Günlerdir uyuyamıyorum..

bilgeabla

Önemsenmek güzeldir :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
42
1
46
Selam kızlar, yine uyuyamadığım bir günün sabahından herkese selamlar.. Moralim çok bozuk ve midemdeki reflü sürekli beni mahvediyor, gözyaşlarım durmuyor. Sevgilimle 3 aydır devam eden bir iliskimiz var. Ikimizde üniversite ögrencisiyiz. Okulların tatil olmasıyla birlikte telafi sınavlara kaldık. Gidip biletini almıs bir sonraki gün benim sınavım olmasına ragmen yanımda kalmadı. Üzüldügümü belirttim, tarihi kaydıralım dedi istemedim. Evine gitti ve iki gün sonra da ben evime geldim. Tam bir hafta oldu adam akıllı konusmadık. Değer vermedigini hissediyorum. Hayır yanlıs anlıyosun cok evhamlısın diyo. Ayrılma noktasına varacak tartismalar gecti aramızdan. Ayrılmak istemedigimden yine uzuuunca bir mesaj yazarak tüm anılarımızı hatırlattım bir ise yarar diye. Sabah mesajlara baktıgımda gördügüm sey ise "napıyosun"... Bu mu yani diyorum. Gelme üstüme Zehra diyor.
Cok yoruldum ben. Saglıgıma cok zarar veriyorum farkındayım. O uyurken ben aglıyorum her gece..:( Bana yardım edin yalvarırım..

Oncelikle reflu icin gece yatmadan once uc yudum şut icin her gece bu biraz rahatlatacaktir

Uyku icin papatya,biberiye yada lavanta cayi icin uyumadan once buda iyi gelecektir yastiginizin altina

Sevgili icinde bu kadar ustune dusmeyin daha ogrenciymissin seni istemeyeni sende isteme

Yani o senin pesinden kossun sen onun degil o sana senden daha cok kiymet versin

Cok kafana takma unutma su akar yolunu bulur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 aylık ilişkinizde bu adamın üstüne bu kadar düşmek niye pardonda:ssz:
adam kacıp giderse bu tutumunuzdan dolayı gidebilir

ah kuzum ya duygularını anlıyorum ama bir abla olarak sana tavsiye hiç bir erkek önemsenmeyi haketmez.
rahat ol kafana takma. kaçan kovalanır. sen ilgi istiyorsun o ilgilenmiyor. bırak ilgi isteme. tatilin tadını çıkar. ailenle zaman geçir. ararsa dönme bile. mesaj atarsa 40 saat sonra yaz.
bu erkeklere yüz verince böyle olur. ama ilgiliyi kes bak nasıl geliyorlar.
aynı çocuk gibiler. herkes hemfikir bu konuda.
ilgi gösterirsin şımarırlar. biraz ilgilenmezsin "beni sev" diye peşinde dolanırlar.
geneli böyle. ve seninki de bence kesinlikle bu genelin içinde.
ay senin yerinde olsam "haydi bye canım aramıyor musun, ben hiç aramıyorum, benden kıymetli misin, asla" der ilişkiyi salardım.
işte sen benim yaşıma gelince de böyle düşüneceksin. hayatta senden ve seni karşılıksız seven aileden daha değerli hiç bişey yok canım. bunu unutma.

Selam kızlar, yine uyuyamadığım bir günün sabahından herkese selamlar.. Moralim çok bozuk ve midemdeki reflü sürekli beni mahvediyor, gözyaşlarım durmuyor. Sevgilimle 3 aydır devam eden bir iliskimiz var. Ikimizde üniversite ögrencisiyiz. Okulların tatil olmasıyla birlikte telafi sınavlara kaldık. Gidip biletini almıs bir sonraki gün benim sınavım olmasına ragmen yanımda kalmadı. Üzüldügümü belirttim, tarihi kaydıralım dedi istemedim. Evine gitti ve iki gün sonra da ben evime geldim. Tam bir hafta oldu adam akıllı konusmadık. Değer vermedigini hissediyorum. Hayır yanlıs anlıyosun cok evhamlısın diyo. Ayrılma noktasına varacak tartismalar gecti aramızdan. Ayrılmak istemedigimden yine uzuuunca bir mesaj yazarak tüm anılarımızı hatırlattım bir ise yarar diye. Sabah mesajlara baktıgımda gördügüm sey ise "napıyosun"... Bu mu yani diyorum. Gelme üstüme Zehra diyor.
Cok yoruldum ben. Saglıgıma cok zarar veriyorum farkındayım. O uyurken ben aglıyorum her gece..:( Bana yardım edin yalvarırım..

sende umursamaz ol
o kdr sey yazmıssın napıyosun dıe msj yazan adamın umurunda degıl demekkı hıbırsey

bırde 3 aydır cıkıyormussunuz ,
nasıl guvenıyorsunkı bu kısıye bosver yanı senden kıymetlımı bu kdr ustune dsuyorsun

Haklısınız kızlar hemde çok.. Onun tanıstırdıgı arkadasları bile üzülme o kaybedecek bitse bile diyorlar. Hani onlardan gördüğüm ilgiyi erkek arkadasımdan görmüyorum desem yeridir. Bundan sonra saldım artık su akar yolunu bulur dediğiniz gibi. Sizi cok seviyorum iyi ki varsınız gercekten.. ♡

Back
X