Günlük. Aylık.

Mydietdiary

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
42
23
38
Daha önce de diyet konusu açmışlığım var. 2 ve ya 3 yıl önce. 56 kiloyken 52-e inme hedefiyle. Şu an bir kaç gün önce 68-i görüp yeniden bi dur deme gereği duyuyorum. :skandal:
Hedefim tabii ki de 52 :D usanmadan, bıkmadan. Verilecek 16 kilo ve 2 ay var :)
Şuraya 1 aylık listemi bırakıyorum. Her gün bildirim yapmam dileğiyle.

1-ci hafta
10 temmuz11 temmuz12 temmuz13 temmuz14 temmuz16 temmuz17 temmuz
Sabah2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay
AraYeşil çay, meyveYeşil çay, meyveYeşil çay, meyveYeşil çay, meyveYeşil çay, meyveYeşil çay, meyveYeşil çay, meyve
ÖğlenSalata ve/ve ya çorbaSalata ve/ve ya çorbaSalata ve/ve ya çorbaSalata ve/ve ya çorbaSalata ve/ve ya çorbaSalata ve/ve ya çorbaSalata ve/ve ya çorba
AraMeyveMeyveMeyveMeyveMeyveMeyveMeyve
AkşamSebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran)Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran)Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran)Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran)Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran)Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran)Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran)
Spor- 8000 adım;
- Blogilates: Çarşamba egsersizi;
- 40 dk koşu bandı
- 8000 adım;
- Blogilates: Perşembe egsersizi;
- 8000 adım;
- Blogilates: Cuma egsersizi;
- 45 dk koşu bandı
- 8000 adım;
- Blogilates: Cuma ertesi egsersizi;
- 8000 adım;
- Blogilates: Pazar egsersizi;
- 8000 adım;
- Blogilates: Pazartesi egsersizi;
- 45 dk koşu bandı
- 8000 adım;
- Blogilates: Salı egsersizi;

2-ci hafta
18 temmuz19 temmuz20 temmuz21 temmuz22 temmuz23 temmuz24 temmuz
Sabah1 haşlanmış yumurta, 1 kalın dilim ananas, ananas çayı1 haşlanmış yumurta, 1 kalın dilim ananas, ananas çayı100 gr lor peyniri, 1 haslanmış yumurta, 2 gevrek pirinç emkeği1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık
AraÇayÇayÇay, meyveYeşil elma2 dilim ananas2 dilim ananasÇay
Öğlen1 dilim ananas, 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ananas çayı1 dilim ananas, 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ananas çayı4 suda pişmiş ve ya ızgara köfte, 2 gevrek pirinç ekmeğiFırında tavuk ve sebzelerBrokoli, havuç, lahana ve tavuk göğsunden yemekYumurtalı mantar, ayranÇorba, çoban salatası
AraÇayÇay5-6 fındık, çayÇayAnanas çayıAnanas çayı10 fındık, 1 kivi
Akşam1 dilim ananas, 100 gr tavuk göğsü, ananas çayı1 dilim ananas, 100 gr tavuk göğsü, ananas çayıFırında balık, 1/4 bardak karabuğdayTon balıklı salataÇoban salatası, çorbaÇoban salatası, çorbaFırında tavuk, salata, ayran
Spor- 8000 adım;
- 50 dk koşu bandı
- 8000 adım;
- 8000 adım;
- 50 dk koşu bandı
- 8000 adım;
- 8000 adım;
- 8000 adım;
- Blogilates: Pazar ertesi egsersizi;
- 50 dk koşu bandı
- 8000 adım;

