- Konu Sahibi Devitamini
-
Merhabalar,
Günlük olarak alabileceğim takviye(magnezyum vs.vs.) gibi sizlerin kullandığınız ve onerdiginiz takviyeler var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim
Easyfishden memnunmusunuz:?Easyfishoilin yetişkin balık yağı var onu kullanıyorum doktorum tavsiye etti banada
Evet bi süredir kullanıyorum ben hasta olmuyorum kolay kolay mesela hem bağışıklık hemde takviye olarak aksatmıyorum ben almayıEasyfishden memnunmusunuz:?
Anladım tadı nasıl ben balık pek sevmiyorumdaEvet bi süredir kullanıyorum ben hasta olmuyorum kolay kolay mesela hem bağışıklık hemde takviye olarak aksatmıyorum ben almayı
Portakalla limon aroması var balık tadı falan gelmiyo ağza o anlamda güzel öneririmAnladım tadı nasıl ben balık pek sevmiyorumda
Günde iki tablet mi içtiniz?Merhaba,
Ben Wellwoman diye bir ürün kullanmaya başladım. Günlük almam gereken tüm vitamin ve mineralleri karşılıyor. Deneyebilirsin sende. Bir araştır istersen link bırakayım sana.
...
Bende şurda durayım tavsiyeler içinMerhabalar,
Günlük olarak alabileceğim takviye(magnezyum vs.vs.) gibi sizlerin kullandığınız ve onerdiginiz takviyeler var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim
Hiç tavsiye gelmiyor amaBende şurda durayım tavsiyeler için
Sitikolin önerir misin peki ya da beyin sağlığı odaklanma için takviye yüksek lisans tezimi yazamıyorumDetay isterseniz bunların hangi formlarının etkili olduğunu da yazabilirim. Çünkü her çinko her omega 3 biyoyararlanımı aynı değil. Etken madde çooook önemli
Öncelikle D vitamini ve magnezyum kesinlikle kullanın. Kas ağrıları, uykusuzluk gibi problemler olmasın ki masa başında daha rahat oturabilesiniz. Sonrasında ek olarak sitikolin ve Ginkgo Biloba kullanın. Çook büyük faydası olacak.Sitikolin önerir misin peki ya da beyin sağlığı odaklanma için takviye yüksek lisans tezimi yazamıyorum
Ama mg yetersiz takviyelerde yaÖncelikle D vitamini ve magnezyum kesinlikle kullanın. Kas ağrıları, uykusuzluk gibi problemler olmasın ki masa başında daha rahat oturabilesiniz. Sonrasında ek olarak sitikolin ve Ginkgo Biloba kullanın. Çook büyük faydası olacak.
bunların önemini üniversitede ve kpssye hazırlanırken anladım. Keşke bilen birileri çıksaydı da lisede de bunları söyleseydi. O deneme sınavlarına, dershanelere na büyük halsizlikler içinde katılıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?