Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

10 gun hergüün künefemı yediiin :) ahahahahahahahahah bak ben bunu kaçırmısım :) ay cok güldüüüm.

yuvarlak hesap on gün dedim canım ama biraz daha yeseydim hesap yerine ben yuvarlancaktım:)

künefe canavarıı artık künefeye dur dee yoksaa yediğin künefeler yağ olarak önüp senin totoda birikir:1:
tavukda tahminim doğru çıkmış tavukçu senii

benim yıllardır yediklerim totoda birikmş zaten az daha birikirse yer çekimine yenik düşüp arkaya doğru düşcem:)

valla şekerim ben de senle yazışmayı özledim dün facete bekledim gelen giden olmadı:50:

yaa ben gelemiyorum face sohbete ilişkimizin başında birbirimize yasak getirdik face sohbete grmek yok dye:):52:

ben de sizle bi yazı paylaşacağım ama önce kendim okuyayım faceten link atarım burdan link vermek sakıncalı olabiliyor kimi zaman:44:

valla şekerim ben de 12 yaşındayken 25kg idim yani ben de bu yollardan geçtiğimden uzak değilim

sen 12 yaşındayken 25mişsin bukız 20 yaşında ve boyuda var yazık günah yaa psikolojik rahatsız bunlar üzülüyorum valla hadi kilo alamasan neysede bu salak bide özellikle zayıflamış

yuvarlak hesap on gün dedim canım ama biraz daha yeseydim hesap yerine ben yuvarlancaktım:)

benim yıllardır yediklerim totoda birikmş zaten az daha birikirse yer çekimine yenik düşüp arkaya doğru düşcem:)

yaa ben gelemiyorum face sohbete ilişkimizin başında birbirimize yasak getirdik face sohbete grmek yok dye:):52:
1. cümleyi okuyunca çok güldüm:60:
2.cümleye bakınca kendimi gördüm, ben de yazdan bu yana belden 10cm verdim ama basen aynı, yani 2cm falan gitti:17:
3. cümleyi anlamadım:44: kim kime yasak getirdi acep???:44:
biz faceten sadişle diyet dışı konularda yazışıyoruz denk gelirse msnde de oluyor bu...
sen de gel bize katıl bize şekerim:34:

2.cümleye bakınca kendimi gördüm, ben de yazdan bu yana belden 10cm verdim ama basen aynı, yani 2cm falan gitti:17:
biz faceten sadişle diyet dışı konularda yazışıyoruz denk gelirse msnde de oluyor bu...

özelden msnlerinizi atın la ekleşelim :D

sen 12 yaşındayken 25mişsin bukız 20 yaşında ve boyuda var yazık günah yaa psikolojik rahatsız bunlar üzülüyorum valla hadi kilo alamasan neysede bu salak bide özellikle zayıflamış

bnmki hastalıktandı da kilo takıntım yoktu o zamanlar, ben de geçende buna benzer bişey okudum gazetede...
kadın 36kg kızı 25-30yaşlarında, kızı da 5 yaşında yan yana kızının 10-15yaşındaki ablası gibi duruyordu
bunun adı anoreksiya nevrosa yani yememe hastalığı

sevgilimle birbirimize yasak getirdik face sohbet açmıyoruz daha doğrusu ben başlattım niye giriyosun bilmemne diye 2 yıldır alışkanlığımız devam edio giremez yasaakk:) ona izin vermediğim için bende giremiorm:)

seninki bende var cnm:34:
bende hepinizin var bir tek minikk yok:50:

yalancıııııııııııııı:9: bendede yoksun bikerem sen

valla şekerim ben de 12 yaşındayken 25kg idim yani ben de bu yollardan geçtiğimden uzak değilim

15 yıldır anoreksiya hastası Fransız aktris Isabelle Caro da öldü bu hastalık yüzünden. çok feci bi rahatsızlık. onlar kendilerini hala şişman görüyorlar maalesef.

