- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
- Konu Sahibi Happyyear34
Moralim aşırı bozuk. Haftaya doğum günüm liseden ve üniversitedeki arkadas gruplarima hafif citlatayim dedim. Unutmayin vs. Diye. Üniversitedeki arkadaslarim kutlayalim dedi. Lisedeki arkadaslarim ise hicbirisi bisey yazmadi bir kisi ise ise başlıyorum kuzum dedi. Sizce bu arkadaslik gerçek mi? Liseden bahsediyorum bir de kaç senenin hatri var. Üstelik doğum gününden bahsederken kutlamasinda değilim bir doğum günün kutlu olsun demeniz bile yeterli dedim. Diyebilirsiniz dedim. Buna karşılık işe basliyorum cevabını aldim.gercekten insanlari anlayamiyorum. Sizce sorun ben de mi? Yoksa günümüzdeki arkadaşlık iliskileri çok mu samimiyetsizlesti? Anlayamiyorum. Bana iş basliyorum diyen kisi hakkinda bisey daha demek istiyorum kalbimi 2. Kırışı bu çünkü. Bir gün arkadas ortaminda konusuyoruz ben birsey soylemistim tam o sirada olmayan akıl , sen de akıl mi var tarzi bisey soyledi gulerek. O an ben dahil kimse gülmedi. Boyle sakalardan da hoslanmadigimi bilir. Bilmiyorum ya. Çok alinganim farkındayım ama inanin kaldiramiyorum artik.