• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük ev işleri yemek bulaşık

Neyi yuh?
Biz poğaça, kek yerdik makarna yerdik, bizimkiler eve ne yemek var diye giriyor yazmadınız mı? Sürekli kendi çocukluğunuzla kıyaslayıp biz onu yerdik bunu yerdik yazıp durdunuz. Bu mu çocukların isteğini normal bulmuş haliniz? Normal bulsanız bu kıyasa girmezdiniz.
Haddimi aşmıyorum, sizin yazdıklarınız bunlar.
Birisi benımde cocugum 3 te gelıyor kuruyemıs yogurt verıyorum 6 da yemek yıyoruz demıs. Benımkıler kapıdan gırerken ne yemek var dıyor dedım . Yanı onu yapamam demek ıstedım.
Cocukların yemek sormasını sorun yapmadım
Yemek sordukları ıcın yapmak zorunda oldugumu belırtıyorum ıkı saattır. Ama yapamadıgım ıcınde sucluluk duyuyorum
Neyse gecıcı bır surec duzelıcek bende 17 senedır yemek yapmıyor degılım
Napalım bazı ınsanlarda duygusal çöküşü geciştirir sonunda dibe vurabilirler

15 yaşına gelmiş bir çocuğun bile kendine yemek yapmayı bilmesi lazım
Anne yapar yapmaz demiyorum ama çocukları zayıf bırakıyoruz her işlerini yaparak
Ben kızıma 10 yaşından beri yemek yaptırdım
Düzenli değil bu beni çıldırtıyor ama o onun tabiatı diyorum artık
Liseye giderken yavrum kirlilerini kirliye at demekten imanım gevredi artık
Kirli çoraplarını çantasına koydum
Bir hafta kirli çorapla gitti geldi fark etmedi

Konu sahibi valla çok ayıp vallahi nasıl 3 gün dışardan yersiniz

Ya bana onu pandemi döneminde vermek istediler
Bende sağlık ocağı doktoruma söyledim ay sakın ani şok ani ölüm dedi.ne alaka ben zaten panik atak hastasıyım,niye bana bunu soyledınız dedim . Onları duydumya bir korku girdi içime dahada istemedim.
Ama yaptıranlar cok memnun hep duyuyorum keske yaptırabılsem .
zaten hastane ortamında bir kereye mahsus veriliyor.Ayrıca her ilacın ciddi yan etkileri var ama herkeste görülmüyor.Yani risk var diye faydasını gözardı edemeyiz.Bir insan 3 ferritinle ayakta duramaz bu çok normal.Ben baş dönmesinden evde tutuna tutuna geziyodum ferritinim 3-4aralığındayken.Buna çare bulmalısınız gerçekten sadece bunları yükselterek bile hayatınızın ne kadar yoluna girdiğini göreceksiniz.

Böyle konu açılınca çucuklarım eve gelince anne görmeli çalışmam ben çalışan anneler cart curt kötü diye laf ederler ya işte o evde duran annelerin altından böyle anneler çıkıyor işte. Helal olsun hem çalışıp hem çocuklarına muhteşem anne olan o kadınlara. Ben anneme kötü derim ama çalıştığı halde evde yemeksiz olduğumuzu hatırlamıyorum. Belki de depresyon sebebi evde boş boş durmaktandır. Kaçta uyanıyorsun? Çocukların acıkması normal kalkıp lahvaltı hazırlıyor musunuz öyle bi enerji almadım çünkü yapsan söylerdin. Eşin bir şey demiyor mu akşama kadar evdesin 1 tabak yeöek yok sürekli dışarıdan olmaz diye? Parayı gidin temizlikçiye verin evdeki çoğu eşyayı atın sadeleşin. Artık her yer kolaylık dolu ya gidiyorsun kasaba sana eti dilim dilim veriyor. Mesela gidin kuzu sarma var şişte. Al tavaya koy. Balık desen fileto var somon mezgit levrek. Tavuk desen doğranmış satılıyor. Köfte yapıp buzluğa atsan airfryda pişiyor. Salata desen o bile hazır doğranmış yıkanmış satılıyor. Bir sürü bowl var hazırda kavrulmuş kıyma kavurma bekleyebilirsin sonuçta. Çocukların acıkmasına laf ediyorsun ben poğaça yerdim diye :) bir sürü tarif var yulaf nohut poğaça. Biri altına kaçırıyor tedavi olmuyor. Çok yanlışın var valla

