valla bayıldım ayıldım tekrar bayıldım
3 günlük takımın üstüne bir takım daha alsam anam kafamda kırar kesin
İleride evlenmeye tekrar niyetlenirsem lütfen çok güzel takımlar olsun yine
Nasılsa şimdi alsam da modası geçecek, çünkü her yıl birbirinden güzellerini çıkarıyor bu porselen markaları
teşekkür ederim canım bende kelebekliyi beğendim ama diğer pembelide güzel birde yakından görmedim o yüzden tereddütlüyümİçlerinden en sondaki modeli beğendim canım..
biev iyi değilmi canım hiç bilgim yok ya bu takımların hepsine baktım daha önce ben modern olsun şirin olsun ve pembeli olsun istiyorum çokmu şey istiyorum6 Kişilik 24 Parça 7040 Desen Yemek Takımı | ceyiz urunleri, 6 Kişilik 24 Parça 7040 Desen Yemek Takımı
San Marco Krem 6 kişilik 24 Parça Yemek Takımı | migros, tansaş, tansas, 5m, siran ertan, sm18ys14273, san marco krem 6 kişilik 18 parça yemek takımı, kütahya porselen
Diana Gll 6 Kiilik Yemek Takm
6 Kişilik 24 parça 6465 Yemek Seti | YS24YS4306465, 6 Kişilik 24 parça 6465 Yemek Seti, Kütahya Porselen
bence günlük takımı sık kullanacağın için sağlam bi markadan al şeker....
canım onlara baktımda pek içime sinen olmadı bunları beğendim ama işte yakından görmedimkütahya yada güralın yemek takımlarını günlük olarak rahatlıkla kullanabilirsin birde arcopal var onun kullanışıda oldukça sağlam canım tavsiye ederim.
ben hepsini beğendim ama seçemedim acaba kelebekli yimi pembeli olanımı alsam yoksa en sondakinimi yada kelebekle pembeli birbirine uyarmı ikisindende alsam uydururmuyumki ooff bilemedimmkelebekli ve en sondaki ortancalı takıma bayıldım cnm
ben öğrenirsem sanada haber veririm canımSondaki takıma bende bayıldım kalitesi nasıl hiçbir fikrim yok eğer iyiyse bende düşünebilirim bu modeli.
özlemim hangisi sence bide sen çok geziyosun kız yakından gördünmü hiç bunları biev marka görürsen benim için incelermisin tabi bide foto çekersen tam süper olur malum internetteki fotolar shoplu oluyovalla bayıldım ayıldım tekrar bayıldım
3 günlük takımın üstüne bir takım daha alsam anam kafamda kırar kesin
İleride evlenmeye tekrar niyetlenirsem lütfen çok güzel takımlar olsun yine
Nasılsa şimdi alsam da modası geçecek, çünkü her yıl birbirinden güzellerini çıkarıyor bu porselen markaları
edoşumm ........dan alcam 149 tl teki 111 tl de indirim çeki vercek bana takım 38 tl ye gelcekTugce canım dur acele etme madem içine cok sinen olmadı biraz daha bekle begendigin cıkarbende bakınıyorum ama içime sinmiyor en iyisi beklemek günlük takımı hergün görecegiz netice olarak içimize sinmeli
içime sinen olsa alacağım bende canım ama hiç içime sinen bi takıma denk gelemedim malesefcanım cok para vermene gerek yok kutahya ve gural porselenın buyuk marketlere satısa sundugu 70 TL yı gecmeyen takımlar var onlara bakmanı tavsıye ederım ben oyle yaptım aldım
bir an önce takımları eskitip yenisini almak gerek
2.si çok tatlı duruyor, oldum olası pastel renkleri sevmişimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?