gunluk

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
Icim sikiliyor hayatimdaki bazi seyleri kimse okumasin ama ben yazayim ve okuyayim istiyorum ailemle olan sikintilarimi ozellikle annemle olanlari yazmak istiyorum.cep telefonumuzda i mail gmail nereye yazmam gerekiyor bilgisi olan arkadaslardan yardim rica ediyorum.

Eskiden e-gunluk diye bir şey vardı, şimdi yok.
Onedrive'a filan yazsanız, olmaz mı? Mobilde de açılıyor, pc'de de...

Google keep de kullanabilirsiniz sadece not yazmak icin,
ama foto eklemek style eklemek istiyorsaniz yapamazsiniz, sadece metin girebilirsiniz.

Evernote kullanabilirsiniz. Daha çok dijital ajanda bu ama not alma kısımlarına günlük yazmakta da bir sakınca yok sonuçta. Hem şifreleme şansınız da oluyor uygulamayı. İçinize atmayın, gerçekten yazmak çok iyi geliyor insana ♥

Sıkıntılar için değil de, unutmamam gereken fakat benden başkasının bilmesini istemediğim şeyler için sadece benim bildiğim bir mailim var. Fakat bu maili hiçbir yerde kaydetmiyorum, otomatik tanımlama vs de yok. Alakasız bir adres. Kendime yazıp gönderiyorum. Gönderilen kutumdan da siliyorum. Kah birisine verdiğim borç, kah birisinin bir olay karşısındaki tutumu (kin tutamadığım için çabuk unutuyorum, bunun zararını gördüm) her şeyi yazıp gönderiyorum anlayacağınız. :KK53:

Anahtarlı günlükler var biraz çocuksu tabii ama onlarda güvenli

Ben bir evladın annesi ile ne problemi olur anlamıyorum
Anneler sevmek ve sevilmek için varlar sanki

Yaz yaz 40 ından sonra ne salakmışım diye okunuyor o günlükler .😂🤣

Back
X