Günlerim boş boş geçiyor

Aslında gece 3-4 gibi yatıyorsanız film izlemek yerine gece çalışabilirsiniz. Babanız sanmam ki o saate kadar otursun. Böylece geç kalkar, evin içinde dolanıp babanıza he he der sonra gece tekrar çalışma temposuna girersiniz.

Odaklanın, kpss ciddi azim gerektiren bir sınav. Ciddiyet istiyor. Dün çalışmadım, bugün az çalıştım demekle olmaz. İstikrar şart.

Kazanacağınız özgüven, yeni bir çevre ve maddi imkan size hırs versin.

Evet.Simdi benim kiz kardesim liseyi bitirdi markette çalisiyo.Eve makina ve firin aldi.Tum akrabalarin dilinde.Ben işi biraktim zaten part çalisiyodum.Yok onun kadar olamamisimda.babam zaten anlamiyo kpss falan.Anlasa bi şekilde beni dershaneye yollardi.Anca para istemeyi bilir.Surekli uykum geliyo bu evde
İse girersen kpss cok zor.İsi ve parayi birak kpsss ye ver kendini babana da bakma egitimi olsaydi sana yol gosterici olurdu .Dershaneye gitmek zorunda degilsin omrumde hic gitmedim cozumlu test kitaplari aldim ve calistim sorularin cevaplari olduktan sonra insan hemen anliyor zaten ,cikmis sorulari da cozersin bitti bu is.Dershane harikalar yaratmiyor ordaki ogretmenlerde senin gibi atanamamis insanlar canim.

Ozel ders verin. Güvenilir bir siteye ücretli üye olun. Siz de fazla salmissiniz kendinizi. Ben de bir dönem özel ders vermiştim gayet iyi bir çevrede edinmistim o siteden. Oturun önce güvenilir siteleri araştırın ve bir yerden başlayın

Aslında gece 3-4 gibi yatıyorsanız film izlemek yerine gece çalışabilirsiniz. Babanız sanmam ki o saate kadar otursun. Böylece geç kalkar, evin içinde dolanıp babanıza he he der sonra gece tekrar çalışma temposuna girersiniz.

Odaklanın, kpss ciddi azim gerektiren bir sınav. Ciddiyet istiyor. Dün çalışmadım, bugün az çalıştım demekle olmaz. İstikrar şart.

Kazanacağınız özgüven, yeni bir çevre ve maddi imkan size hırs versin.
Arkadasimda diyo bu sekilde olmazmis.Cunku sinav erken saatte.alisman lazim diyo

İse girersen kpss cok zor.İsi ve parayi birak kpsss ye ver kendini babana da bakma egitimi olsaydi sana yol gosterici olurdu .Dershaneye gitmek zorunda degilsin omrumde hic gitmedim cozumlu test kitaplari aldim ve calistim sorularin cevaplari olduktan sonra insan hemen anliyor zaten ,cikmis sorulari da cozersin bitti bu is.Dershane harikalar yaratmiyor ordaki ogretmenlerde senin gibi atanamamis insanlar canim.
Haklisin oturup caliscam baslicam bi yerden.Salonda yatcam bugun yarin erken uyancam

Back
X