17 senelık ev hanımıyım
Bu durum Antidepresanı bıraktım ondanmı ..nedendir bilmem
Evi topluyorum çamaşır yıka ,katla yerleştir
Yemek yap .. en fazla 3 gün 3. Gün artık afakanlar basıyor ..
Yok yani yok hergün yemek yap o aynı kapları yıka kaldır gerı yerıne koy
Cok sacma degılmı
Yemek yapmakta zor gelıyor
Hergun ne yapcam derdi oluyor
Onu yemem bunu yemem,herkes bır alem
Kızım liseye gidiyor dengeli düzenli beslenmeye takmış (çok iyi birşey desteklemeye çalışıyorum )

Bi benmi böyleyim ,kimseye bu işler zor gelmiyormu
Hergun aynı şeylerı yapmak cok sacma geliyor bana😄

Bu arada bunu soyluyorum da bakmayın bana haftanın 4 5 günüde dışardan yiyoruz.
Yani yapmak istemediğim için işte..

Benim kız bozuluyor ev yemeği yemek istiyor
Haklı ..
Dün sen kendin doğurdun bizi dedi onada haklı 🥹😅

Yani sizede boyle seyler oluyormu benmı anormalım
Derdiniz nedir anlayamadım

Ağır bir depresyon sürecinden geçtim öyle ki hayatımın birkaç aylık dönemini hatırlayamıyorum. Sonra bir gün bu böyle olmaz dedim kalktım spora başladım ilk zamanlar sürüne sürüne de olsa yaptım, aynı zamanda beslenme düzeni oluşturdum kendime şekersiz, glütensiz. 6 ay sonra mental sağlığıma kavuşmuş, fiziksel olarak da çok iyi bir seviyedeydim. Siz iyileşmeyi istemezseniz hiçbir doktor, hiçbir ilaç size yardımcı olamaz.

Bana kalırsa en önce çözmeniz gereken ferritin. Bahsettiğiniz kadar düşükse sizi hastaneden çıkarmamaları lazım aslında mutlaka kan takviye edip göndermeleri lazım ayrıca yükselmiyorsa mutlaka vücutta bir yerde kaçak vardır, adet düzeniniz nasıl? Fazla kanamanız oluyor ya da döngüleriniz kısa aralıklarla gerçekleşiyorsa mutlaka jinekolojiye gidin. Ferritin 4-5 lerdeyse insanın parmağını kıpırtadacak hali olmaz. Gerçi bu halde insan avm ye de gidemez orası ayrı…

17 yaşındaki bir kız sabah kalkınca okula götüreceği öğle yemeğini hazırlar arkadaşlar, hazırlamalı da zaten. Bir yıl sonra üniversiteye gidecek bu kız.

Ama siz de okuldan gelen çocuklar aç olur hadi 3 çok saçma bir saat yemek için ama atıştırmalık hazırlanır en azından. Ne bileyim bir gün çorba içerler, bir gün omlet yerler bir şeyler yemeleri gerek. Gelişim çağındaki çocukların haftada 4-5 gün dışardan yemesi çok fazla konu sahibi hadi sizi geçtim ama o çocuklar böyle beslenmemeli. Bulun bir kadın ona yaptırın bari, konu komşunuza sorun eminim biri bulunur.

