Günlüğüm

Şindide kızimizin fotosunu yollamış altına yzmış kızım için beni bırakma ben ne yapayım şimdi bu adama :mad:

Şartlarını yaz gönder. Bunlar bunlari yaoarsan artik benim bir birey sen ben ve cocuklarimizin bir aile olduğunu anlarsan ve bana bunu gosterirsen kabul deyin. Baska çıkışınız var mi su an icin..

Allah kolaylik versin.. de emniyet mensubu bu kadar emniyetsiz yasatsin karisini kizini..
Anlam veremiyorum..
Size de kolayliklar diliyorum
Çok saolsum Allah razı olsun benim kimsem yok ne ardaşım ne doğru düzgün bi ailen nede derdimi paylaşabileceğim bi insan iyi ki sizin gibi iyi insanlar var

Şartlarını yaz gönder. Bunlar bunlari yaoarsan artik benim bir birey sen ben ve cocuklarimizin bir aile olduğunu anlarsan ve bana bunu gosterirsen kabul deyin. Baska çıkışınız var mi su an icin..
Evet gidemeyeceğime göre gidecek gibi yapip gitmemek kural koymak

bir de kızınız var yani. o zaman bu evlilik en azından 2 yıllık diye düşünüyorum ve yazık diyorum. o kayınvalide ne diyor bu konuda bence seni kollasa kocan biraz yumuşar. allahım yarabbim ya, erkeklik mi şimdi bu? karısını dışarı çıkarmamak, güya başka erkekler hiç bakmayacaklar sana gözleri bile değmeyecek... yazık günah vallahi billahi. daha o kızına neler yapacak kim bilir...
Kaynanm birak gitsin nolcak dese bile o bana yeterdi yani biraz bilirdim beni savunduğunu onunda oğlu gibi geri kafali olmadigini anlardim ama nerde o düşunce kayanamda.bu arada 5 senelik evliyim beraber oturuyoruz

Eve geldi ben konuşmayinca kizdi çekti gitti ben nepacam şimdi ya umursamayip yemek yesem hayatima devammi etsem yoksa yatayim kimseyle konuşmayip kaynanamin beni kayinpederime kotulemesinimi dinleyim

sizin evin alışverişini niye kaynana yapıyor. dışarı çıkman yasak. evde hapis kalmadığına emin misin
Hiçbiyere yanliz gondermiyo gidersen annemle beraber gidin diyo bende pek gitmiyom ama kaynanama bakilirsa ben gidiyomuşum istedigim yere kendisi her hafta alişverişe diye gider lingir lingir gezer

Hiçbiyere yanliz gondermiyo gidersen annemle beraber gidin diyo bende pek gitmiyom ama kaynanama bakilirsa ben gidiyomuşum istedigim yere kendisi her hafta alişverişe diye gider lingir lingir gezer
bu şekilde gitmez böyle. şimdi evdesin ve millet sen suçlusun diye muamele yapıyor dimi. o evde kocanın umrunda değilsin keşke eve dönmeseydin. neyse cesaretin varsa çocuklarınla birlikte ayrılık planları oluştur derim. burada bikaç konuyu oku çocukları için kalan kadınların psikolojileri gitti hep

bu şekilde gitmez böyle. şimdi evdesin ve millet sen suçlusun diye muamele yapıyor dimi. o evde kocanın umrunda değilsin keşke eve dönmeseydin. neyse cesaretin varsa çocuklarınla birlikte ayrılık planları oluştur derim. burada bikaç konuyu oku çocukları için kalan kadınların psikolojileri gitti hep
Evet tamda dediğiniz gibi yine ben kötü olan oldum

Yaşadıklarımı buraya yazdığımı görse duysa beni ne yapar hiç bilmiyorum telefonuma el koyar bidaha asla kullanamam o yuzden yakalanmamak icin her zaman yazamiyorum hemen cevap veremeyebilirim kusura bakmayin

Madem alttan alıyor, bundan sonra disari çıkarken izin almam ben eşinim kölen değilim, evlenip cocuk sahibi olma olgunluguna eristigime göre, disari yalniz cikma hakkina da sahibim diyeceksin
Bu ne be? O senden izin alıyor mu bir yere giderken ve hayir deme hakkın var mı?
Ben ayni şeyi söyledim biyere giderken sen benden izin aliyomusun dedim sormayi birak söylemiyosun bile dedim ne dese beğenirsin o erkekmiş ben kadınmışım

kızını alıp bir süreliğine de olsa gidebileceğin bir yer yok mu? kızını bırakmayı neden düşünüyorsun ki... al onu da çık git madem, git demiş adam sana gitmeyip napacaksın ki? en azından bi pişman olsun yoksa bir dahasına daha beterlerini yaşarsın, pişman olursun. bikaç günlüğüne kızını bırakıp gitsen de kaynananın çocuğa fazla katlanamayacağını, yine pişman olup seni deli divane arayacaklarını düşünüyorum ama... yine de bırakma çocuğunu.
Kizimi bana vermezlerki o yuzden ayrica pişman olurlar bencede ama hesaba katmiyolar

Eh iyi bari, bu denli delice davranan birinden bekledim bu hareketi de ne yalan söyleyeyim.
Arkadaşım boşanma gibi bir niyetin yoksa, oturup iyice, sakinlikle bu adamla konuşman gerek.
Kendini net bir şekilde ifade et, neden rahatsız olduğunu ne beklediğini söyle.
Çok söylüyorum canim ama simdiye kadar hep soyledim hiç dinlemiyoki beni

Ben ayni şeyi söyledim biyere giderken sen benden izin aliyomusun dedim sormayi birak söylemiyosun bile dedim ne dese beğenirsin o erkekmiş ben kadınmışım
Erkek olman sorun degil nasil ki ben esin olarak seni haberdar ediyorsam sen de haberdar edeceksin etmiyorsan ben de etmem bu olay kadin erkek olayi degil derim
Bu tip cok erkek var hatta bir arkadasim daha nisanli ona ragmen adam kizi ablasiyla bile dışarı gondermiyor ben de dedim evlenince gorusemeyiz o izin vermez sen de boyun egersin diye
Ezik erkek sendromu işte
Erkekligi ustunluk sanan cahil kafa!

Erkek olman sorun degil nasil ki ben esin olarak seni haberdar ediyorsam sen de haberdar edeceksin etmiyorsan ben de etmem bu olay kadin erkek olayi degil derim
Bu tip cok erkek var hatta bir arkadasim daha nisanli ona ragmen adam kizi ablasiyla bile dışarı gondermiyor ben de dedim evlenince gorusemeyiz o izin vermez sen de boyun egersin diye
Ezik erkek sendromu işte
Erkekligi ustunluk sanan cahil kafa!
İnşallah akli başina gelirde ayrilir yoksa benim gibi çok çeker

Back
X