• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Eki Görüntüle 408979 Eki Görüntüle 408978 kızzzlarrrrr sizce nasıl saat çokmu kokoş hergün açıp fotolarına bakıp secret yapıyorum bu saati almak için ehehe ve para biriktiremeyen ben para biriktirmeye başladım:) tam benlik kokoş işi ama tereddütlerim var herşeyle takılırmı falan diye
ben bayıldım resmen ama bana hiç yakışmıyor saat vs şeyler
bence biriktir paranı söyle bakalım fiyatı nekadar

merhaba kızlar nasılsınız?

bugun başımıza talıhsız bır olay geldi sabah kahvaltıdan sonra babam merdivenlerden dustu ve ayak bileğinin iç kısmındaki kemik dısarı cıktı ve kırık var. şimdi evdeyiz yatıyor.daha annemın haberi yok. burkuldu eve geldik dedik. kadın eve gelınce şok olucak. amelıyat olması gerekıyormuş. :( bızımde canımız sıkkın tabi.ayagını koycak yer bulamıyor. :43:

sabah: 1 galeta, bir lokma beyaz peynir,yarım domates,omlet,açık çay

ara: 1 elma, elmalı karışım suyu.(bunun bi adı varmı acaba ya)
ayak kırılması :43::43::43::43:

ogle : yok

bugun ne yerim bilmiyorum hiç.

offff çok üzüldüm geçmiş olsun canımmm allah şifa versin
menünde şahaneee

secret yapmak ne kız :) kokoş ama güzel hayatım. bende ıstıyorum ama karar veremedım.bakıp bakıp gerı donuyorum.hergune kullanışlı olmaz taşları düşebilir ama dıkkatlı kullanırsan bişey olmaz

tabı pıyasadan araştır. kalıtelımı falan dıye.

kalitesinin garantisini aldığım firma verir öyle bilinmedik uyduruk bi saatçiden almak istemiyorm çakma falan çıkabilir.Aslında ben bu saati ebay de beğendim hatta çokta ucuza gelio ordan gelince ama gümrük sorun olur diye güvenemedim secret diyede bi kitap vardı düşünce gücüyle evrene dalgalar yayarak istediğine sahip olan insanları falan anlatıodu ehehe bende evrene dalga yaymaya çalışıorummmm benimsinnn saaat benimsiiin ahahah

büyük avmlerdeki saatçilerde 500ü buluyo ama netten baya baktım bazı saatçilerde 350 falan ama onlarada güvenemiyorum çakma saati 350 milyona kakalamasınlar istiyorum.Bitane arkadaşımın guessin mağazasında arkadaşı çalışıo o bana demişti bişey alıcaın zaman bana söyle %30 indirimli getirtirim sana diye ama o arkadaşımda yurt dışında şimdi gelsin onla gider alır nasip olursa:)

menünde şahaneee

saol canım. amelıyat olmadan ıyılesırse cok sevınıcez valla. çok zor amelıyat olmak ya :(

offfffffff resmen içim sızladı Allah acil şifalar versin canım çokk çokk geçmiş olsun gözümün önüne geldi bian canı çok yanmıştır inşallah bian önce geçer ağrısı falan

menünde şahaneee

amin saolun kızlar. amelıyat olmadan ıyıleşir ınsallah tek ıstegım bu suan. cunku cok zor amelıyat falan olmak ya.

offfffffff resmen içim sızladı Allah acil şifalar versin canım çokk çokk geçmiş olsun gözümün önüne geldi bian canı çok yanmıştır inşallah bian önce geçer ağrısı falan

menünde şahaneee

amin saolun kızlar. amelıyat olmadan ıyıleşir ınsallah tek ıstegım bu suan. cunku cok zor amelıyat falan olmak ya.

menünde şahaneee

büyük avmlerdeki saatçilerde 500ü buluyo ama netten baya baktım bazı saatçilerde 350 falan ama onlarada güvenemiyorum çakma saati 350 milyona kakalamasınlar istiyorum.Bitane arkadaşımın guessin mağazasında arkadaşı çalışıo o bana demişti bişey alıcaın zaman bana söyle %30 indirimli getirtirim sana diye ama o arkadaşımda yurt dışında şimdi gelsin onla gider alır nasip olursa:)

haklısın canım
bizde 10 gün önce intden kotonun bluzlarından aldık halen gelecekk bekliyoruzz

bugun başımıza talıhsız bır olay geldi sabah kahvaltıdan sonra babam merdivenlerden dustu ve ayak bileğinin iç kısmındaki kemik dısarı cıktı ve kırık var. şimdi evdeyiz yatıyor.daha annemın haberi yok. burkuldu eve geldik dedik. kadın eve gelınce şok olucak. amelıyat olması gerekıyormuş. :( bızımde canımız sıkkın tabi.ayagını koycak yer bulamıyor. :43:

ohhh canim gecmis olsun:nazar::nazar: allah korumus, daha beteri olabilirdi. :nazar::nazar::nazar::nazar:

haklısın canım
bizde 10 gün önce intden kotonun bluzlarından aldık halen gelecekk bekliyoruzz

bende hergün bakıorum markafoniye falan çokta beğendiğim şeyler oluyo ama üstüme ya yakışmazsa diye cesaret edip almıyoorum.En çokta fırsat sitelerinden kahvaltı öğle yemeği manikür fırsatları falan alıyorum.Bikeresinde süper bi manikür salonundan 10 seans manikürü 20 liraya aldımm

haklısın canım ameliyat olmak zor
benim annemde geçen sene eylülde ameliyat oldu kalçasına platin takıldı
1 ay sürekli yattı yürüteçle yürüdü
çok zor oluyor sürekli yatması

haklısın canım ameliyat olmak zor
benim annemde geçen sene eylülde ameliyat oldu kalçasına platin takıldı
1 ay sürekli yattı yürüteçle yürüdü
çok zor oluyor sürekli yatması
valla canım benimde ilk sordugum soru kalçası oldu. allahtan kalçayı çarpmamış.o çok daha zor tatlım. annene de geçmiş olsun. gercı bir sene geçmiş ama.

