Günlük yemek takımı için önerilerinizi bekliyorum

osge1989

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
3.409
1.347
248
Çeyiz için günlük yemek takımı almak üzereyim sürekli kullanılacağından dolayı almadan önce fikir danısmak istedim.:uhm:Memnun kaldığınız ürünler markalar neler?Resimli olursa daha da iyi olur Şimdiden tesekkürler

Güral Porselen aldım ben,az buçuk kullandım memnunum..
24 parça,Desenler şirin,kaliteli..
fiyat 75-80 civarı ben bim'den 50'e aldım.

bende kütahya porselenin kalitesinden emin olduğum için praktikerden 55 liraya aldım 24 parça
istersen resim eklim alalı 1 ay oldu halen var sitesinde flan.

fiyatlar cok uygun gercekten eklersen sevinirim bi ara tesekkürler yorumlar için

ay cok sekermiş canım güle güle kullan benimde kahvaltı takımım kırmızı laleli uyumlu olur hem

ben bernardonun siyah kırmızı puanlı modelinden alacağım.şuan indirimde ve takımı başka yan ürünlerle de tamamlayabiliyorsuz.çok güzeller

ben tek renk almayı düşünüyorum parçası kırılsa hemen gidip tamamlıyım diye alt ve üst tabak krem orta tabak kahvrengi tam terside olabilir çok şık duruyolar öylede

ıkea'daki tabakları da ben çok beğeniyorum. Düz renkli olan setleri var uygun fiyata. Ve çok şık duruyorlar renklerinin tonları çok güzel ve boylaı da çok kullanışlı. Takım olarak satılanlar genelde 18 parça 6 kişilik oluyor, kasesi olmuyor. Ben onlardan almayı düşünüyorum.

Ben günlük yemek takımımı Bernardo'dan aldım.Fikir olması açısından resmini de ekliyorum:1hug:

Eklentiler

• $Adsız.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 185
Son düzenleme:
ben bernardodan aldım canım.. fiyatıda günlük takım için uygundu. 6 kişilikti ama 2 tane alarak 12ye tamamladım. 390 tl verdim. mesaj sayım henüz çok az olduğu için link veremiorum ama bernardonun internet sitesinde günlük yemek setleri kısmında güzel modeller var. benmki daisy modeli, orda biraz kaba görünüo ama gerçekte çok güzeller ben çok severek aldım :) sen de bi göz at istersen..

ezgihkn güle güle kullan ben sitesinden bi iki takım beğendim önceden gercekten hos takımlar var

kaç parça ve ne kadaraa aldın damla
bernardoda bunu görmemiştimohaoldumsmile

Canım parça sayısını tam hatırlamıyorum ama 6 kişilik.Fiyatıda 300 liraydı.Peşin almıştım.Aldığımda kampanya vardı.150 lirada hediye çeki kazanmıştım.:)kaydirigubbakcemile3

günlük takıma çok fazla para vermeye gerek yok bence....ayrıca 12 kişilikte çok günlük için...6 kişilik kafi....ben renkli cıvıl cıvıl istiyorum günlük takımı...ama pek göremedim öylebilmiyorumkismile bildiğiniz varsa resim eklermisiniz kızlar...

ben de begeniyorum bernardonun gunluk takimlarini ama indirime girer mi die bekliyorum..şakkıdı

valla kızlar ben günlük yemek takımını marka almadım.ümraniyede bi mağazadan 17 liraya kare krem rengi çiçekli olanlrdan 18 parça yemek takımı aldım.tabi 12 ye tamamlmak için 2 takım aldım 35 liraya geldi.resim ekleyemiyorum.en kıs zamanda ekliycem canlarım.

35 lira mı?? akannehir
En yakın zamanda resim bekliyorum

bnde sabırsızlıkla resim bekliyorum honest.
ümraniyeye yakınım. nerden aldın tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…