Günlük temizlik için yardımcı

Masallah nasıl bitiriyor bu kadar işi. Baştan sagma mi.yapıyor acaba. Çünkü yetişmez. Ben bugün aldım balkon yıkadı yerleri süpürdü sildi toz aldı wc banyo . Bu kadar saat 9 13 arası. 70 TL verdim. Bir de ikidir Evimde ne kadar kullanmayıp ayırdığım eşya varsa alıp götürdü. Şimdi diyorum ona vereceğime Kızılay kutusuna atsaydım daha iyiydi:bicak:

ben 2 defa izledim napıyor diye
eli çok çabuk hanımın
belki sizin istediğiniz kadar titiz değildir ama benden titiz çalıştığı kesin
perdelerimi bile yıkayıp astı daha ne isterim :D
fırını bulaşık makinesini buzdolabını çekip altlarını bile sildi bi kere geldiğinde :)

ben 2 defa izledim napıyor diye
eli çok çabuk hanımın
belki sizin istediğiniz kadar titiz değildir ama benden titiz çalıştığı kesin
perdelerimi bile yıkayıp astı daha ne isterim :KK70:
fırını bulaşık makinesini buzdolabını çekip altlarını bile sildi bi kere geldiğinde :)

Valla helal olsun hangi şehirde bu abla:KK53:
Bana gelen kadın pek temiz biri değil başkasını bulamadığım için bunla devam ediyorum. Sizinkine imrendim:KK14:

Gelen hanimlar evi de topluyo mu mesela orda burda dağınık dürülmemiş bir sürü kuru çamaşır oluyo benim. Sonra tabak koydugum tencere koydugum raflar dağılıyor ve çok üşeniyorum düzenlemeye. Kitaplar ayakkabilar dağınık. Of çok mutsuzum şu sıra :KK42:
Toplarlar cagirmadan ne istedigini konus ve fiyat all

Bende beceremiyorum hiç bu temizlikçi işlerini. Ezilip buzuluyorum sıkılıyorum. Daha bugün yarım gün aldım zaten geç geldi. Balkon demirleri ı silmemis vestiyerimi silmedi çıkarken diyor silmedim bir dahaki gelişime silsem olur mu diyor. E dedim bari camını sil. Bezleri yıkadım diyor. E böyle diyene ne diyim. İyi tmm dedim. Bende hiç karışmam çok. Müdahale etmem. Ama demek ki biraz sert olmak lazım. En baştan ne istediğinizi konuşun çok da samimi davranmayın.
Cok dogru
Bende hic karismayim rahat rahat yapsin dedim
Dusa kabinin ustunu kontrol ettim
Toz duruyor
Cok sinirlendim
Bir daha geldiginde soyledim
Hic beenmedim banyoyu guzel yapmamissin dedim

Masallah nasıl bitiriyor bu kadar işi. Baştan sagma mi.yapıyor acaba. Çünkü yetişmez. Ben bugün aldım balkon yıkadı yerleri süpürdü sildi toz aldı wc banyo . Bu kadar saat 9 13 arası. 70 TL verdim. Bir de ikidir Evimde ne kadar kullanmayıp ayırdığım eşya varsa alıp götürdü. Şimdi diyorum ona vereceğime Kızılay kutusuna atsaydım daha iyiydi:bicak:
Ay bana gelen kullandigim seyleri bile istiyor bende dayanamayip veriyrm
Ama hoslanmadim bu tavirdan
Bi daha onu almayacagim
Ama yinede fena degil guzel yapiyor temizligi
Yatim gune 75 80 e gidiolar burada
Ev supur sil banyo tuvalet bide ekstra bi is yapio mesela bi odanin camini silio
Durumum duZelince oyle alicam bende

Valla su an evde
Ben 8 de çıkarken makineye camasir atmis yataklari toplamış ütü yapiyordu :)

uff o fazlasını yapıyor

bizde ortada çamaşır varsa katlar ama atmaz vs ben de talep etmedim zaten de

biz eve gittiğimizde temiz mi yeter

çok dağınığız bu sıralar ama yakında istifa edecek kadınnn

hazır böyle bir konu varken danısayım
salon koltuklarım beyaz siliyorum ertesi gün içindeki kiri kusuyor sanki daha pis oluyor neyle sildiysem aynı
fikri olan varmı

Okudum da yorumları ben evli olsam eve temizlikçi çağırmak istesem ne olursa olsun eşim asla kabul etmezdi
Sen temizliği de başkasına yaptıracaksan ne anlamı kalıyor o zaman der
:KK57:
Böyle odun bir adamla beraberim :ıslık:

Okudum da yorumları ben evli olsam eve temizlikçi çağırmak istesem ne olursa olsun eşim asla kabul etmezdi

bence yol yakınken evlenmeyi tekrar düşün.
seninle sadece temizlik yemek vs yap diye mi evleniyormuş?

o aman o yapsın

evde tüm gün durmuyor ki kimse

ayrıca da ben o kadar işi yarım günde yapamam alışkın değilim

böyle hepsi birden temizlenip kirlenmiyor

bu civarda temizlikçisi olan arkadaşların hepsinin eşi çok mutlu

bana iş yap demiyorlarrrrr ne güzel diye dolanıyorlar benimki de dahil

yine diyorum yap diye ama olsun en azından temizlik yok, sadece bulaşık yıkıyor

bence yol yakınken evlenmeyi tekrar düşün.
seninle sadece temizlik yemek vs yap diye mi evleniyormuş?

Cnm çok ataerkil yada sevgiliyiz diye böyle ağalanıyor anlamadım bende.. Ablası evlenince mecbur yapacak benim tanıdığım x se muhakkak yapar onun yapmam dediğine bakma diyor ama bilmiyorum yardımcı tutup yaptıracağını pek zannetniyorum

Back
X