Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canı. Üzme kendini 6 kg için de tebrik ederim. Bir ayda daha ne.olsun 6 kg versem Ohhh oynarım. Ama ben de bu kez kesin kararlıyim Cumartesiye beri zararlı diyete muhalif hiç bişey yemedim hazır gıda şeker hiç yok süper.bu arada kızlar yaa çok özür dilerim
bu arada iki gündür net yoktu
o yüzden haber veremedim
çok teşekkür ederim canım bende çok mutluyumOlsun canı. Üzme kendini 6 kg için de tebrik ederim. Bir ayda daha ne.olsun 6 kg versem Ohhh oynarım. Ama ben de bu kez kesin kararlıyim Cumartesiye beri zararlı diyete muhalif hiç bişey yemedim hazır gıda şeker hiç yok süper.
Nasıl bi kamp anlatsanaçok teşekkür ederim canım bende çok mutluyum
ama en çok da arkadaşlarımın değişimimden bahsetmesi hoşuma gidiyooo
daha da güzel olacak inşallah
bu arada sevindim karaların için tebrikler
günde sekiz öğün ye
benimki bu hafta kamp verdi ama çok sert![]()
tebrikler canımmmm darısı digerlerine..selam bugün diyetisyendeydim ilk ayda 6 kilo gitti
ama yinede daha iyi olabilirdim bu hafta
neyse bu hafta daha dikkat edecem
haftaya çarşamba tartı günümNasıl bi kamp anlatsana
Meyve ekmek salata hani yemek ?? Demek ki kamp öyle oluyo neyse ben de arada yaparım bu Kampı meyve ekmek hepsi var güzel kilo verilirhaftaya çarşamba tartı günüm
son 3 gün yediklerimi azaltıyo
kahvaltı
2 ekmek +2yk çökelek + yeşiilk + sövüş
ara
1 fincan yeşil çay+ 3 ceviz
öğle
3 yk +1 dilim esmer ekmek+yağsız salata veya sövüş
ara
1 fincan kiraz saplı form çayı +3 kuru kayısıveya 1 yk kuru kan üzümü
ara
0.5 su+1 porsiyon meyve(1/2 ayva ve ya 1 elma veya 1 büyük mandalina)
akşam
1 kepçe yoğurt çorba +1 dilim ekmek +yağsız salata
ara
1 fincan salata +1 elma
son 3 gün bu yiyeceklerim
canım maşallah çok güzel gidiyorsunselam bugün sabah 88.2 yi gördümmutluyum
kiloların gitmesi en çok hareketliliğimi yeniden getirdi
ben bunca zamandır ne yapmışım kendime dedim
hafifledikçe daha mutluyum bu da bana hiç kaçamak yaptırmıyor
dün arkadaş aklıma girmek istedi karam yiyelim bir kereden bişey olmaz diye ilkten kıramadım
ama sonra pişman olmaktansa şimdilik arkadaşımı yalnız bırakmanın daha uygun olduğunu düşündüm
ahh tabiiki hep böyle gitmeyecek arada kaçamaklar olacak ama
şimdi değil bu mutluluğu bozamam![]()
Darısı 70 li kilolara inşallah. Zayıflamak çok güzel bir duygu değil mibugün 3 senedir giyemediğim esofmanımı giydim ve çok mutluyum
işin komik tarafı bu eşofmanı alırken ne kadar kilo aldım diye üzülerek almıştım
şimdi tekrar içine girdim diye seviniyorum bugün
bugün okulun gündeminde ben vardım çünkü artık zayıfladığım belli oluyor
tabiiki bu eşofman 80li kilolara ait yakında 70 li kilodaki eşofmanlarımı da giymeyi sabırsızlıkla bekliyorum![]()
kesinlikle özellikle benim gibi şişko bir beden eğitimi öğret. olunca daha anlamlıDarısı 70 li kilolara inşallah. Zayıflamak çok güzel bir duygu değil mi
hemen toparlarsın canım.. . Önemli olan o gün kaçsa da sonra toparlamak hemde hemen : )selamm bugün ne yedim ara yaptımmı hiiç bilmiyorum
evde olunca tüm düzenim gitti işin içine birde temizlik girdi
valla yarın misafirlerim var şimdide hazırlık yapmam lazım
diyet adına verimli bir gün geçmedi![]()
aslında çok yemedim az yedim ama öğünlerime riayet edemedimhemen toparlarsın canım.. . Önemli olan o gün kaçsa da sonra toparlamak hemde hemen : )
off dün yedim pizzayı tatlıyı
şimdi de kamptan sağ çıkmak için çabalıyorum
valla bugün akşam özellikle sarsıldım ben yaa
neyse 1 i gitti kaldı 2 gün![]()