günsevil diyet günlüğü

canım merhaba!günlüğüne göz gezdirdiğimde genelde karbonhidrat ağırlıklı beslendiğini gördüm..kendi vücudunu tanıyan sensin tabiki.daha iyi bilirsin ama yeşil sebze ağırlıklı beslenip lifi artırark ekmek olayını biraz daha kısabilirsin bence örneğin bir menünde gördüğüm 3 yumurtadan omlet ve 3 dilim ekmek biraz fazla geldi bana onun yerine yumurtayı 2 yapıp bol yeşillik domates salatalık biber 1 dilim ekmek yiyebilirdin ya da yoğurt olabilirdi

umarım beni yanlış anlamazsın ben de yeni günlük açtım gezinirken dikkat ettim..iyi zayıflamalar

Son düzenleme:
slm tatlım
3 yumurtanın içinde 2 yk yoğurt ta vardı bol yeşillik haklısın kaşıklayabilirdim bu hafta yeme şeklimi değiştirdim böylemi diyeceksin geçiş aşamasında böyle kazalar olur yarın bugünki menümü tek bir topikte yazacam canım düzeliyor düzeliyor ama eleştirilerin için teşekkür ederim tatlım eleştiriye devam gitsin şu kilolar

dün ki menüm
sabah
banim için mükkellef bir kahvaltı idi
saat 6 da kalktım
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane iri söğüş domates
1 tane küçük boy salatalık
1 tutam maydonoz
2 kupa çay
çeyrek dilim tabağı silmelik ekmek
ara 1 tane galeta
öğle
1 porsiyon taze fasülye dana eti vardı içinde yağsız
1 yk yoğurt içinde 1 tutam taze nane ve 1 tutam maydono ve içinde 1 tk acı toz biber
1 tane haşlanmış yumurta
ara
1 tane galeta
akşam
şunu düşünüyorum
saat 5 te 5 yk müsli yarım su bardağı sütle
saat 6,30 da bir elma 1 ceviz 2 badem
saat 7 den itibaren hiçbirşey yenmedi
su ve çaydan tek şekerli iki kahve fincanı kahveden enerji için başka hiçbirşey
1 saat dans ettim 1*20 yarım mekik 1*20 sağ1*20 sol optaminal yan karın kaslarını çalıştırıcı mekik yaklaşık 2,5 km yürüyüş kapı eşiğinden destek alarak bir ayağım öncde diğeri geride yere çömelip kalkma hareketi şimdilik 5 kere yapabildim 1*20 şınav 2*20 bacak hareketleri önümüzdeki haftalarda kaslandıkça hareket sayısı artacak

[B]Vucudumda ki değişikliklerden bahsedeyim bugün o kaca göbeğin gittiğini hissediyorum karnımdaki yanmaları ve beni mutlu ediyor 4 hafta önce göbeğime baktığımda üstü putur puturdu selilüt görünümünde ve sallanıyordu şu mekiklerin faydasını bir ayda gözle görülür ve hissedilir derece gördüm vucudum sıkılaşıyor kaslar çalışmaya ve kuvvetlenmeye başladı örneğin 4 hafta önce 1*20 mekiği çekerken canım çıktı 8'incide tıkandığımı hatırlıyorum şimdi maşallah 80 çekebiliyorum azimle çalıştım ama şimdiki hedefim şınav la kol kaslarını kuvvetlendirme kol kaslarımdan bahsedeyim bugüne kadar mekik çekiyorum diye yağlarımı yakmamda etkili kesin ama kaslar kuvvetlendikçe hissediyorum ilk defa bugun heryerim ağrıyor 70 leri gördükçe vucudumu ve kaslarımı hissediyorum valla
bir pantolonum vardı bel kısmı çok rahatsız eder ikiye katlanış hissi verir sürekli o pantolonu giydiğim zaman elim belimde olurdu dünde bugünde malum pantolonu giydim ve hiçbir şekilde rahatsız etmiyor
dün aynada göbüşe baktım o selülüt görüntüsü gitmişti ki yürürken rahatsız olurdum sallandığını hissederdim sallanmıyorda artık sıkılaştı [/B]

dün sabah
1 simit
yanında açık çay
ara 4 yeşil erik
öğle
ince salata
yoğurtlu makarna
ara
4 yeşil erik
akşam
5 yk kısır az zeytinyağlı bol yeşillikli bol baharatlı
1 saat yürüyüş 30 dk dans

yarın tartılma günüm
açlığa tahammülüm yok zaten aç kalmaya da gerek yok sağlıklı beslenmeyi öğerndim öğünleri öğrendim yiyeceklerin içeriklerinin hala öğreniyorum bu şey 3 günlük değil ömürlük olsun istiyorum aç kalmadan zayıflamak ....ne güzel

