kızlar herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
dün gece giremedim maalesef, eve geldiğimde yemek yeniyordu hemen oturdum
ztn dün ders erken bitti 8de... gitmeden önce e kepçe çorba içmiştim dönünce de yemek yedim işte...
öğlen cozuutttum ama
neyse bu aralar kafam çok dolu diyet modunda değilim maalesef ve bu nedenle de geçen haftaya göre 1kg almış durumdayımgerçi çok normal, haftasonu tatlı, kek, nerde kaçamaklık şey var hepsinden yedim
daha sonra listeyi yapcam hem geçen haftanın hem bu haftanın yani iki listeyi de yapıyım ki görülsün farklar...
bugun aslında daha düşük çıkabilirdim ama ne zaman kaçamaklı beslensem wcye geç cıkıyorum
neyse sonuç içler acısı
kilo verenleriniz için de tebriklerben de en kısa zamanda aranıza kesin dönüş yapıcam, bu hafta gerçekten çok yorucuydu, hem yol hem ziyaretler, hem hastane bi de akşamları kurs eklenince çok yoruldum akşamları kafam ders kaldırmıyor, bi de hocalar gelmiyor, zaten 3 saat aynı ders bi de ara da az yapıolar, bnm beynim ilk 10-15dk sonra duruyor, dikkat eksikliği var zaten, bi de hocalar hızlı hızlı anlatıp geçince hiçbir şey anlamıyorum:44:
trafik sırf tanım, hoca da aynen okuyor kitaptan... motor hocası da çok hızlı geçiyor soru sormaya fırsat da tanımıyor sonra anladınız mı diyor, neresinden tutsan elinde kalır hesabı...
ilkyardım hocası bu hafta gelmedi hemşireymiş nöbeti vardı galiba...:44:
Sadişim dün pcye gelemedim ztn erkenden yattım, çok yorulmuşum, özür dilerim bu nedenden dolayı...
ama pembeye katılıyorum çok tekrarlama, sana sadece diyebileceğim şey, sabır... sınava gir, inşallah hayırlısıyla atan, ondan sonra sen istediğini yaparsın kimseye eyvallahın olmaz, o zaman gör bak sen mi ödün veriyorsun o mu...
erkekleri oldugu gibi kabul etmek gerekir ama onlar da bizi oldugumuz gibi kabul etmeliler, yani sen kendini ona göre şekillendireceksin sonra o istediğini yapacak, yok öyle şey... ben o nedenle erkeklere acımam, ben böyleyim der postamı koyarım işte asıl o şekilde yaranıyorsun yoksa eziyorlar...
sevgimle konuştuk, cnm bnm çok geçmiş olsun ilacı sonra söle bakalım dediğim sey mi merak ettim:44::44::44:
Pembiş, cnm ben de beğen butonunu görünce çok beğendim
hatta nerden gelmiş dedim çünkü giriş yapmadan okudum, sonra baktım beğen butonu varımş
gizli alan keşke olsa ama sanırım pek mümkün değil...yetkili olsam yardımcı olurdum şekerim
aslında dertlerimizi faceten de paylaşabiliriz, kkya girerken face sayfamıza da bakalım, hem orası hakkaten bize özel
Kalbim kız bana yaklaşmışsın neyse çok pis bi hırs yapıp gaza geleyim bariolmuyor böyle
valla kızlar sohbetinizi gerçekten özledim neyse bu haftasonu bi dinlenip kendime geleyim haftaya inşallah eski formuma dönerimmmm
Benim face şifrem tüm Türkiye Cumhuriyetinde var=) orası benim için hiç özel olmaz.Çok abarttım galiba şuanlık ablam erkek arkadaşım ara sıradada kız arkadaşlarımda oluyo Gerçi kızdırdılar beni artık arkadaaşlarıma vermiyorum:) yani hiç özelim yok böö