köfteleri tavukları tost makinesinde yapmaya bayılıyorum ben de. ızgara gibi oluyor. ama tost makinem bozuldu

rica ederim fıstıgııım... ya yulaf kepekli krebi de çok seviyorum ben ama yulaf kepeğini daha çok irmik helvası olarak yapıp tüketiyorum. o nedenle bu tip şeyleri kepeksiz yapmaya çalışıyorum... yapa yapa elim alıştı kendi kendime tarif üretmeye başladım zaten.
bi kaç kez daha denesen bence daha güzel gelebilirdi tadı yulaf kepekli olan krebin de bebeğim.
ohh afiyet olsun. köfteye salça koyulduğunu hiç duymamıştım bi dahakine ben de deneyeyim. dukanda 1 çay kaşığı salça serbest.
benim de dukana uygun yaptığım bi köfte var. yine aynı seninki gibi. yarım kilo kıymaya orta-kucuk boy soğanı rendeliyorum. karabiber tuz 1yemek kaşığı yulaf kepeği ekliyorum. hepsini yoguruyorum güzelce. en son 1 çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu ve 1 tatlı kaşığı sirke ekleyip biraz daha yoğuruyorum. puf puf oluyor hazır köfteler gibi. yanına da süzmeyoğurtlu-sarımsaklı ve çok az dereotlu hatta bazen içine 1 minik kornişon turşuyu incecik kıyıp koyuyorum sos yapıyorum. yanına da coca cola zero... harika oluyor.
aynen ya.. ama zart diye bitti matmazel tam söyleyecekken adnana

bihter ölemedi

yarın artık
azcık kıymadan dene bi begenirsen çok kıymadan yaparsın