Günlerdir böyleyim...

Yeniigeliin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.076
911
123
27
Merhaba kızlar konu açmak istemiyordum ama artık sıkılmaya başladım bu durumdan. Günlerdir hatta hatfalardır aynı düşünceler içindeyim, her şeyimi küçücük bi ağrımı acaba hamilemiyim diye yoruyorum bu ruhuma suratımada yansıyor hem depresif bi haldeyim uyuyasım yatasım var herşeyden çok çabuk yoruluyorum bide gribim kaç gündür hala geçmedi yok öksürürken kasıklarım acıyor acaba hamilelikten mi yok yorgunluğum ondan mı tuvaletede pek çıkamıyorum oda hamilelikte oluyormuş (çok okuyorum hamilelik belirtilerini) ondan mı diyorum kafayı yicem reglime 10 gün var

Tatlim bende senle ayni durumdayim hatta dun konu actim bende hamile kalamama psikolojisi diyeee.. seni cok iyi anliyorum dusunmemeye calisicaz kendimize baska mesguliyetler bulcaz atlatcaz insallah ve bir gun beklemedigimiz bi anda melegimiz bizi bulucakkk :)

Evet dün okudum konunu aynı durumda olduğumdan hep okuyorum öyle şeyleri inşallah olur bakalım

Size de yazdım galiba konu sahibine de yazayım birlikte olsun

Strese girip odaklanırsanız bu duruma olmayacak

Başka şeylere odaklanın

Ben çok ruhsuzum galiba ama siz de azıcık umursamayın

Bakın tüp bebek yaptırdım 10 gün sonra gel dediler test yapacağız

O süreçte ne belirti aradım ne erken gebelik testi yaptım ne de böyle şeyler aklıma geldi

Gîttim kan verdim işe geri geldim bir kaç saat sonra doktor aradı odamda da bir çok kişi vardı

Tebrik etti teşekkür ettim vs vs kapattım

Eşimi de aradım sonuç olumlu dedim

Stres bu konularda olumsuz etki verir kendinizi dinlemeyin çoooook yoğun olun kafanızı bu işlere odaklanmayın adet yumurtlama vs takip etmeyin

Sağlıklı bebekleriniz olur en kısa zamanda umarım

Hamilelik belirtisi dediğimiz şeylerin çoğu 6. Haftadan sonra başlar. Hamilelik ve regl sancısı arasında hiçbir fark yok. Hatta ben ha şimdi olacağım ha oldum diye cebimde ped le gezdim. Bak nickin yeni gelin tadını çıkar. Eşinle istediğin için birlikte ol. Zaten yumurta oluşunca kadının isteğinde artış oluyor.

Tamamen psikolojik.. Cok kafanızı takmayın..İnsallah zamanı gelince olur.

Bazı aylar dediğiniz gibi takmıyorum hatta olmasın diye uğraştığım zaman bile oldu ama bazı aylarda gerçekten psikolojik olarak hep belirti var gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…