Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bazı hatalar vardır telafisi yok erkek milletine güven olmaz seni görüntüler başına kötü şeyler getirir sakın gitme hiçte masum deil arkadaşınmerhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
size böyle bi teklif gelse sevgilinizden ne cevap verirsiniz?
yorumunuz için teşekkürler
kızlar haklısınız günlük kiralık eve bakış açımız farklı ama üç yılda çok şey yaşadık tabi sınırlarımızı koruduk kendisi de evlenmeden ileriye gidecek biri değil. dine bağlı.
merhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
size böyle bi teklif gelse sevgilinizden ne cevap verirsiniz?
yorumunuz için teşekkürler