Sirkeli su koku yapmıyor mu ve ne kadar sirkeyle suyu karistiriyorsunuz acaba ?Banyodan çıkmadan önce sirkeli su dökerim saçımdan aşağı öyle çıkarım, bir de haftada ya da 2 haftada 1 dipten uca hindistan cevizi yağı sürerim.. kıvırcık ve korkunç dolaşan saçlarım vardı, bunları yaptığımdan beri buklelerim düzgün ve saçlarım ipek gibi oldu, dolaşma sorunu hiç kalmadı..
Banyodan çıkmadan önce sirkeli su dökerim saçımdan aşağı öyle çıkarım, bir de haftada ya da 2 haftada 1 dipten uca hindistan cevizi yağı sürerim.. kıvırcık ve korkunç dolaşan saçlarım vardı, bunları yaptığımdan beri buklelerim düzgün ve saçlarım ipek gibi oldu, dolaşma sorunu hiç kalmadı..
Kireçli su aynı şeyi bende de yapıyor canım, banyodan sonra sorun yok ama sabahları ensemdeki kısa saçların yarısı Şam'da yarısı Bağdat'ta ve böyle karmakarışık oluyor... Elma sirkesi bulabildiğim tek çözüm, bu sayede saçlarımın dökülmesi de durdu...
kuruttuktan sonra hiç koku kalmıyor, göz kararı yapıyorum ama 1 lt suya 1 çaybardağı gibi diyebilirimSirkeli su koku yapmıyor mu ve ne kadar sirkeyle suyu karistiriyorsunuz acaba ?
saç tipin yağlıysa diplere sürme canım, benimki kuru olduğu için ben diplerine de sürüyorum. kışın katı şekilde oluyor, önce onu kaloriferde ya da benmari usulü eritiyorum, sonra saçıma iyice yediriyorum. havluya sarıp 1 gece öyle yatıyorum ertesi sabah da önce saçımı ıslatmadan iyice bir şampuanlayıp sonra yıkıyorum. 2. şampuandan sonra hiç yağ kalmıyor böylece. ama direk önce ıslatıp şampuanlarsan 3-4 yıkamada ancak arınıyor saç..Hindistan cevizi yağını tam nasıl kullandığını anlatabilir misin?saç diplerinde yağlanma yapmıyor mu?azıcık açarsan sevinirim çok sağol cevap yazdığın için
ben elma sirkesini kullandığımdan beri hiç saç kremi kullanmadım neredeyseben elma sirkesini saça parlıklık veriyor diye biliyordum sadece.Saçı yumuşatmaktada mı kullanılıyor ?
Elma sirkesini nasıl kullanıyorsun canım?yani ölçüsü nedir?ve ne aralıkta kullanıyorsun acaba?
Bir litreye 20 ml kadar koyuyorum ben, maksat kireç ve şampuan artıklarını temizlemek.Ayrıca saçlarım daha geç yağlanıyor bu şekilde...Elma sirkesini nasıl kullanıyorsun canım?yani ölçüsü nedir?ve ne aralıkta kullanıyorsun acaba?
Yağlıysada sürsün, hindistancevizi tüm saç tipleirne çok iyi geliyor,bayılırım :) Şampuan yerine kuru saça saç kremi sürersen o da yağı tamamen emiyor aklında olsun.saç tipin yağlıysa diplere sürme canım, benimki kuru olduğu için ben diplerine de sürüyorum. kışın katı şekilde oluyor, önce onu kaloriferde ya da benmari usulü eritiyorum, sonra saçıma iyice yediriyorum. havluya sarıp 1 gece öyle yatıyorum ertesi sabah da önce saçımı ıslatmadan iyice bir şampuanlayıp sonra yıkıyorum. 2. şampuandan sonra hiç yağ kalmıyor böylece. ama direk önce ıslatıp şampuanlarsan 3-4 yıkamada ancak arınıyor saç..
Bir litreye 20 ml kadar koyuyorum ben, maksat kireç ve şampuan artıklarını temizlemek.Ayrıca saçlarım daha geç yağlanıyor bu şekilde...
yok durulama yapmıyorum ben direk çıkıp kuruluyorum, kokusu uçuyor zaten hemenAaa bende uygulayacağım ilk banyomda.Elma sirkeli suyu saçımıza döktükten sonra durulama yapacakmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?