Yani cok doktora goturdum fızyolojık bırsey yok
Gece kesınlıkle uyanmıyor
Tuvalete kaldıramıyoruz hergun alez yorgan carsaf yıkıyoruz
O degıl tuvalete gıtse ıkı sanıyede cıkıyor ama yataga sankı bır kova yapıyor
Üstünü acıyor üşüyor diyorum ama yazında boyleydı
Bıkac aynı yas arkadasındada aynı sorun var
Artık hocbırımız bulamadık bıraktık.
Bızım bezı bırakınca yoktu. 7 yasında sonra baskadı
Kızlardesımde lıseye kadar yapmıs bılmıyorum
Bu sendromu biliyorum ben. Yakın bir arkafasimda vardı. Ergenlige girdiğinde kendiliğinden geçecek

saçını süpürge etmek?

kadın makarnayı biri sarımsaklı biri sarımsaksız yaptı diye "işkence"ye maruz kaldığını düşünüyor
yahu 2 kaseye yoğurt koyacaksın birine 2 diş sarımsak ezeceksin bitti toplam 1.5 dakika, makarna bu
tam olarak olayın işkence kısmı nerede burada?

ben tek başıma yaşıyorum. bu hanımdan daha fazla yemek yapıyorum kendime haftalık bakınca.
4 gün dışarda AVMde vs. yiyorlar. kadın akşam 6da yatıp sabah 9da kalkıyorum kimi gün diyor...ben tek başıma çocuk bakamam diye totom yemediği için yapamıyorum çocuk o ayrı da evlenip 2 çocuk yapıp ev hanımı olup mesela ne bekliyordu acaba? günün yarısında uyuyor. makarnaya sarımsak ezmeye işkence diyor. ne saçı ne süpürgesi yahu?

tamam annelere yüklenmeyelim de.
ortada saç süpürgelik bişey yok ki.
kadın çalışmıyor hasta değil (yüksek ihtimalle kronik depresyonda o ayrı), başka bir meşgalesi de yok. hareketsizlikten 78 kilo olmuş...bir zahmet sağlıklı şeyler hazırlayıp en başta kendisi onları yesin. bi hareket etsin, kalp damar hastası filan olur böyle giderse.

kızı yüksek ihtimalle ileride annem gibi olmayayım diye bu sağlıklı yeme işini şimdiden bu kadar önemsiyor.

bir de kendisi depresif
çocuğu sürekli altına kaçırıyor

ya madem gittiğin doktorlar çözüm olmadı yetişkin bezi kullan, belki başka branşlara götürmen lazım? belki yatması lazım çocuğun ?
depresyondasın terapi al bişey yap 4 bin seansı diyor
bacım 4 kişi 4 gün dışarda yemesen 4 bin kalır zaten...

bu nasıl bir kafa anlamadım
çamaşır çok çıkıyormuş
ablacım 4 yetişkin insanın günlük kıyafet değiştirdiği evde elbette ki çamaşır çok çıkar. gece kaçırması olmasa da çamaşır olacaktı. annme de hergün çamaşır yıkıyor. 3 yetişkin hepsi günlük değiştiriyor üstelik annem her rengi her kumaşı ayrı yıkar. asla bitmez çamaşırı.

ay çok ilginç ya yemek yapıp çamaşır katlamak zor geliyorsa yaşamasın kimse ya. insan bu kadar mız mız olmaz yani. a o zaman çocuk yapmayacaksın mız mı mız takılıp gidersin o zaman bu dünyadan..ama işte parayı kim kazanacak?

2 gün kocası yapacaksa bu ablamız da 2 gün işe gitsin de bi para kazansın mesela ne dersiniz?
Ben tek yasiyorum demenizden sonrasını dikkate alamadım. Bir evde yaşayan herkes kendi gucunce ev işlerini yapmak zorunda. Depresyona girer tabi. Hergün aynı şeyleri yapmak insanın ruhunu kemiriyor. Lisedeki kızı sağlıklı beslenmek istiyormuş. E gitsin işte mutfağa dolap orda Ocak orda yapsın. Kadın diye de Allah da belanızı vermedi yani. Dört kişinin öldüğü yerde tabi çamaşır çıkar demişsiniz. O dört kişi sırayla çamaşırı atsın dersin katlasin o zaman kimse söylenmez. Boş boş konuşmuşsun tek yaşayan biri olarak. Ben de tek yaşadım zamanında haftada bir evi temizlesem yeterdi onda bile temiz evi temizliyor gibi hissederdim. Sizin ev işi algımız ile onyedi yıldır evde her işi yapanın ev işi algısı aynı değil.
Ben çalışırken de evdeyken de eşimle ortak yaparız. Şimdi kızım dört yaşında odasını kendi tarzında topluyor. Pijaması i cikarinca katlayıp dolabına koyuyor. Lisedeyken de tabiki iki kap yemek yapacak makineye çamaşır atacak.