3-cü hafta
25 temmuz26 temmuz27 temmuz28 temmuz29 temmuz30 temmuz31 temmuz
Sabah1 dilim peynir ve ya 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık1 dilim peynir ve ya 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık1 dilim peynir ve ya 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık1 dilim peynir ve ya 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık1 dilim peynir ve ya 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalıkKısıtlama yok!
Sadece porsiyona dikkat!
Kısıtlama yok!
Sadece porsiyona dikkat!
Ara1 bardak süt1 bardak süt1 bardak süt1 bardak süt1 bardak süt
ÖğlenFırında et, salata, ayranFırında et, salata, ayranFırında et, salata, ayranFırında et, salata, ayranFırında et, salata, ayran
AraYoğurt, 1 meyveYoğurt, 1 meyveYoğurt, 1 meyveYoğurt, 1 meyveYoğurt, 1 meyve
AkşamÇorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, yoğurt, meyveÇorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, yoğurt, meyveÇorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, yoğurt, meyveÇorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, yoğurt, meyveÇorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, yoğurt, meyve
Spor- 8000 adım;
- 60 dk koşu bandı
- 8000 adım;
- 8000 adım;
- 60 dk koşu bandı
- 8000 adım;

- 8000 adım;

4-cü hafta
1 ağustos2 ağustos3 ağustos4 ağustos5 ağustos 6 ağustos 7 ağustos
SabahKısıtlama yok!
Sadece porsiyona dikkat!
Kısıtlama yok!
Sadece porsiyona dikkat!
Kısıtlama yok!
Sadece porsiyona dikkat!
Kısıtlama yok!
Sadece porsiyona dikkat!
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir ve ya 2 yemek kaşığı lor peyniri, 5-6 zeytin, domates, salatalık1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir ve ya 2 yemek kaşığı lor peyniri, 5-6 zeytin, domates, salatalık1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir ve ya 2 yemek kaşığı lor peyniri, 5-6 zeytin, domates, salatalık
Ara2 hurma, 2 ceviz ve ya 2 kuru incir, 5 fındık2 hurma, 2 ceviz ve ya 2 kuru incir, 5 fındık2 hurma, 2 ceviz ve ya 2 kuru incir, 5 fındık
Öğlen6 yemek kaşığı sebze yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt, salata, çorba6 yemek kaşığı sebze yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt, salata, çorba6 yemek kaşığı sebze yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt, salata, çorba
AraÇay, 5-6 küçük grissiniÇay, 5-6 küçük grissiniÇay, 5-6 küçük grissini
Akşam3 köfte, 6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata3 köfte, 6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata3 köfte, 6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata
Spor- 8000 adım;
- 8000 adım;
- Blogilates: Pazar ertesi egsersizi;
- 60 dk koşu bandı
- 8000 adım;

4 haftadan sonra bakıp göreceğiz :)
Yarın kilo bildirimi yapacağım.

Hayırlı olsun, listeler oldukca sağlıklı gözüküyor. Bende 2 gündür diyetteyim.
Azmin elinden hicbirsey kurtulamaz. 💪

10 temmuz.
Bu gün tartıldım. 68 kiloyum.

Bu gün yediklerim:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta (78 kkal), 2 gevrek pirinç ekmeği (72 kkal), 2 yemek kaşığı lor peyniri (150 kkal), zencefil çayı (lipton sallama)
Ara: 1 şeftalı (63 kkal), zencefilli lipton çay
Öğlen: Mantar çorbası (99 kkal), salata -yeşillik, domates, domates sosu (152 kkal)
Ara: 1 şeftalı (63 kkal)
Akşam: 5-6 yemek kaşığı brokolili, kabaklı, havuçlu yemek (162 kkal), 4-5 yemek kaşığı yoğurt (70 kkal), 1 salatalık (15 kkal)

Toplam alınan kalori: 924 kkal.

Spora gittim, 30 dakika koşu bandında koştum, 10 dakika da egzersizler. (230 kkal)
10000 adımı (200 kkal) geçtim :KK47:
Blogilates Çarşamba egzersizinin yarısını yaptım.

Toplam verilen ek kalori: 430

Bi karışım buldum, denemek lazım diye düşünüyorum. Yarından itibaren.
Ayda 12 kilo verdiren zayıflatan iksir malzemeleri:

2 yeşil elma
1 limon
2 çubuk tarçın
4 tane karanfil
1 çay kaşığı karabiber
3 litre su

Ayda 12 kilo verdiren zayıflatan iksir yapılışı:

Yeşil elmayı ve limonu soymadan 6-7 parçaya bölün.

Bütün malzemeleri bir tencere içine koyarak kaynatmaya başlayın.

Elmalar yumuşamaya başladığında altını kapatın ve süzün.

