• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük olarak kullandığımız çantalarımızın resimlerini koymaya varmısınız ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aldo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hepinize günaydın
03042009258.jpg

hürremcim örgü çantanı nasıl ördün

hürrem2000 rugan çanta hastayım çantan süper

hürremcim örgü çantanı nasıl ördün

aslında çok kolay aldom....
ben onu yengeme ördüm... 1 nisan doğum günüydü... o iple yelek başlamıştım ama yetişiremeyeceğimi anladım...kaydirigubbakcemile3
sonra dümdüz büyük bir parça ördüm ikiye katladım... örgüyü birbirine tığ ile birleştirdim... saplar tuhafiyelerde yada hobi shopplarda var....üstten sapları takıp büzerek diktim....ön kısmı belli olsun diye birkaç siyah boncuk işledim.... astar falan yapmadım....acele işi oldu biraz ama yenge çok beğendi...bende çok mutlu oldum....kaydirigubbakcemile2
yine ayrıntı istersen ilmek sayısı falan verebilirim....şakkıdı
bu arada bende rugan çanta çok severim hemde çok...a.s

Son düzenleme:
hürremcim vallahi maşallah yaa :nazar:
çantalar yelekler patikler el emeği göz nuru hepsi valla
bu yetenek arkadaşım ben çok kıskanıyorum yaa
bi zincir bile çekemeyen ben hevesleniyorum bak :roflol:

aldocuğum seni kırmayım diye çektim çantalarımıda ne çok çantam varmış meğersem benim:uhm: hepsini bir anda çektim ama gün gün ekleyeceğim tabiki benim pijama topiğime gelirsenizkaydirigubbakcemile3

muhahhah sana şantaj yapıyorumdelikafadulden

işte benimde resmini çekebildiğim çantalarımhihoyyyt

çantalarınız çok güzel kızlar güle güle kullanın bende birkaç tane ekleyim
ben kullandıktan sonra çantalarımı boşaltırım içi boş çantada fotoda pek hoş durmuyor artık idare edin

Ablacım evet foto da iyi çıkmıyo gerçekten:1no2:
güle güle kullan senin çantalarında pek hoş:asigim:

smhsmh canım çantalarına bayıldım hele 3 sıradaki çantandan bir zamanlar birinde dah agörmüştüm çok beğenmiştim ama bulamamıştım Çok üzgünüm çoook

Barçman ablacım kıyafetlerin kadar çok çantanda varmış :ecrin_bebek: Beni kırmadığın için sana teşekkür ederim a.s. Bu akşam uyurken giydiğim kıyafetimi çekip hemen eklicem :1hug:

Barçman ablacım kıyafetlerin kadar çok çantanda varmış :ecrin_bebek: Beni kırmadığın için sana teşekkür ederim a.s. Bu akşam uyurken giydiğim kıyafetimi çekip hemen eklicem :1hug:
tamam sağol ablamhihoyyyt bunun üzerine ben birkaç çanta daha ekliyimşutarafagitti

çantalarınız çok güzel kızlar güle güle kullanın bende birkaç tane ekleyim
ben kullandıktan sonra çantalarımı boşaltırım içi boş çantada fotoda pek hoş durmuyor artık idare edin

]

tamam sağol ablamhihoyyyt bunun üzerine ben birkaç çanta daha ekliyimşutarafagitti

]

:1shok::1shok:delikafadulden.delikafaduldenablam ne kadar güzel çantaların var... ay bayıldım yaw.... süpersin ....:1hug:

Back
X