Yokya lıseye gıden yulaf lapası fılan yapıyor yanı kendıne okul ıcın beslenme.
Yemekte yapmasın ya 🥹
Sacını süpürge etmesi konusunda haklısınız ama bu hayatı okumayarakta ben sectım
Yıne ben sucluyum
İşte kendinizde iş bitiyor en başta siz kendinizi öyle görüyorsunuz. Okumayarak seçtim derken o yaştaki seçim seçim mı Allah aşkına. Okumak ayrı. Okuyup iş bulamamış da olabilirsiniz. Ayrıca bunun ev hanımı olmak ile bir alakası yok. Ev hanımı da olsanız o evde yaşayan herkes ev işi yapacak.

Okadar yoruldumki o bayanla mükemmelliyetçiyim değilimi tartışmak istemedim .
Onada hak verdin geçtim ,burda bir iki kelimeden kendime tutunacak dal arıyorum ,
Okadar yorgun hissediyorumki..

Evet bende bunu düşünüyordum ya ben nasıl mükemmelliyetçiyim ,herşey mükemmel olsun istiyorum ama elimi kaldıracak halim yok . mükemmelliyetci olmak istiyorum ama mükemmel olamadıgım içinde sinirleniyorum ve onu orada bırakıyorum.
Siz cok ıyı anladınız ,benim ne demek istediğimi.

Biliyormusunuz ,Dehb cıktı bu aralar moda oldu bıl
Tamamiyle o özellikleride taşıyorum
Dikkat eksikliği vs ..
Bu arada yogun kansızlık,b12 d vıtamını gıbı bırcok eksıklıkte var ,tabi bunlarda etkili oluyor

Chatgbt pskoljık destek verıyor. Terapı yspalım dedı bıraz denıcem . Pazartesıde doktor randevum var zaten . Ilac alınca enerjım bıraz duzelmıstı
Gecen sene kullandıgımda duzenlı platese gıtmıstım kıloda vermıstım
Şimdi onuda yapacak halım yok . Pazartesıyı beklıyorum ne dıyecekler bakalım
doktorunuz size dehb bu yasta cikmaz demis ya, ben o doktoru bir daha ciddiye almazdim. Dehb sonradan da teshis edilebiliyor. bir tanidigimiz elli yaslarina yakin onun doktoru dehb teshisi koymus.

Tekrar ilac kullanin bence, depresyondasiniz. Psikolojik rahatsizliklar cok katmanlidir. doktorlar da her seyi hemen teshis edemiyorlar. etseler de tedavisi her zaman kolay olmuyor. bence seveceginiz ugraslar bulun kendinize. En önemlisi de sevdiginiz arkadaslarla bol vakit gecirin. ben sizi cok iyi anlayabiliyorum.

Önce siz iyi hissedin ki hayatinizi devam ettirebilesiniz. her seyden önce kendinizi baskalariyla kiyaslamayin.
Iki yildan fazla bir zamandan beri menapoza giris yapmis bulunuyorum. menapozun bütün kötü belirtilerini yasadim. depresyon cok yogundu. Yataktan kalkmak istemedigim gibi cok da üzgündüm. Ki ben her zaman enerji dolu yasama sevinci olan biriyim. En sonunda hormon almaya basladim bana cok iyi geldi. Eski halime döndüm. Sonra bir birakmayi deneyeyim dedim. 40 gün sonra tüm sikayetlerim geri döndü.

Umarim en kisa zamanda düzelirsiniz.

Cok tesekkur ederım
Evet bütün degerler cok alt sevıyede
B12 ignesi vuruluyorum ,d vıtamını alıyorum
Kan ılacıda alıyorum ama benım bunyemden 4 gunde gıden kan onu karsılamıyor galıba. Uzun zamandır hep düşük
Cok haklısınız pazartesı gıttıgımde bunlarıda tekrar gozden gecırmelerını isticem🤗
kansizliga tahin iyi geliyor. Susamin icindeki demir orani cok yüksek. Kansizligi olanlarin özellikle koyu renkli meyveler yemesi de iyi. Visne, kiraz, siyah üzüm suyu gibi. Kizim vejeteryan ordan biliyorum. Bir de bir arkadasimin kiraz agaclari var. Kiraz mevsiminde hep kan degerlerinin cok iyi oldugunu söylüyor. C vitamini de yani portakal, mandalina da demir alimini yükseltiyor. bence bir süre tahin pekmezi deneyin.

