Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gun hergüün künefemı yediiin :) ahahahahahahahahah bak ben bunu kaçırmısım :) ay cok güldüüüm.
künefe canavarıı artık künefeye dur dee yoksaa yediğin künefeler yağ olarak önüp senin totoda birikir![]()
tavukda tahminim doğru çıkmış tavukçu senii
valla şekerim ben de senle yazışmayı özledim dün facete bekledim gelen giden olmadı![]()
valla şekerim ben de 12 yaşındayken 25kg idim yani ben de bu yollardan geçtiğimden uzak değilim
1. cümleyi okuyunca çok güldümyuvarlak hesap on gün dedim canım ama biraz daha yeseydim hesap yerine ben yuvarlancaktım:)
benim yıllardır yediklerim totoda birikmş zaten az daha birikirse yer çekimine yenik düşüp arkaya doğru düşcem:)
yaa ben gelemiyorum face sohbete ilişkimizin başında birbirimize yasak getirdik face sohbete grmek yok dye:)![]()
1. cümleyi okuyunca çok güldüm
2.cümleye bakınca kendimi gördüm, ben de yazdan bu yana belden 10cm verdim ama basen aynı, yani 2cm falan gitti
3. cümleyi anlamadım:44: kim kime yasak getirdi acep???:44:
biz faceten sadişle diyet dışı konularda yazışıyoruz denk gelirse msnde de oluyor bu...
sen de gel bize katıl bize şekerim
sen 12 yaşındayken 25mişsin bukız 20 yaşında ve boyuda var yazık günah yaa psikolojik rahatsız bunlar üzülüyorum valla hadi kilo alamasan neysede bu salak bide özellikle zayıflamış
seninki bende var cnmözelden msnlerinizi atın la ekleşelim![]()
2.cümleye bakınca kendimi gördüm, ben de yazdan bu yana belden 10cm verdim ama basen aynı, yani 2cm falan gitti
biz faceten sadişle diyet dışı konularda yazışıyoruz denk gelirse msnde de oluyor bu...
seninki bende var cnm
bende hepinizin var bir tek minikk yok
valla şekerim ben de senle yazışmayı özledim dün facete bekledim gelen giden olmadı![]()
valla şekerim ben de 12 yaşındayken 25kg idim yani ben de bu yollardan geçtiğimden uzak değilim
ıyyygg malmıymış buu bilerek zayıflamışşş bende böyle olacağıma bu halime razıyım
eheheheh totodamı birikmişş bence senin fiziğinde yüzünde çok çok güzel maşşşallah nazar değmesin sanaayuvarlak hesap on gün dedim canım ama biraz daha yeseydim hesap yerine ben yuvarlancaktım:)
benim yıllardır yediklerim totoda birikmş zaten az daha birikirse yer çekimine yenik düşüp arkaya doğru düşcem:)
yaa ben gelemiyorum face sohbete ilişkimizin başında birbirimize yasak getirdik face sohbete grmek yok dye:)![]()
seninki bende var cnm
bende hepinizin var bir tek minikk yok
eheheheh totodamı birikmişş bence senin fiziğinde yüzünde çok çok güzel maşşşallah nazar değmesin sanaa
bendede yoksun bikeremm hem ben sana arkadaşlık isteyi yollamıştımm taaaaa 12. ayda eklemedin ne yazıkkiiinerde yokum ben? ben heryerde olmalıyım bıkereeem :)
Wayyyyyyy Allah razı olsun bacım senden:) ama face fotolarına aldanmayalım tabiside orda en zayıf çıktığım hallerimi yayınlıyorum eheheheh
Buarada ayşe özyılmazellle o herif boşanmış olan eski karısını oldu madem yıllarca sürcek bi aşkınız yoktu kadını neden kahırdan öldürdünüz pisssssler
bendede yoksun bikeremm hem ben sana arkadaşlık isteyi yollamıştımm taaaaa 12. ayda eklemedin ne yazıkkiii(
gerçekler canımmm yalan yokkk
o ali taran ne düşündü acaba genç karıyı alıncaa bişemi olcak sandıı genç karı seni neyapsın
olan kadına olduu kahrından hastalığı ilerleyip öldüü
sen bende varsın cnm ben sana mail atayım bari... isminle bir mail adresin var açıkça yazmak istemiom burdan faceten mesaj atarım ya da...sevgilimle birbirimize yasak getirdik face sohbet açmıyoruz daha doğrusu ben başlattım niye giriyosun bilmemne diye 2 yıldır alışkanlığımız devam edio giremez yasaakk:) ona izin vermediğim için bende giremiorm:)
yalancııııııııııııııbendede yoksun bikerem sen
evet olmasılısn sensiz olmaz ama işte sen sen girmeyince kopukluk oldu ya ondan, ama faceten ekleşiriz cnmnerde yokum ben? ben heryerde olmalıyım bıkereeem :)
ben de okudum gazetede haberi şaşırdım olaylı başlayan evlilik, şiddetli geçimsizlikten boşanıyorlaro ali taran ne düşündü acaba genç karıyı alıncaa bişemi olcak sandıı genç karı seni neyapsın
olan kadına olduu kahrından hastalığı ilerleyip öldüü