Gunluk rutininiz nasil?

Sabah 8.30 ta uyanip kahvalti hazirliyorum.sonra temizlik ve yemek yapiyorum.kizimi okul icin hazirlayip kendimde hazirlaniyorum.esim ogle arasina geliyor ona yemegini hazirliyorum ve okula gidiyorum bende.aksam 5.30 ta geliyorum yemegi hazirliyorum sofrayi topluyorum.sonra camasir falan varsa atiyorum makinaya kizimla biraz ilgileniyorum.saat 12 ye kadar ders calisiyorum yuksek lisansa.sonrasi da uyku diger gun ayni seyler

Sabah 05.00 kalkarım.

Kahvaltı hazırla, kahvaltıyı topla, eşi yolcu et , Akşama ek makarna çorba v.s. yap.

Akşamdan yıkanan çamaşırları as ya da bulaşık makinasını boşalt (Gün aşırı oluyor bu)

Yatak topla , salonu topla, ütü yap, kremcikleri sür , kumrulara yem ver , kapı önünde baktığım kedileri doyur derken
saat 7,30 da evden çık.

Şirkete gel 09,15 çalış çalış çalış sonra şirketten 18:00 çık saat 19,30-19,45 arası eve gel direk banyo yap
sofra kur topla , mutfak temizle , kahve veya yeşilçay faslı akşam 22,00 -22.30 oldumu bayılıyorum.

Haftanın 5 günü böyle. C.tesi ev temizle , kayınvalideme yemek götür, evin eksiği gediğini al , yoğurt mayala
Pazar günü pazara git ,yemek yap , o günde öyle biter

40 yılın başı arkadaşlarla kahve makara işte. Ömrüm böyle geçiyor.

Oğlum şehir dışından gelirse gönül bahçem çiçek açıyor.

Kendim için yaptığım sadece işe geliş gidişlerde kitap okumak ve üzerimize alınacak birşey varsa eşimle dışarda yemek yemek.

Benim rutinim bu kadarcık :)

Çok şükür bin şükür.

Mutsuz olmaya bile vaktim yok bu hengamenin içinde
Kendinize çok yüklenmişsiniz Bi yerde patlar

Merhaba
Dönem dönem ayni şeyleri bende yaşiyorum. Youtubeda amerikali kadınların sabah rutini, günlük vloglarini vs izlemek bana cok motivasyon sagliyor. Sabah erken kalkiyorlar, spor yapiyorlar, planli programli ve düzenliler, herşeylerini bi gece öncesinden hazirlarlar, temizlik rutinleri vardir.
Dün mesela kreşten döndüm saat 9 ama nası yorgunum. Videoya kaldigim yerden devam ettim, haldi kalk sende yaparsin dedim koltuklari halilarida sildim.
Siz calisiyorsunuz bu sizi yoruyor haliyle, ben üni okuyorum ve haftada 1x saatli bir işte calisiyorum.
Calistigim gün kimseye kendime bile hayrim olmuyor ama bir ev alma hedefim var ona dogru ilerlemeye calisiyoruz eşimle.
Sizi neler motive ediyor hedefleriniz nedir bunları öğrenin not alın, size keyif veren seyleri ilk önce yapin sonra sonra motivasyonda gelir.

Benim günlük rutinim:
Mümkünse 6 bucukta kalkip ibadetimi yapmak( veya yoga spor ne isterseniz).
Bulasik makinasini bosaltmak
Cocuklarin beslenmesini hazirlamak
daginiklik camasir varsa el cabuklugu ile halletmek
9 olmadan kreşe cocuklari götürmek
Hafif bir kahvalti, temizlik çöp cikarma ütü vs.
11 bucuk gibi aksam yemegini yavas yavas hazirlama, cocuklara corba
12de cocuklari al, küçünü uyut.
Genelde saat 3e kadar rahatim büyüj oğlumla oturuyorum yada detay temizligi varsa youtube esliginde hallediyorum.
3den sonra cocuklari parka götürme/yürüyüş.
Bazı günler arkadaslara gidiyoruz,onlae geliyor veya parkta bulusuyoruz. Veya cocuklarla kütüphaneye gidiyoruz.

