdee :CüvCüv:

2. hamileliğim şu bulantı nasıl bişey bi yaşayamadım allahım insan hiçmi aşermez hiçmi midesi bulanmaz yokkk nerdee :CüvCüv:

bence hiç yaşama hayata küsmüştüm ben o derece resmen şakaf sayıyodum ama şimdi hamileliğimin tadını çıkarıyorum.

ben de 5. haftamdayım henüz:)bu hafta doktora gideceğim:)normal beslenmem haricinde günde 1 bardak süt içip biraz da yoğurt tüketmeye çalışıyorum.meyveyi hiç sevmiyorum.mide bulantıları yokluyor 2 gündür ara ara,inşallah çok sorun çıkarmaz çünkü çok korkuyorm.zaten zayıf bi insanım,bi de yiyemez içemezsem bebbeğim nasıl beslenir:((

benimde 12.haftam bitiyo mide bulantıları iştahımı kesiyo ama yinede sürekli acıkıyorum hiç yememiş gibi oluyorum..ağzımda acayip bi tat var bide o olmasa tam olacak..yeşil elma ve yoğurt biraz hafifletiyo bulantımı.. galiba 16.haftada kesiliyo genel olarak..Allahım çabuk geçsin zaman

Mide bulantısı bende yaşamadım,hatta hamileliğin belirtilerini pek yaşamadım bile diyebilirim..Beslenme düzenim ilk gün nasılsa hala aynı düzenli yemeye çalışıyorum,bir öğün yemek 2,5 saat sonra meyve gibi,2 saat sonra yemek meyve gibi devam ediyo..süt ve yoğurt ve peyniri ihmal etmiyorum..
Sürekli acıkıyorum bende,eğer bir işle meşgul deilsem sürekli bişeler yemek istiyorum,ama bi uğraşım varsa,yemişim yememişim farketmiyor..
Bakalım son 3 aya giriyorum,orda ne gibi değişiklikler olcak..

yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim kızlar. bugün kontrolümüz vardı. 12+1 deyiz. bebek çok iyi dedi doktor. 49 gr olmuş. maşallah kuşuma :)))))))))))

yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim kızlar. bugün kontrolümüz vardı. 12+1 deyiz. bebek çok iyi dedi doktor. 49 gr olmuş. maşallah kuşuma :)))))))))))

Maşallah canım, ben de 12+1 oldum bugün opuyorumnanaktan
Çarşamba günü 2'li testim var, hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:

Benim de çok kötüydü birşey yiyemediğim gibi su bile içemiyordum.6 kiloya yakın verdim.Bebeğim beslenemiyor diye çok endişeleniyordum ama çok şükür o gerekli şeyleri depodan alıyormuş.Benim 12.Haftada azalmaya başladı.Bugün 15.Haftaya girdik.ağzımın içindeki garip tat devam ediyor ama çok şükür yeyip içmeye başladım.Hiç geçmeyecek diye çok korkmuştum.Sabret geçecek 16.haftaya kadar devam edeceğini söyleyenler var.Benimki erken bitti umarım seninki de geçer de düzgün beslenmeye başlarsın.Korkunç birşey seni anlıyorum.Bizi bizden başka anlayan olmuyor ne yazıkki...

Bulantılar sırasında bana tek iyi gelen şey ayrandı !!! o dönem zaten kilo alabilmek mümkün değil. ama bulantılar geçince homini gırtlak yedim valla herşeyden :)))

23+2 günlüğüzzz 2 aylıkken baya zorlanmıstı ama şimdi gayet iyizzz herşeyden yiyoruz ama sık sık az az yiyoruzz ve sadece bebek alıyor muş kiloyu maşallahhhhhhhh fındığımaa.....

Back
X