benimde ıspanağım var ve bende yufka böreği düşünüyorum ama oruçtutacağım zaman yapcam belki su tıkar ve yiyemem diye
menünde çok güzelmiş canım kaçamak yok süpersin
proteini kaçgün yaptın 3 günden fazla yapma oldumu
ramazanin ilk gününden yapiyorum tatlim dün iftarda 2 dilim börek yemistim, bugün yine protein ve sebze var iftarda. fazla yaparsam ne olur ki:26::26:

tmm bugün normal diyetime geri dönüyorum o zaman..
 tmm bugün normal diyetime geri dönüyorum o zaman.. 

topik ölmüş allah rahmet eylesin
topik ölmüş allah rahmet eylesin neyse şımarmiyim işte kek güzel olunca ve ben bir tatlı canavarı olunca gelip geçerken kaç dl kek yedim belli diil. zaten dün akşam yemek yiyemedim servis yapmaktan. 12 kişiye çorba koy. yemeği bitene yemek koy. herkes başka bişey istiyo derken yemeğe oturmaya vakit olmadı. sağolsun kimse de siz yemek yemediniz demedi valla. saat 12ye doğru gittiler ve ben o saate kadar ayakta hizmet yaptım. sevgilimden bile trip yedim bu sayede. ne kadar meşgulsun bi msj bile atmıyosun diyo bana. ben önümü bile görmüyodum yani. bu sabah tartıldım işte kilom hala 60 ama bir iki gün daha öküzlüklerime devam edersem 61i görürüm. hemen toparlanmam ve protein diyeti yapmam gerekkkk
 neyse şımarmiyim işte kek güzel olunca ve ben bir tatlı canavarı olunca gelip geçerken kaç dl kek yedim belli diil. zaten dün akşam yemek yiyemedim servis yapmaktan. 12 kişiye çorba koy. yemeği bitene yemek koy. herkes başka bişey istiyo derken yemeğe oturmaya vakit olmadı. sağolsun kimse de siz yemek yemediniz demedi valla. saat 12ye doğru gittiler ve ben o saate kadar ayakta hizmet yaptım. sevgilimden bile trip yedim bu sayede. ne kadar meşgulsun bi msj bile atmıyosun diyo bana. ben önümü bile görmüyodum yani. bu sabah tartıldım işte kilom hala 60 ama bir iki gün daha öküzlüklerime devam edersem 61i görürüm. hemen toparlanmam ve protein diyeti yapmam gerekkkk 

(
(