kımse farklı degıl hergun yenı bır aktıvıte yapan herhalde cok nadır sayılı nsan vardır. 2 bucuk yasında bır kızım var 5 aylık hamıleyım. çalısıyorum. eşim 3 vardıya sıstemı ıle calısıyor. hafta tatılı sureklı degısıyor. ben cumartesı pazar evdeyı m ama o maalesef olamıyor. aksam 6 bucukta evdeyım eve geldıgım an evım savaş alanına donmus vazıytette oluyor. yemek yap yemek ye evı toparla evı supur( kucuk cocuk cok kırlenıyor bırzda tıtızım ) duş al hazırlan oturdugumuz saat mınımum 8 bucuk . 10 da kızımı babası evdeyse o uyutur bende o arada dınlenebılırsem dınlenırım kızım uyudu uyucak saat 11 o saatte zaten bızım pılımız bıtıs oluyor kızımı kım uyutuyorsa yanında oda uyuyup kalmıs oluyor. yanı anlıycagnız karı koca olarak guj ıcerısınde gecırdıgmız vakıt belkı 15 dk :) ama butun bunları resmen motor takarak yapıyoruz esımde yardımcıdır sagolsun. hafta sonları esım olmadıgı ıcın temızlık sadece bana bakıyor kızım cok mızmızdır. ılla buyuk temızlık yapmak zorundasın bazen aksamdann baslıyorum bazen aksama kadar yapıyorum ama sonuc olarak tum bır gunumu almıs oluyor. bır gun oyle gıdıyor gerıye kalan bır gunumdede esım evdeyse gezıyoruz degılse kızımla evdeyız. oyle ekstra kek pasta o şu b u yapamam vaktım kalmıyor maalesef yemegı zor yapıyorum cunku. bende bazencok bunlaıyorum cok yoruluyorum. ama hayta boyle yanı yapcak bısey yok yınede şukurler olsun halımıze. ben sımdı ıkıncı cocugu dusunuyorum o olunca benı nasıl maceralar beklıyor acaba:) allah yardımcım olsun :)

Merhaba,son gunlerde acayip mutsuzum.Bazi sikintilarla basediyorum.Saglik olsun hepsi gececek biliyorum.Ama acayip bunaldim ise git gel ev isi yemek.Ya ben hayattan keyif alamaz durumdayim.Kimseyle gorusmek alisveris yapmak ta istemiyorum.Rutinimi degistirmem lazim siz birgununuzu yazarmisiniz belki ilham olur bana.Tesekkurler simdidedn
Sabah kalkip 7de ise gidiyorum 8.30/18.30 arasi calisiyorum. Aksam 7.30 gibi eve gel yemek bulasik çay derken 11i geçiyor. Hamile oldum icin haftanin ilk gunu çok yorulup kadilmalardan dolayi 4gun raporla yatiyorum. Cok eglenceli hayatim yok bizde asiri monotonuz

Merhaba,son gunlerde acayip mutsuzum.Bazi sikintilarla basediyorum.Saglik olsun hepsi gececek biliyorum.Ama acayip bunaldim ise git gel ev isi yemek.Ya ben hayattan keyif alamaz durumdayim.Kimseyle gorusmek alisveris yapmak ta istemiyorum.Rutinimi degistirmem lazim siz birgununuzu yazarmisiniz belki ilham olur bana.Tesekkurler simdidedn

Uyan
oğlumla Kahvaltı
TV izleme(yarım saat çizgi
Duş alma-Üst baş giyinme
Evden çıkma
Oğlumu bakıcıya bırakma
Okula gitme
İş güç
Oğlanı alma
Yemek yeme
Oyun oymama
Ağlamalar kudurmalr
22-23 oğlan uyutma
Yemek yapma
Varsa okul işi yapma
1 gibi yatma

(temizlik işini kafama estiği zaman yapıyorum bazen gece bazen aniden herhangi bir zaman)

Robot süpürgelerden aldım evimi o süpürüyor artık.süpürme işim yok artık

Bekarken haftad 3 gün sinemaya giderdim evlendim ayda 1 sonrasında yılda 3e Falan düşmüştü sonradan tamame tv Den izlemeye başladık. çocuk oldu hiçbir şey kalmadı
Bekarken hiç evde durmazdım sosyal hayatim baya canlıydı. Sohbet, Muhabbet, gezme. Evlendim evli Arkadaşlarla piknik ev oturması şekline dönüştü . Çocuk oldu hiçbir şey kalmadı.

eSkiden okulda çok popülerdm güzel etkinlikler yapardım bebeden sonra düşünecek uğraşacaK vaktim olmuyor sadece uyumak istiyorum :))

Back
X