Günlük ilişki antideprasan

İlaca bağlamayın bence o ilaçlardan dolayı olması imkansız ki çoğu antidepresanın en büyük yan etkilerinden birisi CİNSEL İSTEKSİZLİKDİR bayanlarda :)
Sevgi , ilgi açlığı falan mı yaşıyor kuzenin ? Dicem ama günlük ilişkide sevgi ilgi ne alaka tamamen cinsel açlığı doyurmaktır.
Neden günlük ilişkiler tercih ediyor bunu kendisine sorup bi öğrenmen lazım bence.

Bende para harcama dürtüsü oluşturmuştu. Demek ki kuzeninde de böyle dürtü ortaya çıkmış. Bence doktoruyla konuşun. Senin yapabileceğin bir şey yok.

Bastırılmış cinselliği ön plana çıkmış demek ki... ondan ayrı bir doktorla görüşüp, danışın. Ailesinden birine (annesi veya ablası gibi) söyleyin. Tek başınıza böyle bir işe bulaşmayın derim. Siz iyi niyetlisiniz ama ne olur ne olmaz.

İlaca bağlamayın bence o ilaçlardan dolayı olması imkansız ki çoğu antidepresanın en büyük yan etkilerinden birisi CİNSEL İSTEKSİZLİKDİR bayanlarda :)
Sevgi , ilgi açlığı falan mı yaşıyor kuzenin ? Dicem ama günlük ilişkide sevgi ilgi ne alaka tamamen cinsel açlığı doyurmaktır.
Neden günlük ilişkiler tercih ediyor bunu kendisine sorup bi öğrenmen lazım bence.
Ben de şaşırdım kuzenim zevk de almıyor cinsel ilişkide ama Bi cesaret korkusuzluk geldi

Eğer sadece depresyonda değil de bipolar bozukluk varsa, antidepresan depresif dönemden çıkıp manik döneme geçince manik dönem belirtilerini belirginleştirir. Buna bağlı olabilir durumu, doktorunuza danışın .

Merhaba arkadaşlar sorum kuzenimle ilgili kendisinin bazı sıkıntıları var ve antideprasan kullanıyor 5 6 aydır kendisinin huyu çok değişti aşırı cesaretli ve günlük ilişkiler yaşıyor hiç korkmuyor kimseden, onun için napabilirim başını belaya sokmadından korkuyorum teşekkürler
Malesef antidepresanlar, anksiyeteyi bastırıp aşırı sosyallik, sentetik serotonin hormonları da bazı bünyelerde bu tarz yan etkiler yapabiliyor. İlacı bırakınca düzeliyorsa ancak öyle anlayabilirsiniz. Doktoruna anlatsın ve değiştirsin.

İnşallah gebe kalmaz.
Ayrıca boşanmalı.
Kocasına yazık.
Kimbilir kaç tane boynuzu var ama adamcağızın haberi yok.
Bu çirkinliği bitirin.

Sizce bu konu gerçek mi????
Yani ben de zamanında benzer bi ilaç kullanıyordum (antidepresan değildi ama) özür dileyerek böyle daha atılgan daha rahat bir de cinsel isteği artmış bir insana dönüşüyordum :( demek ki içinde varmış ilaçla ortaya çıkmış ama tabii ilacın adını bilmediğim için yorum yapamam

1. ne zamandır kullanıyor ilacı?
2. Tam olarak hastalığı ne?
2. Sadece antidepresan mı alıyor?
3. Normalde de bu tarz biriydi de depresyondayken mi cinsel olarak çekingenleşmişti?

Ee siz kendisine birsey demediniz mi?
Bu yaptıkların doğru değil sen evlisin vs..?
Yerinizde olsam kolundan tutar ilacı veren hekime götürür durumu olduğu gibi anlatırdım madem ilaçtan sonra böyle oldu..
Bakalım doktor ne diyecek.
Eğer ilacın etkisi değilse psikoljik sorunları olabilir o zaman bunun üzerinde dururdum.
Bu öyle basit birşey değil evli olduğunu söylüyorsunuz eşi duysa aile faciası çıkabilir malum..
Karışmayın diyenlere kulak asmayın sakın.
Hasta azgın teke olduysa doktor ne yapacak ilac belki de Cansel gücü mü artırıyor anlamadım

Back
X