• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük olarak kullandığımız çantalarımızın resimlerini koymaya varmısınız ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aldo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
smhsmh canım çantalarına bayıldım hele 3 sıradaki çantandan bir zamanlar birinde dah agörmüştüm çok beğenmiştim ama bulamamıştım Çok üzgünüm çoook

teşekkür ederim canım:1hug:
siyah süet çantamdan bahsediyosun sanırsam
3 veya 4 yıl önce aşık olarak aldım Nine West ten
dolapta üst üste koyunca biraz kırışmış aslında

kizlar bu cantada benden

dsc03542.jpg

dsc03538b.jpg

Son düzenleme:
smhhhhcimm cnmm kırmızı cantana bayıldımmmm :asigim: ilk çantnında anahtarlıgınaaa :))hepsi cook güzell güle güle kullan cnmmm :)) :delphin:

japonnnumm bendede var o çantaya benzerr zevklerimiz benziomuşş hihoyyyt çok hoş cicimm :)))

AsiMavi canim ,,bi kirmizi hastasi olarak ,bittim cantana,,,,a.s.a.s.o kadar kirmizi severim bi kirmizi cantam yok biliyonmusenağlamaay ben aglamiyimda kimler aglasin,yok yok en kisa zamanda alip buraya koymam lazim.....CADIARZU

herkesin çantası cok güzelll yaa böle görünce çanta alasım gelioo :)))

AsiMavi canim ,,bi kirmizi hastasi olarak ,bittim cantana,,,,a.s.a.s.o kadar kirmizi severim bi kirmizi cantam yok biliyonmusenağlamaay ben aglamiyimda kimler aglasin,yok yok en kisa zamanda alip buraya koymam lazim.....CADIARZU

canim cok tsk kiyamam cok begendiysen al senin olsun senden degerlimidelikafaduldenkaydirigubbakcemile4

ay benimde çanta takıntım var kızlar off nerde dükkan görsem girip bakmadan duramıyorum en son geçen hafta bir tane aldım en kısa zamanda hepsinin resmini ekleyeceğimhihoyyyt

ay benimde çanta takıntım var kızlar off nerde dükkan görsem girip bakmadan duramıyorum en son geçen hafta bir tane aldım en kısa zamanda hepsinin resmini ekleyeceğimhihoyyyt

bekleriz canımmm heycanlaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Back
X