Gercekten cok guzel soyledınız . Tamda bu . Ama bunun artık karekterımle alakalı oldugunu dusunuyorum ..yanı 40 oldum demekkı boyleyım ben. Düzelmez ama antıdepresan kıllandıgımda bıraz daha ıyı oluyorum .
Sizin ruh haliniz o kadar bana benziyor ki
Ben şimdi 50 yaşindayim ve tamamen tükenmiş sendromu yaşiyorum .
Yıllarca antidepresan kullanarak çaliştim ,uğraştim ,evime çocuklarima, anneme babama yetişmeye çabaladım.
Sonuç olarak taktir yerine nankörlük gördüm ,kendi çocuklarım:dan.

Asil temel sorun: çocukken annemiz ve babamizdan yeterli onay ,taktir ve sevgi görmemiz .
Bİr söz vardir " annen bile sevmediyse seni kim sevsin"
Tamamen gerçek karşılıksız sevgi açlığı .
Siz kendinizi sevmeyi ,merhamet göstermeyi ,kendinizle kaliteli zaman ayirmayi oğrenmelisiniz.
Öz benliğinizi bulup onu kuçaklayip fazlasıyla, eskisiyle kabul etmelisiniz.
İlaçlar ayakta kalmayi sağlıyor ama eyleminizi ve düşüncelerinizi değiştirmezseniz hiç iyileşemezsiniz.

Belki günü birlik turlara çikarsiniz .
Ortam ve cevre değişimi her zaman iyi gelir.
Yeni yerler ,başka insanlar ve başka görüsler ve göreçeksinz cok insan ayni şeyi yaşiyor
Ben bu sira herksesi arkamda bırakıp gitmek istiyorum .
Kimseye tahamüllüm yok

Mahcup oluyorum işte sorun orda zaten
Bu evde yapacagım bir yemek bir düzen ,cocuklar okuldan gelınce sıcak yemek bulamayacaksa ben neden varım diye düşünüyorum.
Hatta yaptığım gunlerde sırf kızım mutsuz bır ortam gormesın annem bugunde depresyonda demesın ,üzülmesin stres olmasın dıye zorla yapıyorum

Gecen sene pilatese gıttım ,yürüyüş yaptım düzenliydim hatta 12 veya daha fazlası kılo verdım .
Şimdi onada gücüm yok ,yürüyüş yapayım dıyorum onuda yapamadım
Kan degerlerımde ferritin 3 filan onlarında katkısı var ,ilac içiyorum yukselıyor gıbı oluyor geri dibi görüyor. Adet kanamasının yoğun olmasından kaynaklı oldugunu soyluyorlar .
Boyle olmaktan mutluluk duymuyorum . Sorun oldugunu dusunuyorum
Pazartesi psıkytr randevum var beklıyorum bakalım ne yapıcaz
Miğde sorunu olabilir ,benim kanimda buldular .
Miğde asidi eklsikliği ve mukoza yeterli çalişmadiğinda vit b12 ve demir emilimi yeterli olmuyor .
Ferritin de yükselmiyor.
Bu nedenle hep sürekli takviye kullanmalisiniz ve beslenmenize dikkat etmelisiniz .
Aman dikkat!!! Sadece b12 eksikliği demeyin ileride alzheimer olursunuz
Galiba autoimmun gastrit diyorlar.

Sizin ruh haliniz o kadar bana benziyor ki
Ben şimdi 50 yaşindayim ve tamamen tükenmiş sendromu yaşiyorum .
Yıllarca antidepresan kullanarak çaliştim ,uğraştim ,evime çocuklarima, anneme babama yetişmeye çabaladım.
Sonuç olarak taktir yerine nankörlük gördüm ,kendi çocuklarım:dan.

