Sizin rutini bana da aşılayabilsek süper olurdu.Mis.
Hafiften oynatmaya başladım ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin rutini bana da aşılayabilsek süper olurdu.Mis.
V vesikaliyarim şu mesajda beğenilmeyecek ne buldunuz bilmiyorum ama ben sizi göz ardı ettim uzun zaman önce, siz de etseniz de her gördüğünüz yerde beğenmedim kasmanıza gerek kalmasa keşke. İkimiz de daha mutlu olsak, hayat bayram olsa...
Şuan yine yatağa uzanmış kendimi dinlendiriyorum. Hiçbirsey yapasım yok. Hergünüm dünün aynısı çok sıkıldım öğlen geç kalkıp temizlik,yemek yapıyorum,yiyorum sonra gece 5lere kadar bilgisayar başında oyalanıyorum . Bomboş amaçsız geçiyor. Sizler neler yapıyorsunuz
Boyle bi secenek var ben de kullandım buna niye takıldın ki bu kadar ? Beğenmedim çünkü kocam yer kalkar ben toplarım ben servis ederim vs...Kötü örnek..Özgürüm beğenmekte veya beğenmemekte burda kişilerin isteğine göre hareket etmiyorum
Benim de var birkaç seri dislike'cım.V vesikaliyarim şu mesajda beğenilmeyecek ne buldunuz bilmiyorum ama ben sizi göz ardı ettim uzun zaman önce, siz de etseniz de her gördüğünüz yerde beğenmedim kasmanıza gerek kalmasa keşke. İkimiz de daha mutlu olsak, hayat bayram olsa...
Kedinizi öpüyorum bende de var bir minnak. Bazı günler tartıştık bazı günler pek bir sevdik birbirimizi bu süreçte biz de. Bence o benden sıkıldı karantinadaBenim de var birkaç seri dislike'cım.
Bugün çok normal ,yargı içermeyen ,yardım önerisinde bulunduğum bir mesaj yazdım, onda bile basmış kırmızıyı
Konu sahibi ben malesef ise basladim bugün, onun dışında iki bucuk aydır market ve ara sıra ofis dışında kafamı çıkarmadım evden.
Çok güzeldi vallahi.
Netflix'te bir sürü harika diziyi bitirdim , bir sürü güzel film izledim (normalde iş çıkışı hep bir planım olur,evde gec vakitte gelir,yatakta KKya girer uyurum. Kafam kaldırmaz birşey izlemeyi, iyi oldu) , epeydir okumadığım kitaplıkta tozlanmış kitaplardan birkaçını okudum, YouTube kaşık ben kepçe, bir sürü yeni tarif denedim (normalde eve karnım tok gelirim, evde birşey yemem bile) , canım kedimle kah orda kah burda uzandık dinlendik, uzaktaki sevgilimle birseyine online okey oynayıp durduk-salak saçma gorevleri yaparken zaman geçirdik, yapboz yaptım,heykel yaptım, birşeyler boyadım, yazlıkları indir-kisliklari kaldır, kitaplığı düzenle...bir sürü angaryayi bitirdim.
Arada 30gunde bacak açma egzersizine basladim ama devam ettiremedim...
Ne bileyim, güzeldi yaa... Hiç hazır değilim işe başlamaya. Bugün gittim, bir gram da ozlememisim![]()
Onu bende okudumKullanıcı isminizi
"Karantina " diye okudum
İşte aynen böyle geçiyor![]()