Zayıflatan iksiri ister sıcak isterseniz soğuk tüketebilirsiniz.

Günde 2 bardak yeterli olacaktır.

Yediklerine dikkat edenler bu tarif ile ayda 10-12, yediklerine dikkat etmeyenler ise 7-8 kilo verdiğini iddia ediyor.

2 yeşil elma
1 limon
2 çubuk tarçın
4 tane karanfil
1 çay kaşığı karabiber
3 litre su

Yediklerine dikkat edenler bu tarif ile ayda 10-12, yediklerine dikkat etmeyenler ise 7-8 kilo verdiğini iddia ediyor.
Ben buna benzer birsey yapmistim. Tatli isteğini kesiyor. Açlığını bastırıyor. Wcden çıkamıyorsun 😂
Beraber yapalim.

2 yeşil elma
1 limon
2 çubuk tarçın
4 tane karanfil
1 çay kaşığı karabiber
3 litre su

ben de daha önce yaptım cnm ilk denemede güzel verdiriyor iki gündür de içiyorum biraz eklemeler yaptım ama çok uzun yapma bi hafta iç ara ver

11 temmuz.

Bu gün yediklerim:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta (78 kkal), 2 gevrek pirinç ekmeği (72 kkal), 2 yemek kaşığı lor peyniri (150 kkal), zencefil çayı (lipton sallama)
Ara: 50 gr ananas (25 kkal), yarım şeftali (32 kkal), 3 tane üzüm (6 kkal), yarım yeşil elma (26 kkal)
Öğlen: Mantar çorbası (180 kkal), salata -yeşillik, domates, domates sosu (152 kkal)
Ara: 2 dilim karpuz (46 kkal)
Akşam: 5-6 yemek kaşığı brokolili, kabaklı, havuçlu yemek (162 kkal), 4-5 yemek kaşığı yoğurt (70 kkal), 1 salatalık (15 kkal)

Toplam alınan kalori: 1014 kkal.

Spor yapmadım.
3296 adım. 65 kkal.

Toplam verilen ek kalori: 65 kkal.

12 temmuz.
Bu gün yediklerim:
Ara: maalesef yanıma meyve almayı unutmuşum.
Öğlen: Domates çorbası (90 kkal), salata -yeşillik, domates, domates sosu (152 kkal)
Ara: 5 dilim karpuz (90 kkal), 2 gevrek pirinç ekmeği (72 kkal), 2 çay kaşığı lor peyniri (60 kkal)
Akşam: 1 küçük kase çorba (90 kkal), 3 yemek kaşığı patlıcan yemeği (130 kkal), 4 yemek kaşığı yoğurt (70 kkal), 2 gevrek pirinç ekmeği (72 kkal)

Toplam alınan kalori: 1126 kkal.

Spor yapmadım. Spor rutinimi Çarşamba-Pazar olarak değiştirdim.
6470 adım
Toplam verilen ek kalori: 118 kkal.

14 temmuz.
Ara: 1 tane mısır (120 kkal)
Öğlen: Çorba (90 kkal), salata -salatalık, domates, domates sosu (152 kkal)
Ara: 1 şeftalı (63 kkal)
Akşam: 5-6 yemek kaşığı patlıcan yemeği (260 kkal), 4 yemek kaşığı yoğurt (70 kkal), 1 salatalık (15 kkal)
Ara: 5 dilim karpuz (90 kkal).
Toplam alınan kalori: 1160 kkal.

Evde mini egzersiz yaptım bi uygulamadan. 54 kalori verdim diye gösteriyor.
3033 adım
Toplam verilen ek kalori: 109 kkal.

Bi yaptığını 2 gün iç bu şekilde 1 hafta iç ara ver diğer günlerde hergun akşam taze mak üzere nane salatalık zencefil limon sürahiye koy sabaha kadar dolapta dursun gün boyu iç bu da çok faydalı ve tam yazlik
Canım, bu karışım çok acı :KK43: bişey ekleye bilir miyiz 1 kaşık bal ve ya yanında kuru meyve

Bu daha kolaymis 😂
Yasasin tembellik
Sen hazırladın mı? :D

Back
X