Günü geçen hala doğum yapmayan Ocak anne adayları

diablo

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
851
294
303
İstanbul
merhaba;
Bugun tahmını dogum tarıhını doldurmum ama benım kız hala gelmedı. benım gıbı hala beklemede olanlar neler yapıyorsunuz. doktorumun bır kac gun daha beklemesını ıstedım belkı gelır dıye :) sizlerin durmu nedır merak ettım.

sadece ben mıyım gununu gecıren :( 1cm acılıktan baska acılmama olmuyor bu durumda sunı sancı verırlırse acılma olur mu ,

benimde bugün 40 hafta bitti ama bebeğim hareketi ve suyu iyi bakalım sağlıklı ve kolay bir doğum olsunda erken geç fark yapmaz

eger sorun yok derse doktorunuz bekleyecek mısınız sonuna kadar. ben normal dogum ıstıyorum bu sebeplede bekleyecegım ınsallah. sunı sancıdanda korkuyorum o yuzden kabul etmedım

eşinizle ilişki deneyin. işe yarayabilir :1:

40+3 olduk hala tık yok. 41. haftaya kadar bekleyıp sunı sancıyla dogumu baslatcaz ınsallah. sunı sancıyla dogum yapan varmı

benm de sızın gıbydı 40+5te kendı sancm+sunı sancı ıle 21 ocakta normal dogm yaptm endıselenmeyn arkdslar allah hayrlsnı nasıp etsn de gec olsn fark etmez...

benimde 31 Ocak beklenen tarihti ama hala doğum yapamadım.Sancım falan da yok üstelik.Bugün perşembe için gün aldık.Suni sancı ile başlatılacak doğum.İnşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir.Hayırlı doğumlar herkese...

Back
X