Günlerim bomboş geçiyorrr

Vallahi çalışmayı düşünmüyorsan çocuk yap O duyguları yaşayınca bu tarz duygulara hiç kapılmazsıntabi istemek vede hazır olmak lazım

Aynen bir saat olsa bende gider gelirim hergun hergun olmasada iki günde bir hiç canım bile sıkılmaz ama 14saatlik mesafedeylm

evlat ınanılmaz zaman gerektırıyor..eger evlılıgınızle mutluysanız..maddı seyler dısında..1 tane yapabılırsınız..benımde yanlız bır evladım var..

Evladinizi Allah bağışlasın. Konu sahibi ben değilim, yanlış bir alıntı olmuş:)

Ah öyle olmuyor işte arabamız yok otobüsle virüste olunca ayda 1 gidip 1 hafta kalıyorum anca öyle

Benim de şu an bulunduğum ilde kimseyle bir yakınlığım yok ama günlerim boş geçmiyor. Mutlaka bir meşgale bulun ve kaliteli vakit geçirin. Bu kitap okumak olabilir, örgü örmek olabilir vs. Çocuk konusuna gelirsek o tamamen sizin eşinizle beraber maddi manevi hazır olmanızla alakalı bir durum.

Çalışın, okuyun.. Bebek oyle olasiliklara gore dusunulecek bir sey degil. Iyi annelik yapacaginizdan, gerekli kitaplari okuyup iyi egitimi verebileceginizden emin olunca bebek dusunun. Su an bossaniz bu alanda kendinizi gelistirmek icin harika bir zaman. Cocuk bir seye iyi gelsin diye yapilmaz ayrica, sizim cocuga iyi geleceginizden emin olmaniz lazim sadece.

Yani boş vakit derken kitap okuyun yürüyüş yapın spor yapın kurslara gidin bir sürü aktivite var. Ben şu 7 aylık süreçte apartmanmda komşu edindim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…