inşallah iyileşir canım ameliyat olmasıda gerekiyosa olur korkmayın neyden korkarsa insan başına geliyo inşallah iyi olur

orası öle tabıkı. allah beterinden saklasın canım ya.

bende hergün bakıorum markafoniye falan çokta beğendiğim şeyler oluyo ama üstüme ya yakışmazsa diye cesaret edip almıyoorum.En çokta fırsat sitelerinden kahvaltı öğle yemeği manikür fırsatları falan alıyorum.Bikeresinde süper bi manikür salonundan 10 seans manikürü 20 liraya aldımm

hangi fırsat sitelerini takip ediyorsun canımm iyi ucuza gelmiş:D

$542171_422591431103891_163791166983920_1442652_1237409091_n.webp :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

talibim çıktı deyince kızdı haliyle ama gönlünü aldımm hiç sevmiyorm düğüne gitmeyi zaten gidersemde boynuma tabela ascam Dkkat sevglim var diye:) fotolarıda eklerim biara bilgisayara yüklemem lazım ilk önce:)

Salıcakla kalll :):):) ohhh ne güzell 64 ü unut gitsin gelsinnn şimdi 62 süperrrrr

bian heyecanlandn dimiii karbonhidrat yiycem zayıflıycam diye yok öyle yağma=) Geçmiş olsun buarada dukanı komple braktın dimi

bıraktım yoksa ben geberecektim yani. 1bucuk ay kadar yaptım 8 kilo verdim. çok zor bi diyet gerçekten. ve çok masraflı. tavuklara verdiğim paranın haddi hesabı yok. biraz ara vermem gerekliydi. çok bunalmıştım.

günaydin fistiklar
hepinizi cooook özledim nasilsinizzzz?:1:
giremedim bi kac gündür cünkü evdeki pc bozuldu ve ben telimle giriyorum bu aralar, kk'e telimle giris yapamiyorum nedense o yüzden yazamadim bisey ama takip ettim sizi :)
bu arada dün randomla konusmustuk nihayet 75e düstüm:21: cok yavas gidiyor kilolar iyice sinir oluyorum.
arkadasimla isvec diyetini yapmaya düsünüyorduk bu arada, 1 hafta denemek istiyorum. cok zor gelirse o zaman bende dukana baslamak istiyorum az önce facede bi resim gördüm zaten katzi ve pembisde begenmisler, gözlerime inanamadim kiz nasil degismis bi güzel olmusssss hemde nasillll :53:

yaaa kizlar ben bi degisiklik yapmak istiyorum ama bilemedim, yardimci olun banaaa.
saclarimi kestirmek istiyorum ama kiyamiyorum saclarima :(
ne yapilabilir, bana bi akil verin:1:

heee bu arada cuma günü dance move kursuna gittik cok eglenceliydi britney spearsin sarkilarina döktürdük ayni kendi kliplerindeki gibi:1:
ondan sonra persian dance yani iran dansi vardi coooook hosuma gitti oraya her hafta gitmeyi düsünüyorum oryantal gibi ama daha cok kollariyla hareket ediyorlar cok güzeldi ama iyice terledim vallahiiii.:1:

ben 1 bucuk ay yaptım ve bıraktım. o kız ne kadar azimliymiş ya pes!! ben yumurta tavuk vs görmeye dayanamıyorum... hele hele yaz mevsimi karpuz kavunsuz geçmezdi yani :D:D

çok geçmiş olsun tatlım.

abooow çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iğleşir
daha kötü olmadığına şükretmek lazım
ama bu durumlarda amaliyat kaçınılmaz malesef
bence korkulacak bişe yok zaten lokal yapıyorlar artık anestezi pek sorun olmuyor
allah acil şifalar versin canım

bıraktım yoksa ben geberecektim yani. 1bucuk ay kadar yaptım 8 kilo verdim. çok zor bi diyet gerçekten. ve çok masraflı. tavuklara verdiğim paranın haddi hesabı yok. biraz ara vermem gerekliydi. çok bunalmıştım.

ben 1 bucuk ay yaptım ve bıraktım. o kız ne kadar azimliymiş ya pes!! ben yumurta tavuk vs görmeye dayanamıyorum... hele hele yaz mevsimi karpuz kavunsuz geçmezdi yani :D:D

çok geçmiş olsun tatlım.

1,5 ay büyük başarı ben 1 hafta bile yapamazdım heralde
o yüzden hiç yeltenmiyorum bugün karbanhidrat diyetine başladım
şimdiden miğdem kalktı akşam kıymalı yumurta yaptım ama midem bulandığı için pek iyemedim
seni gerçekten tebrik ediyorum ama şimdi çok dikkatli olmalısın verdiklerini almamaya çalış

bugünkü menüm

2 bardak çok az şekerli çay

sabah
2 dilim kepek ekmeği arasına peynir,çeyrek domates,1 tatlı kaşığı acı biber salçası
1 bardak çubuk tarçınlı yeşil çay

ara
1 kupa sade neskafe

öğlen
çok az yağda kavurduğum tavuk göğsü,4 kaşık yoğurt

akşam
2-3 çatal kıymalı yumurta 1 ısırık ekmek,1 bardak kola zero

vallahi karbonhidrat diyetine göre kaç puan eder pek bilmiyorum
ama 50 puanı geçtiğini sanmıyorum

su anca 2 litre
spor 1 saat 15 dakika spor salonunda yaptım

Back