- 7 Kasım 2012
- 42
- 1
- 46
Selam kızlar, yine uyuyamadığım bir günün sabahından herkese selamlar.. Moralim çok bozuk ve midemdeki reflü sürekli beni mahvediyor, gözyaşlarım durmuyor. Sevgilimle 3 aydır devam eden bir iliskimiz var. Ikimizde üniversite ögrencisiyiz. Okulların tatil olmasıyla birlikte telafi sınavlara kaldık. Gidip biletini almıs bir sonraki gün benim sınavım olmasına ragmen yanımda kalmadı. Üzüldügümü belirttim, tarihi kaydıralım dedi istemedim. Evine gitti ve iki gün sonra da ben evime geldim. Tam bir hafta oldu adam akıllı konusmadık. Değer vermedigini hissediyorum. Hayır yanlıs anlıyosun cok evhamlısın diyo. Ayrılma noktasına varacak tartismalar gecti aramızdan. Ayrılmak istemedigimden yine uzuuunca bir mesaj yazarak tüm anılarımızı hatırlattım bir ise yarar diye. Sabah mesajlara baktıgımda gördügüm sey ise "napıyosun"... Bu mu yani diyorum. Gelme üstüme Zehra diyor.
Cok yoruldum ben. Saglıgıma cok zarar veriyorum farkındayım. O uyurken ben aglıyorum her gece..
Bana yardım edin yalvarırım..
Cok yoruldum ben. Saglıgıma cok zarar veriyorum farkındayım. O uyurken ben aglıyorum her gece..