Asil temel sorun: çocukken annemiz ve babamizdan yeterli onay ,taktir ve sevgi görmemiz .
Bİr söz vardir " annen bile sevmediyse seni kim sevsin"
Tamamen gerçek karşılıksız sevgi açlığı .
Siz kendinizi sevmeyi ,merhamet göstermeyi ,kendinizle kaliteli zaman ayirmayi oğrenmelisiniz.
Öz benliğinizi bulup onu kuçaklayip fazlasıyla, eskisiyle kabul etmelisiniz.
İlaçlar ayakta kalmayi sağlıyor ama eyleminizi ve düşüncelerinizi değiştirmezseniz hiç iyileşemezsiniz.

Belki günü birlik turlara çikarsiniz .
Ortam ve cevre değişimi her zaman iyi gelir.
Yeni yerler ,başka insanlar ve başka görüsler ve göreçeksinz cok insan ayni şeyi yaşiyor
Ben bu sira herksesi arkamda bırakıp gitmek istiyorum .
Kimseye tahamüllüm yok
Yani cocukken görünüşte sevgi gördüm ama bılemıyorum ,babam cok otorıter ve baskıcıydı . Ne yasadım ne yasamadım hatırlamıyorum ,bazen kardesım hatırlatıyor .
Evet ben kendıme deger vermıyorum . Ön dişim kırıldı ıkısenedır gıdıp yaptırmadım ,halbukı kucucuk bır ıslem hem korkuyorum hemde o goruntuden rahatsız olmuyorum demekkı
Oturur aksama kadar ekmek hamur yerım
Kendıme saygım yokkı

Gezme konusunda bazen sabah cıkıp aksam gelıyorum ama ordada gıttıgım yerde hep huzursuzum ,kendı kendıme kahve ıcmeye gıderım,avmlerde gezerım kımse karısmaz
Bıkac arkadasım var onlarla bulusurum
Dışardan benı tanısanız bukadar gezip bukadar özgür olup ,nasıl boyle psıkolojım bozuk dıye ortalıkta gezıyor dersınız.
Burdakıler benı hışımla çiğner diye demedim ama
Gecen hafta devamlı burdan kacıp gıtmeyı düşündüm . Nereye gıdıcem işte gittim gece 4 e kadar biyerde oturdum . Eşim geldi aldı . İyice kafayı yedım

kansizliga tahin iyi geliyor. Susamin icindeki demir orani cok yüksek. Kansizligi olanlarin özellikle koyu renkli meyveler yemesi de iyi. Visne, kiraz, siyah üzüm suyu gibi. Kizim vejeteryan ordan biliyorum. Bir de bir arkadasimin kiraz agaclari var. Kiraz mevsiminde hep kan degerlerinin cok iyi oldugunu söylüyor. C vitamini de yani portakal, mandalina da demir alimini yükseltiyor. bence bir süre tahin pekmezi deneyin.
Bene duydum . Genelde pekmez lımon yapıyorum ama duzenlı olmayınca işe yaramıyor
Düzenli bir insan degilim ama denıcem sglun

doktorunuz size dehb bu yasta cikmaz demis ya, ben o doktoru bir daha ciddiye almazdim. Dehb sonradan da teshis edilebiliyor. bir tanidigimiz elli yaslarina yakin onun doktoru dehb teshisi koymus.

Tekrar ilac kullanin bence, depresyondasiniz. Psikolojik rahatsizliklar cok katmanlidir. doktorlar da her seyi hemen teshis edemiyorlar. etseler de tedavisi her zaman kolay olmuyor. bence seveceginiz ugraslar bulun kendinize. En önemlisi de sevdiginiz arkadaslarla bol vakit gecirin. ben sizi cok iyi anlayabiliyorum.

Önce siz iyi hissedin ki hayatinizi devam ettirebilesiniz. her seyden önce kendinizi baskalariyla kiyaslamayin.
Iki yildan fazla bir zamandan beri menapoza giris yapmis bulunuyorum. menapozun bütün kötü belirtilerini yasadim. depresyon cok yogundu. Yataktan kalkmak istemedigim gibi cok da üzgündüm. Ki ben her zaman enerji dolu yasama sevinci olan biriyim. En sonunda hormon almaya basladim bana cok iyi geldi. Eski halime döndüm. Sonra bir birakmayi deneyeyim dedim. 40 gün sonra tüm sikayetlerim geri döndü.