canımı sıktılar çok fena yaaaa !!!!!!!
canımı sıkanlara
yapmak istiyorummmmmmmm

günaydın ....
moralim bozuk akşam sinirden hiçbirşey yiyemedim
dünki menüm
sabah
1 simit
1 çay
ara 4 erik
öğle
1 porsiyon yağsız tavuk buğulama
1 porsiyon kırmızı mercimek çorba
1 /2 çatal kırmızı biberli yoğurt
ekmek yerine 3/4 çatal bulgur pilavı
ara
yok öfke var
akşam yok
spor yok
1,5 litre kadar su içtim

tartıldım
kendimi tebrik ve taktir ediyorum
geçen haftaki kilom 78,3
şu an kilom 76,9
toplam verilen kilo 3,1

haftasonu sağlıklı beslenmeye devam ettim 2 litre suyumu ihmal etmedim ev temizliği vardı dolayısı ile sporu 20 dk yürüyüşle sınırlandırmak zorunda kaldım ama spor yapmış kadar oldum her yerim ağrıyor... dip köşe temizlik ti

[ı]pazartesi günü menü
sabah haşlanmış yumurta kayısı kıvamında orta şekerli kahve şekersiz çay
öğle
yarım porsiyon mercimekli bulgur pilavı ,domates çorbası bir kase 5, 6 çatal patates yemeği 1,2 çatal salatalıklı yoğurtlu acı biberli karışım
akşam
semizotlu salata düşünüyorum yoğurtlu sarımsaklı
[/ı]

1 litre suyum bitti bile

dün akşam semizotulu diyet salata yedim bir porsiyonda kavurma ekmeksiz
aralarda bir avurç çağla yedim
bu sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane galeta
şekersiz çay
arada da salatalık yedim
bu sabah tartıldım ama asıl sonucu cuma söyliyecem gidişat mükemmel ve bu haftam 3. haftam
doğal besleniyorum doyana kadar yiyorum aç kalmıyorum ve zayıflıyorum

bu sabah
1 haşlanmış yumurta şekersiz çay
ara
1 tane iri salatalık
öğle
yoğurt 2 kaşık kadar
buharda pişirdiğim bol sebzeli dana bonfileden yaptığım kavurma
ara
galeta çubuğu
akşam
henüz belli değil yarın yazarım
30 dk yürüyüş
iş çıkışı koşmayı düşünüyorum bu arada 2 litrelik su bitti

dün kaçamak yaptım vucut ödem tuttu
bakalım bugün deytoks günümmmm
dünün acısı çıkmalı değilmiiiiii
sabah 2 yumurta
şekersiz çay
öğle lahana çorbası var evde büyük bir ihtimalle onu içecem akşama da onu içecem

öğle mercimek çorbası 3 tane küçük köfta ve bol salata yedim
aç kalmıyacam ya aç kaldığım zaman daha da çok yemek yiyesim geliyor işin ucunu kaçırıyorum olsun yavaş olsun öz olsun

bu hafta kilo veremedim galiba hafta sonu regl olacam ama spora ve diete devam regl bittiğinde bu emeklerimim paresini yiyeceğe benziyorum birden bire kilo verecem hem ben hemde siz şaşıracaksınız gibime geliyor ödem i atamadım bir türlü vücut su depoluyor resmen ya şiştim şiştim

hafta sonu dip köşe temizlik vardı 4 km kadar yürüdüm karar verdim her gün 100 mekik çekmeye yafff şu şınavg beni yoruyor hala kollarım gelişmedi kol kasları geç gelişiyor gerçekten karın kasları hemen verim veriyor ama kol kasları çabuk gelişmiyor sabır gerekiyor sabırla 20 sınavg çekeceğim gün için hazırlanıyorum
ayça kayanın dediği gibi açıkınca yemek yedim hafta sonları ekmeksiz kahvaltımı da yaptım araları da yaptım tecrübe ettim ceviz ve yoğurt geç acıktırıyor bundan sonra akşamları sadece 1 kase yoğurt yiyebilirim yeterli çünkü
bakalım bu hafta kaç kilo verecem
hafta sonu son kez tartıldım ki cumaya kadar tartılmayacam
ödemi atmışım
ödemi de atınca efendim biraz da kilo verince sanki bu hafta dehşet kilo vermişim gibi olacak ama vereceğim kilo aslında normal kili
gün gün sadece aktivitelerimi ve günlük menülerimi yazacam
yarın bugünün menüsünü yazmaya başlıyorum ki düzenli olsun

:
sabah menüm
1 tane simit
şekersiz çay
öğle menüm
tavuklu arabaşı çorbası bol limonlu 1 kase
5/6 çatal pirinç pilavı
1 porsiyon akdeniz salata
1 dilim dana rosto
1 bardak ayran
ekmeksiz yedim çok mu kaçmış ne tamam tamam rosto küçüktü tadımlık
akşam
1 kase yoğurt
bol spor bugünki sporları yarın yazarım
1 litre suyum bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…