- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 40
valla kızlar bizim de yağmur yağınca elektrikler kesilebilir dye pcyi açmamla kapamam bir oldu, babam kızıyor pc bozulur diyoe gerçi geçen gün bişeycik olmadı da napalım ben de oturdum kitap okudum
bugun de deneme var diye gittim, sürüş eğitimim de varmış, bugun epey sürdüm, ve düne göre daha rahattım bu 2. direksiyon tecrübem ama epey kullandım, dünün 2 katı kadar km yaptım diyebilirim, işte 45dk olmuştur...
dünden beri kollarım omuzum kasılıyor annem direksiyon salladın ya ondandır diyor bilmiyorum havalardan da olabilir, bi iyi bi kötü
mesela şimdi günlük güneşlik akşama yağmur yağar...
ben spor falan ne zamandır yapmıyorum ama başlıcam yaaa olmuyor böyle...
randomcuma hak veriyorum
yani bnm girememe sebeplerimden biri yağmur biri kardeşlerimin pcyi işgali... bana sıra gelince de kapanması
neyse kızlar sabah kahvaltısıyla duruyorum acıktım yemeğimi yicem şimdi
bu arada spor yapmasam da 2-3 gündür iyiyim yani çok kötü değil menülerim bakalım iyice düzelcem inşallah
Pembem sen de üzülme nolur tatlım, dukan yapmasan da yediklerine dikkat edersen halledersin, üzme sen tatlı canını, onlar da kıyamıyorlar bize işte napcan....
kızla bu arada annem dün poğaça yapmış bana da bir poşet tuzsuz yapmış, 5-6 en az vardır
ama ben ne dedim hayır dedimyemicem dedim, kokladım bıraktım attım buzluğaaaa
![]()
canımsın lilym,kıyamam sana
helal olsun amaa
keşke bende bu kadar iradeli olsam amaa
nerdeeeeeeeee