Günüm geçiyor yardımcı olurmusunuz??

ZUB344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
309
0
33
29
Merhabalar hanımlar birşey danışmak istiyorum geçen ay kasıklarımda şiddetli ağrı ve göğsümde büyüme ve sertleşme vardı karnımda baya serlesmisti test yaptım hamileydim ama beta degerlerim düştü kimyasal gebelik geçirdim maalesef bu ayda günüm geçiyor ama testim negatif ve hiç bir belirti yok bu durumu yasanlar var mı lütfen yardımcı olurmusunuz ..

Kimyasaldan sonraki adette gecikmeler yaşanıyo galiba kimyasal yaşayanlar cevap verirse daha iyi olur

Benimde aynı durum haziranin 6sinda regl olmuştum en son regldan 15 gün sonra once açık pembe sonrakahverengi akıntım geldi sadece ayıptır söylemesi tuvalette peceteye silince geliyordu sadece iki gün sürdü sonra yerleşme kanimasi olduğunu düşündüm gittim test yaptım erken gebelik testi ikinci çizgi silinik çıktı ama gozle görmek çok zor flaşla görülüyordu iki gün sonra bidaha yaptım gözle görünucek kadar çıktı sonra kaset test yaptım reglma 3 gün kalmıştı ondada pozitif çıktı o gün kan verdim nagatif çıktı şuan reglim 5 gün gecikmede 1 gün geciktifinde test yaptım nagatif çıktı şuan test yapmaya cesaret edemedim

Benimde aynı durum haziranin 6sinda regl olmuştum en son regldan 15 gün sonra once açık pembe sonrakahverengi akıntım geldi sadece ayıptır söylemesi tuvalette peceteye silince geliyordu sadece iki gün sürdü sonra yerleşme kanimasi olduğunu düşündüm gittim test yaptım erken gebelik testi ikinci çizgi silinik çıktı ama gozle görmek çok zor flaşla görülüyordu iki gün sonra bidaha yaptım gözle görünucek kadar çıktı sonra kaset test yaptım reglma 3 gün kalmıştı ondada pozitif çıktı o gün kan verdim nagatif çıktı şuan reglim 5 gün gecikmede 1 gün geciktifinde test yaptım nagatif çıktı şuan test yapmaya cesaret edemedim
Şuan bende korktum inşallah öyle bir durum yoktur inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏

Back
X