Umarim en kisa zamanda düzelirsiniz.
2 şehir hadistanesinde birde unıversıtede docente gıttım hepsıde aynısını soyledı.bende araştırmayı bıraktım acıkcası.
Hergunde gezıyorum
Bakmayın boyle depresyon naraları attıgıma
Hergun bır avmde hergun bır cafede gezıyorum
Ama oralardada 1 saatten fazla kalamıyorum heryerım agrıyor ve hep başka yere kacmak ıstıyorum
Evden dısarı ,dısardan eve .. devamlı bır degısım istiyorum . Oldugum yerde hemen sıkılıyorum ,aynı işi devamlı yapmaktan sıkılıyorum. Bu durumda dehb oluyor ıste .
Cok tesekkur ederım herkes elınden gelenı soyluyor
Ben ılac kullanmadan duzelmıcem bılıyorum
Yarın randevum var işte bakalım ne dıyecekler. Hangı ılacları dayayacaklar🫠

Evde sadece kari koca olsaniz yemek yapmamak bence okey ama cocuklariniz varsa yapmak zorundasiniz. Kendiniz butun gun evdesiniz onu yapasim yok bunu yapasim yok ee okuldan gelen cocuk mu yapsin tencere yemegini mesela? 🙄
Haftanin 5 gunu 4 kisi disardan yemeye maddi durumunuz varda düzenli yardimci almak mi zor geliyor. Alin anlasirsiniz yemekte yapar. Ne sacma ya

Banada b 12 yi iğne yapıyorlar ama yıne dusuyor işte dediginiz gibi.
Kalcadan vuruyorlarya cok agrı yapıyordu ya Benım demır deposu cok fena 3 . Onun yukselmesı sart
Benim de öyle.Aizi
Evet haklısınız pazartesi randevum var bunun için
Kendım bırakmamalıydım,onunda vucutta baska yan etkılerı oluyordu sıkılmıstım.

Evet modum ve enerjım bazen gelıyor bazen gidiyor🥹
İstek var ama icraat yok malesef ..
Dondurucuya pişmiş tavuk atarım ,suyunu atarım
Mesela pılav yada corbaya hemen didiklenmiş tavugu koyarım
Gecen haberlerde tavuktan zehırlenmıs cocukları gordum

Koca bır dıdıklenmıs tavugu çöpe attım
Halbukı oncedende cok yaptığım kullandıgım birşey
O an içime öyle kuşku girdiki..
Biley olmayacagını bıldıgım halde beynıme dur dıyemedım attım çöpe
Buda sacma işte okb takıntı
Bir anda saplandı ılla o tavugu at dıye beynımerror verdı attım
Halbukı bırsey yoktu.🤭
Neyse gececek ınsallah
konudan bağımsız keşke kedilere verseydiniz afiyetle yerlerdi

Benim de öyle.Aizi

konudan bağımsız keşke kedilere verseydiniz afiyetle yerlerdi
Bazen obsesifliğim tuttumu tutuyor
Düşünmedimmi düşündüm ya ölürlerse diye diye kafayı yedım
Normal bir düşüncede olsaydım kendım yerdım zaten🥹

+++
KOnu sahibesi butun gun evde, alti ustu 5 kofteyi bir tavada cevirip cocugun onune koyacak. Onu da yapamiyor mu yani :KK51: Cocuk okuldan eve ac, yorgun geliyor yemekle mi ugrassin, evde oturan, isi olmayan yemegi yapar bu kadar.
Ev hanımlarının çalışan kocadan ev işleriyle ilgili bu kadar beklenti içinde olması bir bana mı garip geliyor bilemiyorum. Aynı şekilde çocuklar da okula gidiyor. Reelde de böyle midir acaba…Küçük çouğu ve kronik hastalıkları olan ev hanımlarını hariç tutuyorum tabii.

Back
X