- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
öncelikle şunu açıklıyım
temizlik yapmaktan nefret ediyorum ve çok titizim bu nası oluyo bende bilmiyorum ama durum bu:44:
temizlik yapınca yere elimi baştan sona sürüyorum bööylee bakıyorum elime toz var mı diye
zaten en çok toz almaktan nefret ediyorum
yürürken hızlı hareket etmemeye çalısıyorum evde toz uçuşmasın diye
2 güne bir yatak çarşaf silkelerim haftada bir nevresim değiştiririm
hatta eşim eve geliyo yazık adama bagırıyorum kıyafetlerini yavaş çıkar etrafa toz saçma diye
çamaşırları asarken ve toplarken olmak üzere 2 kez ve hızlı hızlı silkeliyorum kollarım kopuyo
sabahları pijamamı çıkarıyorum akşama giyicem ye çıkardığımda silkeleyip öyle katlarım (( tabi bunlar balkona taşınır tek tek))
haftada 2 gün dip bucak temizlik yapıyorum
halıları falan kaldırıyorum
aslında 3 günde ev pis olmaz
diyorum kendime bak bugün ev temiz çok fazla girme ayrıntıya
başlıyorum elektrikli süpürgeyle yatak koltuk altları falan yine aynı şekilde oraları da sil
hatta toz alırken 3 güne bir toz alıyorum ya avizelere kapılara varana kadar gardrobun çekmecelerin içini falan tozunu alıyorum
aslında evim küçücük 80 metrekare üstten yapılsa 1 1 bucuk saatte biter herşey
ama benim tüm günümü alıyo
siz günlük temizlikte neler yapıyosunuz arkadaşlar fikir verirseniz çok memnun olurum
lütfen konum burda kalsın
çünkü bu benim için çok büyük bi dert
temizlik yapmaktan nefret ediyorum ve çok titizim bu nası oluyo bende bilmiyorum ama durum bu:44:
temizlik yapınca yere elimi baştan sona sürüyorum bööylee bakıyorum elime toz var mı diye
zaten en çok toz almaktan nefret ediyorum
yürürken hızlı hareket etmemeye çalısıyorum evde toz uçuşmasın diye
2 güne bir yatak çarşaf silkelerim haftada bir nevresim değiştiririm
hatta eşim eve geliyo yazık adama bagırıyorum kıyafetlerini yavaş çıkar etrafa toz saçma diye
çamaşırları asarken ve toplarken olmak üzere 2 kez ve hızlı hızlı silkeliyorum kollarım kopuyo
sabahları pijamamı çıkarıyorum akşama giyicem ye çıkardığımda silkeleyip öyle katlarım (( tabi bunlar balkona taşınır tek tek))
haftada 2 gün dip bucak temizlik yapıyorum
halıları falan kaldırıyorum
aslında 3 günde ev pis olmaz
diyorum kendime bak bugün ev temiz çok fazla girme ayrıntıya
başlıyorum elektrikli süpürgeyle yatak koltuk altları falan yine aynı şekilde oraları da sil
hatta toz alırken 3 güne bir toz alıyorum ya avizelere kapılara varana kadar gardrobun çekmecelerin içini falan tozunu alıyorum
aslında evim küçücük 80 metrekare üstten yapılsa 1 1 bucuk saatte biter herşey
ama benim tüm günümü alıyo
siz günlük temizlikte neler yapıyosunuz arkadaşlar fikir verirseniz çok memnun olurum
lütfen konum burda kalsın