Random: canım bende denizin dediğine katılıyorum makarna biraz çok olmuş ama onuda herzaman tüketmiyosun bugünlük böyle olsun buarada sizin hurma ağaçlarınız mı var kızz habire hurma yiyosun ben marketlerdeki hurmaları sevmiyorum bi tanıdık hacca gitmişti ordan getirmişti azcık okadar güzeldiki yemeğe kıyamıyorum o hurma harici hurmalar çok şekerli yapar gelio beğendiğin marka varsa tavsiyene uyarım bebişim
denizeliklim: bebişim heryerrr karbonhidrat olmuş az az yemişsin ama puanlar havalarda uçuşmuştur bir haftalık puanı doldurdun :):):) gerçi sen bikaç günlüğüne karbonhidrat diyetini bırakmıştın sanırım.Neyse afiyet olsun ama yaramasınnn:)
karamelek:ahahahahahahaha yawru koptum menüne vallahi noldu dukanhidrat yalan etmişsin biliodum zaten bizi alıştıra alıştıra yedin ki bianda çok kızmayalım diye dimiii yokk öyle yağmaa oyun bozan senii havalar kötü diye yazın geldiğini ne çabuk unuttun hadi artık titre ve kendine gel sen ki kimse benden fazla spor yapamaz kimse beni geçemez diyen kızdın noldu sana hadii aslansın kaplansın yine yaparsınnn:)
Sevgimeleği : sizin üst komşu tam bi komediymiş yaaa rezil et onu karşısına geç gülll yarıya düşürmüşte öylemi zayflamış bak sennn hatuna dokuz kutu ilacı ne yapıcakmış pekii:)
Minik: kız baklava yerine sütlaç yesen kimse kızmaz hatta bi tabak enginarda yesen kimse kızmaz ama baklava fenaaa şerbetli tatlı kalorisi yüksek falan ama sen dierlerini yemeğe devam et gıkımız çıkmaz:)
Lily : canım sadece evde olanlar için zor değil iş.Evde mutfaktan kaçar salona odana saklanırsın dışardayken bi öğlen yemeğine çıktığında evde gördüğün dayanamadın üç çeşit yemeği elli çeşit olarak görüyosun ayrıca burdaki çalışanlarda işten çıkıp eve gidip yemek yapıolar herkes yemekle iç içe hergün evde olan kaçamaklı şeyleri yazıyorum buraya yani herkesin evi seninkinden farksız mühim olan biraz dişini sıkabilmek ama sen diosan ki kendimi sıkınca beynim karşı geliyo buda daha çok yememi sağlıyo o konuda da sana hak veriyorum bende ne zaman yapmıcam yapmıcam dersem yapıyorum.Bu yüzdende dukana aman bikaç gün yapıyım olmadı bırakırım diyerek başladım.Yani bence sende beynindeki bütün düşünceleri silip öyle başlamalısın
baklava kuru baklavaydı ama yaaaa. :))
Son düzenleme: