HayırGünleriniz bomboş geçtiği için canınız sıkılmasın, size yoldaş olsun diye bebek mi istiyorsunuz?
Ah iş olsa pandemiyle zaten bulamıyorumbir iş bulup çalışsanız evde boş durmayı özleyeceksiniz.
Günlerinizi bomboş geçirmemek sizin elinizde. Bomboş olmamasından kasıt da komşu yaniMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ailemden 1 saat uzaklıkta yaşıyorum yaşadığım yerde pek tanıdığım yok komşularımla da pek muhabbetim yok günlerim bomboş geçiyorrr sadece namaz kılıp yemek yapıp arada evi topluyorum onun dışında sürekli yatıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyo bebek düşünmeye başladım yavaştan ama o konuda da pek kararli değilim maddi yönden eşimde istiyor ama sizce bebek olunca daha çok mu bunalırım yoksa yoldaş olur mu onunla ilgilenirken geçer mi zaman yalnız olunca zor mu olur aklımda cevapsız sorular
evlat ınanılmaz zaman gerektırıyor..eger evlılıgınızle mutluysanız..maddı seyler dısında..1 tane yapabılırsınız..benımde yanlız bır evladım var..Maddi yönden pek kararlı değilim dediginiz için bu sonuç çıkıyor.
2 yasina girecek kizim var gunlerin nasil gectigini amlamiyorum bazen.kitap okumaya calisin orgu ogrenmeye calisin netten inanin hepimiz ayni durumdayiz bi yuruyuse bile cikamiyorum.kendimi ugras bulmaya calisiyirum cok kitap okuyorum bu aralarMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ailemden 1 saat uzaklıkta yaşıyorum yaşadığım yerde pek tanıdığım yok komşularımla da pek muhabbetim yok günlerim bomboş geçiyorrr sadece namaz kılıp yemek yapıp arada evi topluyorum onun dışında sürekli yatıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyo bebek düşünmeye başladım yavaştan ama o konuda da pek kararli değilim maddi yönden eşimde istiyor ama sizce bebek olunca daha çok mu bunalırım yoksa yoldaş olur mu onunla ilgilenirken geçer mi zaman yalnız olunca zor mu olur aklımda cevapsız sorular
Bir sene önceki bensin kendimi gördüm şimdi bir yaşında kızım var vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile namazı bile zor kılıyorum eteğime asılıp yazmami çekiyorMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ailemden 1 saat uzaklıkta yaşıyorum yaşadığım yerde pek tanıdığım yok komşularımla da pek muhabbetim yok günlerim bomboş geçiyorrr sadece namaz kılıp yemek yapıp arada evi topluyorum onun dışında sürekli yatıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyo bebek düşünmeye başladım yavaştan ama o konuda da pek kararli değilim maddi yönden eşimde istiyor ama sizce bebek olunca daha çok mu bunalırım yoksa yoldaş olur mu onunla ilgilenirken geçer mi zaman yalnız olunca zor mu olur aklımda cevapsız sorular
Bebek olunca bu sıkıntılara bi de onun bakımı yorgunluk yalnızlık ve uykusuzluğu ekleniyor :)Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ailemden 1 saat uzaklıkta yaşıyorum yaşadığım yerde pek tanıdığım yok komşularımla da pek muhabbetim yok günlerim bomboş geçiyorrr sadece namaz kılıp yemek yapıp arada evi topluyorum onun dışında sürekli yatıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyo bebek düşünmeye başladım yavaştan ama o konuda da pek kararli değilim maddi yönden eşimde istiyor ama sizce bebek olunca daha çok mu bunalırım yoksa yoldaş olur mu onunla ilgilenirken geçer mi zaman yalnız olunca zor mu olur aklımda cevapsız sorular
Ablamgilden biliyorum bu durumuBebek olunca bu sıkıntılara bi de onun bakımı yorgunluk yalnızlık ve uykusuzluğu ekleniyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?