- 2 Mart 2017
- 1.486
- 2.723
- 133
Bacım canım sen bı oyle bı boyle dıyosun sankı ben anlamadım . Bişeye sinirlendiysen git ondan cıkar hıncınıbacim okuduğunu anlama sorunun mu var
ben zaten diyorum ki cocugu böyle sifir sorumluluk, "senin tek gorevin okula gitmek" diye yetistirmeyin sonra sorumsuz biri olur. benim de ailem üstüme titrerdi sonucta sorumsuz bir insan oldum ciktim" diyorum.
annesi her sabah kahvalti hazirladigini yazmis
kiz okula giderken kiza beslenme cantasi hazirladigini yazmis
kiz okulda gelince saat 3te yemek yedirdigini yazmis
yedigi önünde yemedigi arkasinda yetistirmek bence sacma. oteki desen ortaokula gitmis hala baligin kilcigini annesi ayikliyor.
benim ebeveynlik anlayisima sigmiyor böyle seyler. kendim de el bebek gül bebek yetistim bir yararini görmedim.
ayrica ben de cesit cesit yemek yapmayi severim, hatta her ay kknin yemek yarismalarina bile katilirim. konu "yaptigin banaysa ogrendigin sana" konusu degil ki. yemek yapmayı ogrensin konusu da degil. tabii ki büyüyünce ogrenir. ama o yasta bir cocuk kendi sorumluluklarini bilmeli. allah korusun anne 5 gün hastanede kalsa cocuklar acindan ölür. boyle yetistirmenin kimseye bir yarari yok

Ben senın dedıklerınden bısey anlamadım
Biri cocuklara kahvaltı hazırlamıyordur bu kadın dıyor
Biri hazırlıyor diyor ona kızıyor ben sizi anlamadım ne pok yiyeyim ben söyleyin hazırlıyımmı hazırlamayayımmı