• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günleriniz nasıl geçiyor ?çok yoruldum ben

V vesikaliyarim şu mesajda beğenilmeyecek ne buldunuz bilmiyorum ama ben sizi göz ardı ettim uzun zaman önce, siz de etseniz de her gördüğünüz yerde beğenmedim kasmanıza gerek kalmasa keşke. İkimiz de daha mutlu olsak, hayat bayram olsa...

Boyle bi secenek var ben de kullandım buna niye takıldın ki bu kadar ? Beğenmedim çünkü kocam yer kalkar ben toplarım ben servis ederim vs...Kötü örnek..Özgürüm beğenmekte veya beğenmemekte burda kişilerin isteğine göre hareket etmiyorum

3 aydır eşimi görmüyorum ve ne zaman göreceğimi Allah bilir. Her gece kendi kendime yarın her şey güzel olacak iyi haberler alacaksın diyor. Ve her günün sonunda yine kocaman bir hayal kırıklığı... Elbette günler geçtikçe iyi günler hiç gelmeyecek gibi hissediyorum. Belirsizlik beni çok yordu üstümde tonlarca ağırlık var gibi.. Artık sabredip beklemekten bıktım. Bazen yeter diye bağırmak geliyor içimden...

Şuan yine yatağa uzanmış kendimi dinlendiriyorum. Hiçbirsey yapasım yok. Hergünüm dünün aynısı çok sıkıldım öğlen geç kalkıp temizlik,yemek yapıyorum,yiyorum sonra gece 5lere kadar bilgisayar başında oyalanıyorum . Bomboş amaçsız geçiyor. Sizler neler yapıyorsunuz

Bebek bakiyorum baska birseye zaman kalmiyor zaten 🤦🏻‍♀️

Oturmaktan yoruldum, beynim elim kolum hepsi uyuşmuş gibi sanki. Temizlik yemek yapıyorum ama sürüne sürüne. Sıkıldım demeye dilim varmıyor, kimse keyfinden karantina yapmadi ama yoruldum. Insallah biran önce kurtuluruz artık.

Benim gunler şöyle, eşimin nöbetçi olmadigi gunler 10 gibi kahvalti yapıyoruz, ardından dizi film izliyoruz. Film bitince herkes kendi sevdiği seylerle ilgileniyor. Ben genelde bir film daha izleyip puzzle yapıyorum. Eger apartmandakiler cok ses yapmazsa kendi isimi yapmaya çalışıyorum. Buaralar telefonda oyunlara sardim. Aksam yemek hazirlayip yine film esliginde yemegimizi yiyoruz ve 12 1 gibi uyuyoruz :) esim nöbetçiykende temizlik yapıyorum

Herkes yazmış bende yazayım dedim:)..uyuyorum uyanıyorum yemek yiyorum film seyrediyorum çocukların ödevlerini kontrol ediyorum önceden kitap okurdum karantina dan önce bir sürü kitap almıştım çok heyecanlıydim benim için yeni bir yazar kesfetmistim onu bile yapmak gelmiyor içimden bir sürü tual ve akirik boya aldım resim yeteneğim berbatir ama denemek için daha jelelatinlerini çıkarmadım üstümde bir usengeclik anlatamam..işin garibi öyle çok gezen çok aktif biri dışarı için değildim zaten neden bu kadar etkilendim bilmiyorum

Eşimle bütün gün bebeğimize bakıyoruz akşam o uyuyunca bi kaç saat dinlenip kendimize vakit ayırıyoruz ve gün bitiyor ertesi gün yine aynı rutinler devamkee 😂

Boyle bi secenek var ben de kullandım buna niye takıldın ki bu kadar ? Beğenmedim çünkü kocam yer kalkar ben toplarım ben servis ederim vs...Kötü örnek..Özgürüm beğenmekte veya beğenmemekte burda kişilerin isteğine göre hareket etmiyorum

Kusura bakma düşünemedim ben onu. Bundan sonra 9-18 kafasını kaldırmadan çalışan adama iş yaptırırım ben boş boş otururken. Çünküm eşitlik bunu gerektirir. Feminik oluyorum bundan sonra 😂

Kullan tabi de her mesajıma beğenmedim ifadesi bırakınca komik oluyo accuk.

V vesikaliyarim şu mesajda beğenilmeyecek ne buldunuz bilmiyorum ama ben sizi göz ardı ettim uzun zaman önce, siz de etseniz de her gördüğünüz yerde beğenmedim kasmanıza gerek kalmasa keşke. İkimiz de daha mutlu olsak, hayat bayram olsa...
Benim de var birkaç seri dislike'cım.
Bugün çok normal ,yargı içermeyen ,yardım önerisinde bulunduğum bir mesaj yazdım, onda bile basmış kırmızıyı :duduk::duduk:

