- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım teşekkür ederim valla ne yalan söyleyim diyetisyenle zayıfladımGunaydinnn gecmisinizi okudum tebrik ederim 10 gunde 2.8 kilo super darisi basima insallah bende dun basladim diyete bu kez kararliyim bende yeni yila 10 kilo eksik girmek hedefim insalllah saglikla zayiflarizzz
canım benim harika gidiyorsun..bugün de sabah 7 de kahvaltı mı yaptım
arada muz yedim
öğlene yine salatamı yaparım akşamada somon yiyecem inşAllah
dediğim gibi hepsini yaptım dediklerimin canımcanım benim harika gidiyorsun..![]()
hadi bakalım canım yapabilirsinÇok güzel gidiyorsun şu ilham bana da uğradı inşallah du bakalim bu hafta bi 5te 5 e niyet ettim inşallah tam uyarım. Sonrasında diyetisyen listesiyle devam edicem
Güzel bi listeymis güzel kilo verirsin bu diyetlebugün 3 günlük kampım başladı
sabah 1 yumurta yeşillik e çay
ara yeşil çay 4 kayısı
öğlen 1 kepçe çorba salata (yağsız) 1 dilim ekmek
ara açai form çay diyet kraker
ara bir kutu süt
akşam
bir patlıcan közleme 5 yk yoğurt bir dilim ekmek
ama bugün zorlandım ben yaa
arayı dört gözle bekliyorum
şuan gitti bir kilo ama diyetisyen cumaya 89 olursun dediGüzel bi listeymis güzel kilo verirsin bu diyetle
Çok güzel ben de 70 lerden nefret ediyorum ama vermeyi bırak üstüne ekledimşuan gitti bir kilo ama diyetisyen cumaya 89 olursun dedi
bende hors yaptım 90 lı kilolardan nefret ediyorum
ve gözle görülür farklar başladı iki haftada![]()
ben 70 kilolarda olduğumu bile fark etmeden 80 li kilolara ulaşmıştımÇok güzel ben de 70 lerden nefret ediyorum ama vermeyi bırak üstüne ekledimneyse inşallah hep beraber kurtulacaz fazlaliklardan
Evet canım gidecek. Ben inanıyorum cuma günü özel diyetisyene gidicem ben de sen ne kadar ödüyosun canım diyetisyeneben 70 kilolarda olduğumu bile fark etmeden 80 li kilolara ulaşmıştım
tabiiki durduramadım kiloları 70li kilolarda dur deseydim bu kadar sorun olmazdı
gidecek bu kilolarrrrr
ilk muayene 75Evet canım gidecek. Ben inanıyorum cuma günü özel diyetisyene gidicem ben de sen ne kadar ödüyosun canım diyetisyene
Bizimki de 80 tl ilk muayene sonra 40. Her hafta her hafta çok geliyo 40 ama hiç olmazsa para veriyorum bari diyete uyayim derim. Cumaya gidicem bakalım nası bi beslenme düzeni uygulayacakilk muayene 75
her hafta 35 lira canım pahalı ama iyi diyetisyen
Tebrik ediyorum canım bakalım sonuç ne olucak ben de meraklandimkampın 2. günü de bitti
yarın son gün zor ama yaaçok insafsız diyetisyen ama kesin kilo verdim
acıkınca aynaya bakıyorum kaçamak da yapmıyorum
az yedim ama açmıyım değilim
cumayı iple çekiyorum