• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bnmki de farksız, aynı anda bi yandan mp3e müzik yüklemeye çalışıyorum bi yandan burda yorum yapıom kopyala yapıştır derken silindi hadi sil baştan yaptım bu sefer pc donuyor yanıt vermiyor sinir yaaaaaa:47::47::47:

cnm sen de bırakcam falan deme, ama korumaya geçebilirsin sonuçta ideal sınırlardasın
bu arada direksiyon sınavı haftaya cumartesi cnm, ben de gircem örtmenim:1:valla seneye hemen trafik öğrt. için başvurcam nasip olursa, 3 yıl sonra da direksiyon öğrt. için... koydum kafaya:36: zaten araba alma niyetinm var belki benden önce babam alıverir:1:

kız minikkkkkkkkk:3::3::3::3::3:
ne kız öyle gram gram tartıyorsun?
hem annene öyle yasak koyma yasaklar insanı soğutuyor herkesin bünye farklı...
bu arada ben de dukan için test yaptım sevgili kardeşlerim, bana ideal 56,6kg dedi:53: 155boy ama kilo 56,6... nasıl olur diye düşünürken aklıma geldi, en az 10 yıldır 60ın üstündeyim ondan sanırım:44:
target weight kısmına ne yazdın canım?

evet canım baslarken hedef kg yazıyosun. yanı bana ole yaptırdı

Son düzenleme:
kızlar menümü yazıyorum
bugun resmen zafiyet geçirdim
açlıktan öldüm resmen ama iştahım yoktu zorla yedim:50:

sabah 7:20 idi kalktığım ama kahvaltıya 10 oturdum:17:
ya şimdi aklıma düştü acaba yeşilçay mı beni bugun kötü etti, çok halsizdim:44:

sabah - 10:00
- 1 dl tahıllı ekmek (hatta kenarlarını yiyemedim bile:17:)
- 1 kk peynir
- 1 yeşil zeytin
- 1 küçük domates
- 400ml yeşilçay

öğle - 14:00
- 2 tane patlıcan dolması (bulgur-pirinç karışımlı)

akşam - 18:00
- 8 yk bakla yemeği (annem için azcık enginar da koymuş)
- 3-4 yk yoğurt
- 2-3 çatal salata

ara - 21:30
- çilek (epey yedim:17: özlemişim yaaaa)

su - 1,5-2lt
spor - yok:50: bugun çok halsizdim zaten hareket bile edemiyordum

bakıyorum da menüye, 1000kalori bile değil toplasanız taş çatlasın 750:27:

bnmki de farksız, aynı anda bi yandan mp3e müzik yüklemeye çalışıyorum bi yandan burda yorum yapıom kopyala yapıştır derken silindi hadi sil baştan yaptım bu sefer pc donuyor yanıt vermiyor sinir yaaaaaa:47::47::47:

cnm sen de bırakcam falan deme, ama korumaya geçebilirsin sonuçta ideal sınırlardasın
bu arada direksiyon sınavı haftaya cumartesi cnm, ben de gircem örtmenim:1:valla seneye hemen trafik öğrt. için başvurcam nasip olursa, 3 yıl sonra da direksiyon öğrt. için... koydum kafaya:36: zaten araba alma niyetinm var belki benden önce babam alıverir:1:

kız minikkkkkkkkk:3::3::3::3::3:
ne kız öyle gram gram tartıyorsun?
hem annene öyle yasak koyma yasaklar insanı soğutuyor herkesin bünye farklı...
bu arada ben de dukan için test yaptım sevgili kardeşlerim, bana ideal 56,6kg dedi:53: 155boy ama kilo 56,6... nasıl olur diye düşünürken aklıma geldi, en az 10 yıldır 60ın üstündeyim ondan sanırım:44:

lilicim direksiyon sınavı bu hafta cumartesi ve pazar günleri iki oturumda yapılıyor
türkiyenin her yerinde aynı tarıhlerde olması lazım
benim görev kağıdımda ayın 6 sı yazıyor sizde niye haftaya oluyorki acaba
bi yanlışın olmasın sınavı falan kaçırma kız çünkü biz bu hafta görevliyiz hatta kocamda görevli oda bu pazar günü

lilicim direksiyon sınavı bu hafta cumartesi ve pazar günleri iki oturumda yapılıyor
türkiyenin her yerinde aynı tarıhlerde olması lazım
benim görev kağıdımda ayın 6 sı yazıyor sizde niye haftaya oluyorki acaba
bi yanlışın olmasın sınavı falan kaçırma kız çünkü biz bu hafta görevliyiz hatta kocamda görevli oda bu pazar günü
cnm ayın 2sinde sınav sonucu açıklandı ve bize ayın 12sinde sınav var dendi hatta o güne kadar da direksiyon ücretini yatırın dendi
bugun mesaj geldi kurstan bu konuda
bi de belki biz ilçedeyiz ya ondan olabilir çünkü öyle dediler kaç aydır hatta mesaj bugun geldi bana
yarın gidip bakıyım en iyisi, off ya sinir oldum daha para da yatcak

cnm ayın 2sinde sınav sonucu açıklandı ve bize ayın 12sinde sınav var dendi hatta o güne kadar da direksiyon ücretini yatırın dendi
bugun mesaj geldi kurstan bu konuda
bi de belki biz ilçedeyiz ya ondan olabilir çünkü öyle dediler kaç aydır hatta mesaj bugun geldi bana
yarın gidip bakıyım en iyisi, off ya sinir oldum daha para da yatcak

canım internettede yazıyor sınav kesin bu hafta sen yarın sabahtan ara bence bir hata var çünkü
bende ilçede görevliyim bu sınavlar tüm türkiyede aynı tarihte olmak zorunda

