- 28 Mayıs 2025
- 923
- 788
- 18
- 25
ay çok zor makarnaya ayrı sos yapmak dünyanın em zor işi bence sende konu sahibi gibisin ondan bu kadar empati yapıyorsun ara sıra olduğu nereden çıktı konu sahibi kendi diyor yapamıyorum yataktan çıkamıyorum 4 gün dışarıdayız kızım yemeğini hazırlıyor yardım ediyorlar diye bu kadın prenses mi evde herkes ona hizmet etsin eski konularında boşanma lafları var o işeyen çocuk neden böyle bi şey yapıyor isteğiyle yapmıyor sonuçta. Ayrıca cidden algılama sorunun varmış e nokta s dediğini sanmıyorum. Çalışan kadınlar çocuklarını düşünüp hazırlık yapıyor akşama kadar evde duran kadın bi zahmet iki yemek pişirmek. kırk yılın sırtı yaptığı şeyi sürekli yapıyor gibi lanse ediyor 3 farklı tatlı isteyen koca ve çocuklar kalkıp yemek yapar mı? Sen 16 yaşındaki kıza yükleniyorsun. Sen napıyorsun koca kadın ailenin evinde? Bu mantıkla tüm sorumluluk sendedir yazık annene çünkü ayda 1 kapı cam sil sabahtan yemeklerini yap. Ben sadece çocuklarına üzüldümbenim okuduğum kisimda anne bir makarna yapacak olsa biri salcali biri yogurtlu biri sarımsaklı istiyormus , cocugu okula giderken saglikli seyler istiyormus, okuldan gelir gelmez aciktik diye yemek bekliyorlarmis, 6da tekrar yemek yiyorlarmis gibi olan bir döngü vardi. Kizinin da ara sira birseylere yardim ediyormuş
ama bence evde bir işbolumu olmali. arasira yapılan yardimin kimseye bir yarari olmaz. kadin evde diye de herkese cesit cesit menu cikarmak zorunda degil.
ben cok üzüldüm kadina
bir oglu şarıl şaril her gun iseyip hayatina devam ediyor
bir kizi saglikli beslenecegim diye annesinden herkesten ayri yemekler talep edip duruyor
3 çeşit yemek ve tatli yapiyor yaranamiyor kimse memnun kalmiyor
yetmez gibi kocasi eline sağlık demeye bile imtina edip "e.s" diyor.
o girmesin de kim girsin yetersizlik hissiyle depresyona?