Günlük kiralık evde kalmak. Çok tuhaf hissediyorum yardım edin lütfen.

Bir arkadaşım da gitmişti öyle bir günlük kiralık eve. Yemek yapmışlar,yemişler filan. Sonrasını sorma....
Sonuç olarak 'ayrıldılar.' :KK17:

Her konuda da adamlar dinine bağlı!Dinine bağlı olana lafım yok zatende olmayıpta kızların gözünü dine bağlıymış gibi boyayan Adamda çok!Gitme sen o eve,dışarıda harika yerler var sürpriz yapabileceği,restoran kıtlığımı varmış!Zaten çok güvensen ona,burdan sormazdın,aklın karışmazdı.Net,gitme!

Canım bazı hatalar
merhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
size böyle bi teklif gelse sevgilinizden ne cevap verirsiniz?
yorumunuz için teşekkürler
Canım bazı hatalar vardır telafisi yok erkek milletine güven olmaz seni görüntüler başına kötü şeyler getirir sakın gitme hiçte masum deil arkadaşın

Abartmıyosun Adam olan tutar elinden anasının evine götürür, sonra basar nikahi kendi yuvanızı kurar Ev kaçamakları yapmak masum değil olamaz Sakın

kızlar haklısınız günlük kiralık eve bakış açımız farklı ama üç yılda çok şey yaşadık tabi sınırlarımızı koruduk kendisi de evlenmeden ileriye gidecek biri değil. dine bağlı.
:KK70::KK70:

pipi vajinaya girene kadar herşey mübah zira dine bağlı.. girerse günah..

hızımı alamadım:KK70: ne menem dinse herkes kendi günahını sevabını kendisi belirliyor..

Kocaman HAYIR aklini basina al. Eger yemek pisirmek istiyorsa evinde pisirsin getirsin sana sende kendi evinde yersin. Sakin ha sakin. Yarin baska bir mesaj yazip " keske HAYIR deseydim" diye mesaj yazma

Kusura bakma canım ama kac yildir beraberiz diyosun ona guvenim tam diyosun ama günlük kiralık eve seni goturmesi cok aşagılık ve ucuz geliyo.. supriz istiyosa senin haberin olmadan bi yer ayarlar organize eder şık bir mekana götürür bu durumunuza aşkınıza daha yakisan bir bir supriz olur .. eve gidersen elbet iş yakınlasmaya varacaktir atesle barut bir evde yalniz ne beklenir ki..

VALLA BEN BABAMA BİLE GÜVENMİYORUM SEN ELİN OĞLUNA NASIL GÜVENİYOSUN.

ORAYI KİRALIYAĞINA Bİ RESTORANTA GÖTÜRSÜN Bİ ZAHMET

Mutlu sonla biten yemeklerden olacaktir o. En kotu ihtimali dusun ve sorumluluğunu alamayacagin biseyi yapma derim

Onu kirmamak için ilkelerinden vazgeçme, sağlam dur. Açıkça söyle düşündüklerini, hissettiklerini ona. Bu kadar basit.
Böyle bir şey için seni terkedecekse etsin, gerçek yüzünü görmüş olursun.

merhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
size böyle bi teklif gelse sevgilinizden ne cevap verirsiniz?
yorumunuz için teşekkürler

O is baska yerlere gider .. İyice dusunmeden boyle birseye kalkisma bence sonrasinda cok pisman olabilirsin

Size yemek yapmak istiyorsa, hazırlasın yemeği piknik alanına getirsin.. Hatta orada bile hazırlayabilir tüm malzemeler ve piknik tüpüyle iyi niyetli bir teklifse sen de böyle yapalım o zaman hem evden daha romantik yeşillik de mutluluklar dilerim

Back
X