Son düzenleme:
ben şimdi dukanı tekrar yaptım da bu hacı burhanettin yine bana ideal kilon 61,300 diyo. atak süresini 3 gün vermiş. 3 günde 1 kilo vericekmişim. bak bak. 61e düşmek için dukanla uğraşmaya ne gerek varsa :1:

canım internettede yazıyor sınav kesin bu hafta sen yarın sabahtan ara bence bir hata var çünkü
bende ilçede görevliyim bu sınavlar tüm türkiyede aynı tarihte olmak zorunda

nasıl gorevlı oldunuz canım siz merak ettim. yanı kımler gorevli olabiliyor :)

ben şimdi dukanı tekrar yaptım da bu hacı burhanettin yine bana ideal kilon 61,300 diyo. atak süresini 3 gün vermiş. 3 günde 1 kilo vericekmişim. bak bak. 61e düşmek için dukanla uğraşmaya ne gerek varsa :1:

ben dukan yapamam herhalde. cunku meyve yok sanırım. ben meyvesiz yaşayamam :)

günaydııııııııııııııııııııııııııııııın,

malum bugun cmt ve işe geç geliyoruz babamla. normalde o pogaca ben sımıt yerdım ama dıyetteyken ne simiti? yenmezz öle şeyler dedim ve sabah evden cıkmadan hemen ayakustu 3 yk nesfıtı azcık sutle yedim.

saat 10 a dogru işe geldik ve bir bardak çayımı içtim. üstüne elmamı yıyeyım derkeeen, baktım elmanın ortası çürük. dünküde çürüktü zaten. dolayısıyla yarım elma yedim :)

oglen evden işe getirdiğim 4 yk kabak yemegini yiyeceğim efendim.

ara yapmayacağım. çünkü saat 4 de kuaforde randevum var. fon dü falandı filandı bır saat kadar işlerim var :17:

akşam ne yiyeceğim bilmiyorum cunku nişana davetliyiz. daha nişana ne giyeceğim onu bile bılmıyorum. bır elbısem var pullu falan ben onu gıymek ıstıyorum ama nişanlım olmaz dıyor. annemde dantelli bır elbısem var onu giy diyor. ama ooooffff ben pulluyu giyicem. aslında cok gıyılcek bısey degıl ama ben o elbıseyı 3 sene once aldım ve hıc gıyemedım.çünkü yeri gelmedi hiç.biraz boyle gece biryere giderken gıyılcek bısey. artık bırkere bıle olsun gıymek ıstıyorum yaaa. hem ben ev sahibide değilim. ortalardada salınmıycam. neyse resim koyarım zaten. inat ettim onu gıyıcem işteee.... :21::1:

Son düzenleme:
nasıl gorevlı oldunuz canım siz merak ettim. yanı kımler gorevli olabiliyor :)

canım dönem dönem direksiyon sıjnavlarında görev almak için milli eğitim bünyesinde kurslar açılıyor
kurs sonunda yapılan sınavda mtsk sınavlarında görev albilir belgesi alıyoruz
ama kursa sadece millieğitim personelleri katılabiliyor

selam kızzlar nete girmeye ufak bi fırsat buldum dünkü menümü yazıp çıkıcam

Sabah: bulamaç şeklindeki krepten bikaç kaşık,2light hindi jambon,1 light üçgen peynir,1light yoğurt
Öğlen: tavuk but,yanına yoğurt
Akşam: light yoğurt,1 hindi jambon,1 yeşilzeytin(bunun dukanla alakası yok ama yedim), tavuk şiş,minik bi domates,yorsanın lor peyniri,light aayran (patlayana kadar yedim ama zayıflamak için ehehhehe)

Su: 2 litre

Reddettiklerim: tavuklu pilav,lahmacun,salata,mercimek köftesi ve en sonra lokummmm bian lokumu yesemmi diye düşündüm sonra dedim ki o zayıf kızlarla arama bi lokum giremez bende onlar gibi olcam dedim ve yemedim

57.700 gr çıktım inanamadım üç kere tartıldım yine öyle çıktım bu sefer cıbıl taertıldım tabiii:)

günaydııııııııııııııııııııııııııııııın,

malum bugun cmt ve işe geç geliyoruz babamla. normalde o pogaca ben sımıt yerdım ama dıyetteyken ne simiti? yenmezz öle şeyler dedim ve sabah evden cıkmadan hemen ayakustu 3 yk nesfıtı azcık sutle yedim.

