Beni yanlış anlamanızı asla istemem,ama bu tip seyler benimde başıma geldi.bana arkadasim degil de evime gelen temizlikci abla,ne bu sana incecik takmislar dedi. Burma bilezikti. Aslında baska da taktılar ama cevap vermeye tenezzul etmedim.
Bir de bir komsumuz vardı. Aydın lı o zamanlar baska birisiyle nişanıydım,eşimden evel. Bayramdi bayramlasmaya gittim komsuya bana dedi ki nişanlın ne aldı sana. Cok üzülmüştüm o zamanlar daha da genc ve cahildim. Insanlar gerçekten mutluluga degil de paraya bakar olmus bir kızda yoksa,oteki arkadaşında varsa kiz kendini mutsuz hissediyor hem cevreden hem de ozendiginden yazik aslinda bir bakıma herkes heves eder en iyisine ama şartları baska herkesin.. mesela benim arkadasim 3 senedir evli. Esi de polis oyle yoksul falan da değiller,bana demisti ki sana 5 taş alsın sevgilin söyle,o zamanlar esimle sevgiliydik
Tabi ki söylemedim esim zaten aldi ama dedi ki bana 5 tas hayalim

bide bana bohca geldi ona yapmamislardi istenmeyen gelin gibi biseydi esine demiski bana yapmadınız böyle bohca esi de üzülmüş . Ya evlenmissin cocugun var ama icinde kalinca kaliyor demekki insanin