Konu sahibi ben malesef ise basladim bugün, onun dışında iki bucuk aydır market ve ara sıra ofis dışında kafamı çıkarmadım evden.
Çok güzeldi vallahi.
Netflix'te bir sürü harika diziyi bitirdim , bir sürü güzel film izledim (normalde iş çıkışı hep bir planım olur,evde gec vakitte gelir,yatakta KKya girer uyurum. Kafam kaldırmaz birşey izlemeyi, iyi oldu) , epeydir okumadığım kitaplıkta tozlanmış kitaplardan birkaçını okudum, YouTube kaşık ben kepçe, bir sürü yeni tarif denedim (normalde eve karnım tok gelirim, evde birşey yemem bile) , canım kedimle kah orda kah burda uzandık dinlendik, uzaktaki sevgilimle birseyine online okey oynayıp durduk-salak saçma gorevleri yaparken zaman geçirdik, yapboz yaptım,heykel yaptım, birşeyler boyadım, yazlıkları indir-kisliklari kaldır, kitaplığı düzenle...bir sürü angaryayi bitirdim.
Arada 30gunde bacak açma egzersizine basladim ama devam ettiremedim...
Ne bileyim, güzeldi yaa... Hiç hazır değilim işe başlamaya. Bugün gittim, bir gram da ozlememisim :KK61:

Benim de var birkaç seri dislike'cım.
Bugün çok normal ,yargı içermeyen ,yardım önerisinde bulunduğum bir mesaj yazdım, onda bile basmış kırmızıyı :duduk::duduk:

Konu sahibi ben malesef ise basladim bugün, onun dışında iki bucuk aydır market ve ara sıra ofis dışında kafamı çıkarmadım evden.
Çok güzeldi vallahi.
Netflix'te bir sürü harika diziyi bitirdim , bir sürü güzel film izledim (normalde iş çıkışı hep bir planım olur,evde gec vakitte gelir,yatakta KKya girer uyurum. Kafam kaldırmaz birşey izlemeyi, iyi oldu) , epeydir okumadığım kitaplıkta tozlanmış kitaplardan birkaçını okudum, YouTube kaşık ben kepçe, bir sürü yeni tarif denedim (normalde eve karnım tok gelirim, evde birşey yemem bile) , canım kedimle kah orda kah burda uzandık dinlendik, uzaktaki sevgilimle birseyine online okey oynayıp durduk-salak saçma gorevleri yaparken zaman geçirdik, yapboz yaptım,heykel yaptım, birşeyler boyadım, yazlıkları indir-kisliklari kaldır, kitaplığı düzenle...bir sürü angaryayi bitirdim.
Arada 30gunde bacak açma egzersizine basladim ama devam ettiremedim...
Ne bileyim, güzeldi yaa... Hiç hazır değilim işe başlamaya. Bugün gittim, bir gram da ozlememisim :KK61:
Kedinizi öpüyorum bende de var bir minnak. Bazı günler tartıştık bazı günler pek bir sevdik birbirimizi bu süreçte biz de. Bence o benden sıkıldı karantinada 😂

Valla 3 çocukla zaman öyle bir geçiyorki. İki ergen bir bebek,:) nasıl geçiyor bende anlamıyorum. Ama şuda bir gerçek ben de kendimden geçtim. Çok bunaldım evde olmaktan. Ailemi çok özledim:( enerjimi yükseltemiyorum bu ara. Şu an tek mutluluğum eşim çocuklarım benim ve ailemin saglıklı olması... Ha birde 6aylık bebeğimin şirinliği:) :)

Benim karantina sürecim bayağı verimli geçti. Günün genel özeti 9 civarı kalkıyorum(hayatımda ilk defa bu kadar geç kalkıyorum) çocuklara mini kahvaltı hazırlıyorum, eşimin öğleye kadar dersi olduğu için ve dersten hemen önce kalktığı için, asıl kahvaltıyı öğlen yapıyoruz(çocuklar için de öğle yemeği oluyor). Ben kahvaltıya kadar kitap okuyorum. 3ten sonra benim online derslerim başlıyorum, ders sonrası ödev hazırlığı ve kontrolü ile geçiyor. Sonra yemek hazırlama. Kitap, film, dizi, hobilerim bir sürü şey yapıyorum sonraki aşamalarda. Akşam 1-2 yi buluyor yatmam.

Yaklaşık 80 gün oldu evdeyiz. İlk zamanlar temizlik, dolap düzenlemeler büyük boyutlardaydı. Sonraki aşamada rutin temizliklere devam.

15 kitap okudum. Bir sürü yeni şey denedim. 2 tane binlik, 1 tane 2binlik yapboz yaptım(daha önce,çocukken bile, hiç yapmamıştım). Etamin, punch panolar, amiguruimi oyuncaklar öğrendim, yaptım(daha önce hiç yapmamıştım, videolardan baka baka, forumlardan okuya okuya yaptım).

Kara kalem deniyorum ama el işleri gibi ona daha konsantre olamadım(halbuki en çok istediğim oydu ve en çok onda yeteneğim olduğunu düşünüyordum)

Online eğitimlere katılıyorum, bir çoğu mesleki gelişimi sağlayacak şeyler.

Bir de whatsappta dehşet vakit geçiriyorum. Bir kısmı sınıf gruplarım ve öğrenci soru çözümleri(bunlar olacak zaten dert etmiyorum) ama diğer kısım arkadaş, kuzen grupları geyikleri🤣

Çocuklarımın dersleri, çalışmalarını da var tabi, ama onlar günlük rutinin parçası olduğu için detaylandırmayı gerekli görmedim.

Bazı günler de o odadan kalkıp o odaya yatıyorum boş boş. Son 15-20 gündür psikolojimde gitgeller yaşamıyorum desem yalan olur.

Back
X