saat 10 a dogru işe geldik ve bir bardak çayımı içtim. üstüne elmamı yıyeyım derkeeen, baktım elmanın ortası çürük. dünküde çürüktü zaten. dolayısıyla yarım elma yedim :)

oglen evden işe getirdiğim 4 yk kabak yemegini yiyeceğim efendim.

ara yapmayacağım. çünkü saat 4 de kuaforde randevum var. fon dü falandı filandı bır saat kadar işlerim var :17:

akşam ne yiyeceğim bilmiyorum cunku nişana davetliyiz. daha nişana ne giyeceğim onu bile bılmıyorum. bır elbısem var pullu falan ben onu gıymek ıstıyorum ama nişanlım olmaz dıyor. annemde dantelli bır elbısem var onu giy diyor. ama ooooffff ben pulluyu giyicem. aslında cok gıyılcek bısey degıl ama ben o elbıseyı 3 sene once aldım ve hıc gıyemedım.çünkü yeri gelmedi hiç.biraz boyle gece biryere giderken gıyılcek bısey. artık bırkere bıle olsun gıymek ıstıyorum yaaa. hem ben ev sahibide değilim. ortalardada salınmıycam. neyse resim koyarım zaten. inat ettim onu gıyıcem işteee.... :21::1:

giy tabii kız, aaaa bugun giymicen de ne zaman giycen bi daha:24:

lili bak nette ne buldum
dün seni boşuna paniklettim kusura bakma
ama bizim burda sadece birinci ayak sınavlar yapılıyor ondan bende şaşırdım

14 Nisan 2012 tarihli Ehliyet sınavında başarılı olan adaylar için direksiyon sınavı tarihleri:

1. ayak 5-6 Mayıs 2012,

2. ayak 12-13 Mayıs 2012,

3. ayak 19-20 Mayıs 2012 ile 26-27 Mayıs 2012 (kalanlar için)

tarihinde olmak üzere direksiyon sınavı yapılacaktır. Siz yalnızca bir tanesine gireceksiniz. Ama hangi tarihte sınav olacağınızı kursunuz belirlemekte. Ancak Türkiye genelinde direksiyon sınavları hep 1. ayakta verilen tarihte yapılmaya çalışılır. Sürücü adaylarının yoğuluğuna göre bu tarih 2. ve hatta 3. ayakta verilen tarihlere de sarkabilir…

lili bak nette ne buldum
dün seni boşuna paniklettim kusura bakma
ama bizim burda sadece birinci ayak sınavlar yapılıyor ondan bende şaşırdım

14 Nisan 2012 tarihli Ehliyet sınavında başarılı olan adaylar için direksiyon sınavı tarihleri:

1. ayak 5-6 Mayıs 2012,

2. ayak 12-13 Mayıs 2012,

3. ayak 19-20 Mayıs 2012 ile 26-27 Mayıs 2012 (kalanlar için)

tarihinde olmak üzere direksiyon sınavı yapılacaktır. Siz yalnızca bir tanesine gireceksiniz. Ama hangi tarihte sınav olacağınızı kursunuz belirlemekte. Ancak Türkiye genelinde direksiyon sınavları hep 1. ayakta verilen tarihte yapılmaya çalışılır. Sürücü adaylarının yoğuluğuna göre bu tarih 2. ve hatta 3. ayakta verilen tarihlere de sarkabilir…
yok kız estağfirullah nolcak:1:
bana taa başından öyle denmişti ben de kaç kez sordum hep 2sinde yazılı açıklancak 12sinde sınav olcak dendi, üstelik mesaj da geldi cebime dün
neyse sağol cnm yaaaa
örtmenimmmmmmmmm:38:

yok kız estağfirullah nolcak:1:
bana taa başından öyle denmişti ben de kaç kez sordum hep 2sinde yazılı açıklancak 12sinde sınav olcak dendi, üstelik mesaj da geldi cebime dün
neyse sağol cnm yaaaa
örtmenimmmmmmmmm:38:

Lily herkese cevap yazmışsın birtek bana yazmamışsın :26:

selam kızzlar nete girmeye ufak bi fırsat buldum dünkü menümü yazıp çıkıcam

Sabah: bulamaç şeklindeki krepten bikaç kaşık,2light hindi jambon,1 light üçgen peynir,1light yoğurt
Öğlen: tavuk but,yanına yoğurt
Akşam: light yoğurt,1 hindi jambon,1 yeşilzeytin(bunun dukanla alakası yok ama yedim), tavuk şiş,minik bi domates,yorsanın lor peyniri,light aayran (patlayana kadar yedim ama zayıflamak için ehehhehe)

Su: 2 litre

Reddettiklerim: tavuklu pilav,lahmacun,salata,mercimek köftesi ve en sonra lokummmm bian lokumu yesemmi diye düşündüm sonra dedim ki o zayıf kızlarla arama bi lokum giremez bende onlar gibi olcam dedim ve yemedim

57.700 gr çıktım inanamadım üç kere tartıldım yine öyle çıktım bu sefer cıbıl taertıldım tabiii:)

:64::64::64: aferin kız sanaaaaa

Back
X