arayip aramamak konusunda soruyorsan eger. aramazdim, beklerdim. inan bu benim icinde cok zor seni anlayabiliyorum.yani bazi durumlarda gurur yapmamak lazim kimin aradiginin onemi yok,, ya da bazi durumlarda hatali bile olunsa alttan alinmali iliskilerde bole seyler olmali bence ama sizinkinde bence onun biraz senin icin calismasi gerek. belkide hic aramicak ve bu sekilde iliskiniz bitmis olacak boyle bir riskde var, ya da belki 2 hafta sonra sana donucekken suan her ikinizde asabi oldugunuz icin sen resti cekiceksin o da kabul edicek ve ayrilcaksiniz. ya da aricaksin ve senin cabalarinla tekrar baslicaksiniz o yine hazira konucak problemleriniz oldugu gibi kalicak. yani bir suru secenek var bu durumda. aramazsanda bir suru seceneginiz olacak ama o bisiler yapmak zorunda kalicak ya da yapmadigi icin biticek. bunlari dusunmek zorunda kalicak yani arasam mi acaba dicek, bitsemi yoksa yok ben bu kizi seviyorum ariyim bitmesin dicek. kesin olan bisi varsa, eger ona birakirsan dusunmek zorunda kalicak, degerlendirmek zorunda kalicak. ayrilsanizda, devam etsede bence bu durumda sen kazanicaksin.
diger bir durumda bazen belirsizlik olsada askida kalmasi gerekir bazi seylerin hani derler ya ustune bir gece yat diye : ) bu sure bazen uzar. napiyorsun bilmiyorum ama haftasonu bisiler ayarla kendine arkadaslarini ara, sinemeya git, onsuz yapabilecegin o kadar cok sey var ki, yani aramaya karar versen bile haftasonundan sonraya at. ben inaniyorum ki disari cikip baska seylere odaklanirsan kafan cok daha rahatlicak.
diger bir durumda bazen belirsizlik olsada askida kalmasi gerekir bazi seylerin hani derler ya ustune bir gece yat diye : ) bu sure bazen uzar. napiyorsun bilmiyorum ama haftasonu bisiler ayarla kendine arkadaslarini ara, sinemeya git, onsuz yapabilecegin o kadar cok sey var ki, yani aramaya karar versen bile haftasonundan sonraya at. ben inaniyorum ki disari cikip baska seylere odaklanirsan kafan cok daha rahatlicak.