arkadaşlar misafir yemek ve kahvaltı takımım var ve misafir çatal kaşık takımımda ama ben günlük almak istiyorum o kadar çok seçenek var ki kafam karıştı
ama karaca yada schafer olsun istemiyorum daha uygun bakıyorum çünkü baya bir masraf ettim yardımlarınızı bekliyorum ben daha çok renkli kare tabaklar oluyor yha onlardan istiyorum bir arkadaş yazmıştı tanesini 1 liraya aldım set yaptım diye onların adı nedir ve nerede bulunur bilenler yardım etsin lütfen
Migrosta tansaşta 35 40 liraya çok güzel takımlar var ben eve almıştım 2 senedir kullanıyoruz hiç bir sorun yok çeyizime de öyle almayı düşünüyorum zira günlük yemek takımı için çok fazla paralar vermek gereksiz.
canım kütahyada ve porlandda falan var diye biliyorum o şekilde. şuraya bakabilirsin, San Marco eskitme takımı çok beğendim şahsen :) 6 Kişilik Yemek Takımları bu sitede tek tek parça da satılıyor...
Porlandda da var: Porland Porselen rnler
ben anneme KÜTAHYA MITTERTEICH 24PARÇA YEMEK TAKIMI MODEL:HELEN almıştım şurdan: Kütahya Porselen gayet zarif duruyor....
Tekzende falan tek tek satılanlar oluyor renklilerde, oralara da bi bak istersen...
canım bu dediğin takımlar pahalımı fiyatları nasıll
linklere tıklarsan görebilirsin canım. anneme aldığım 75 tl idi
Kütahya Porselen
Porland Porselen rnler
6 Kişilik Yemek Takımları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?