• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük 41 Fatiha

_dilruba

Kılıç kınından çıkmadıkça it sürüsü dağılmaz.🐺☝️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12.485
Puanlar
248
Selam aleyküm kardeşlerim
Hayatımın düzene girmesi ,aile hayatı ,sağlık , oğlum eşim ve kendim için günlük 41 Fatiha suresi okumaya karar verdim
Benimle okumak isteyenler olurmu ?
Fatiha Suresinin sırrının çok büyük olduğu alimler tarafından belirtilir. Alimler 7 gün üst üste okunması durumunda, kişinin dileklerini gerçekleştirebileceğini belirtirler. Hikmetleri arasında murada erme, doğruyu bulma, Allah'a yakın olma gibi durumlar bulunur.
Fatiha suresi ile ilgili bir çok hadis vs vardır faydaları saymakla bitmiyor

Günlük okumak isteyen kardeşlerimi bekliyorum inşallah
Ben niyetimi aldım bugünden itibaren okuyacağım

100 estağfurullah etubu ileyh
100 salavat
41 Fatiha
100 salavat şeklinde
Rabbim dualarımızi kabul etsin inşallah

Bende katılırım 🥰 7 gün boyunca mı okuyacağız her gün mü yoksa?

Bende katılırım 🥰 7 gün boyunca mı okuyacağız her gün mü yoksa?
Ben her gün okumayı düşünüyorum adetim geldi galiba emin olamadım eğer lekelenme ise başlayacagim bu gün

100 salavat
41 Fatiha
100 salavat okundu

100 Estağfirullah ve etübü ileyh
100 salavat
41 Fatiha
100 salavat okudum.
Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻

Neden iki kere ayrı salavat diye yazmışsınız merak ettim
İki salavat arasında edilen dualar kabul ediliyor diye duymuştum o yüzden Fatiha suresi ni okuyunca duamı edip salavat okuyorum

Selam aleyküm kardeşlerim
Hayatımın düzene girmesi ,aile hayatı ,sağlık , oğlum eşim ve kendim için günlük 41 Fatiha suresi okumaya karar verdim
Benimle okumak isteyenler olurmu ?
Fatiha Suresinin sırrının çok büyük olduğu alimler tarafından belirtilir. Alimler 7 gün üst üste okunması durumunda, kişinin dileklerini gerçekleştirebileceğini belirtirler. Hikmetleri arasında murada erme, doğruyu bulma, Allah'a yakın olma gibi durumlar bulunur.
Fatiha suresi ile ilgili bir çok hadis vs vardır faydaları saymakla bitmiyor

Günlük okumak isteyen kardeşlerimi bekliyorum inşallah
Ben niyetimi aldım bugünden itibaren okuyacağım

100 salavat
41 Fatiha
100 salavat şeklinde
Rabbim dualarımızi kabul etsin inşallah
Bende katılırım canım 🥰

Rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin kardeşlerim ben sıtma gibi birşeye tutuldum çok berbat durumdayım şifam için dua eder dua beklerim

Kardeşlerim okumalariniza ara vermeden devam edin inşallah ben de kendi iyi hissedince devam edeceğim

Back
X