- 8 Haziran 2013
- 339
- 162
- 333
İyi geceler arkadaşlar,
Pek çoğunuz bu da dert mi ya diyebilir..o yüzden lütfen kusura bakmayın..Benim saçlarımla başım dertte.
Çok çabuk dolaşıyorlar hatta ensemdeki saçlar böyle çitişik çitişik oluyor.Kuaförlerden bir kısmı saçlarımın ince telli bir kısmı ise tam orta kalınlıkta olduğunu söylüyorlar.Saç kremi falan kar etmiyor artık.
Her banyodan sonra 2 avuç saç kaybediyorum açmaya çalışırken
Açmak için ise mavi su veya glise sıvı saç kremi kullanıyorum.Normalde saçım gür ve dalgalı o yüzden seyrek bir görüntü hiç oluşmadı ama baş edemediğim için ne yapacağımı şaşırdım.Oturduğum ilin suları çok kireçli bu da etkili midir bilmiyorum.Saçım boyalıydı ama 1 yıldır boyatmıyorum ve şu an boyalı kısım çene hizasından aşağıda kaldı ve saçlarımın boyu omzumdan 4-5 parmak aşağıda..İçinizde bu durumu yaşayıp da çözüm bulmuş olan var mı acaba?tavsiyelerinizi bekliyorum..Şimdiden çok teşekkürler..
Pek çoğunuz bu da dert mi ya diyebilir..o yüzden lütfen kusura bakmayın..Benim saçlarımla başım dertte.
Çok çabuk dolaşıyorlar hatta ensemdeki saçlar böyle çitişik çitişik oluyor.Kuaförlerden bir kısmı saçlarımın ince telli bir kısmı ise tam orta kalınlıkta olduğunu söylüyorlar.Saç kremi falan kar etmiyor artık.
Her banyodan sonra 2 avuç saç kaybediyorum açmaya çalışırken