Ege'de Son Sz

Yazıkkk beee böyle olcama şuanki halimi tercih ederim
ıyyygg malmıymış buu bilerek zayıflamışşş bende böyle olacağıma bu halime razıyım

eheheheh totodamı birikmişş bence senin fiziğinde yüzünde çok çok güzel maşşşallah nazar değmesin sanaa

ben 10 ar cm inceldim ama sporu bıraktım yaa sanırım 2 cm geri büyüdü

eheheheh totodamı birikmişş bence senin fiziğinde yüzünde çok çok güzel maşşşallah nazar değmesin sanaa

Wayyyyyyy Allah razı olsun bacım senden:) ama face fotolarına aldanmayalım tabiside orda en zayıf çıktığım hallerimi yayınlıyorum eheheheh

Buarada ayşe özyılmazellle o herif boşanmış olan eski karısını oldu madem yıllarca sürcek bi aşkınız yoktu kadını neden kahırdan öldürdünüz pisssssler

nerde yokum ben? ben heryerde olmalıyım bıkereeem :)
bendede yoksun bikeremm hem ben sana arkadaşlık isteyi yollamıştımm taaaaa 12. ayda eklemedin ne yazıkkiii:((
Wayyyyyyy Allah razı olsun bacım senden:) ama face fotolarına aldanmayalım tabiside orda en zayıf çıktığım hallerimi yayınlıyorum eheheheh

Buarada ayşe özyılmazellle o herif boşanmış olan eski karısını oldu madem yıllarca sürcek bi aşkınız yoktu kadını neden kahırdan öldürdünüz pisssssler

gerçekler canımmm yalan yokkk

o ali taran ne düşündü acaba genç karıyı alıncaa bişemi olcak sandıı genç karı seni neyapsın
olan kadına olduu kahrından hastalığı ilerleyip öldüü

menümü biliriyorumm akşama tam karar vermedim ama değişirse bildiririm
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
yarım dilim peynirli pide
1 haş. yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

1 kuruincir

1 dilim tahıllıekmek
1 tabak yoğurtlu ıspanak
5 kanat

2 parça bitter 1 türkkahvesi

gene yoğurtlu ıspanak (yada 4 yk nesfit yarımbardak süt)
1 dilim tahıllı ekmek

suyum 2 lt oldu 3 lt yapcam
yeşil çay 2 bardak akşam yemeğinden sonraa kakaomu içerim

bendede yoksun bikeremm hem ben sana arkadaşlık isteyi yollamıştımm taaaaa 12. ayda eklemedin ne yazıkkiii:((

gerçekler canımmm yalan yokkk

o ali taran ne düşündü acaba genç karıyı alıncaa bişemi olcak sandıı genç karı seni neyapsın

ben nası kabul etmem senı ya. gelmemiştir bişey olmustur. :( siz msn den mı bahsedıyosunuz :) ben artık msn kullanmıyorum kii. belkı 1 yıl oldu kullanmayalı. whats up kullanıyorum. kullanıyorsanız ordan ekleyın. faceden ekleyın :)

merhaba kızlar ilk defa kurstan yazıyorum size
çocuklar nasıl kuduruyo görseniz şu an :D
hadi görüşürüz

sevgilimle birbirimize yasak getirdik face sohbet açmıyoruz daha doğrusu ben başlattım niye giriyosun bilmemne diye 2 yıldır alışkanlığımız devam edio giremez yasaakk:) ona izin vermediğim için bende giremiorm:)

yalancıııııııııııııı:9: bendede yoksun bikerem sen
sen bende varsın cnm ben sana mail atayım bari... isminle bir mail adresin var açıkça yazmak istemiom burdan faceten mesaj atarım ya da...:34:
nerde yokum ben? ben heryerde olmalıyım bıkereeem :)
evet olmasılısn sensiz olmaz ama işte sen sen girmeyince kopukluk oldu ya ondan, ama faceten ekleşiriz cnm:34:
ben de okudum gazetede haberi şaşırdım olaylı başlayan evlilik, şiddetli geçimsizlikten boşanıyorlar

Back
X