- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
- Konu Sahibi Happyyear34
Daha fazla yormayin kendinizi o zaman. Hayırlı günler.Allah çevrenizdekilere sabır versin. Çekilmezsiniz.
Konuyu siz kapatamazsınız. O sildiğiniz konu geri gelecek siz de banlanacaksınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha fazla yormayin kendinizi o zaman. Hayırlı günler.Allah çevrenizdekilere sabır versin. Çekilmezsiniz.
Konuyu siz kapatamazsınız. O sildiğiniz konu geri gelecek siz de banlanacaksınız.
Banlanacaaaaannnnnn
Burada sizi desteklemeyen yorumlar gelince ooofff konuyu kapattım diye tepki vermek neyin kafası ya .. konu kapatma diye bi olay yok ayrıca ,yasakOf sağ olun konuyu kapattım geç oldu
Gün geçeli çok olduDaha fazla yormayin kendinizi o zaman. Hayırlı günler.
Aynen size gore kesin gecmistirGün geçeli çok oldu![]()
Ya ne masumsunuzDoğum günü hatırlatmak biraz itici olmuş sanki. Bekleyin bakalım belki büyük bir sürpriz yapacaklar size
Valla şu an saat 23.50 ben ve aynı paraleller arasında yaşayan bilmemkaç milyon insan için gün bitti gece oldu. Siz geriden geliyorsunuz sanırım.?Aynen size gore kesin gecmistir
Acimasizligin da bu kadari ya. Pes. İnsanlarin yasamlari hakkinda bir fikir sahibi olmadan buradan yorum yapmak o kadar kolay ki. Hepiniz pişman ettiginiz beni buraya yazdığima ! Çok yazık. İnsanligin her zerresi bitmiş. Gerçekten yazık ya.Biri arkadaşa popkek alıp üzerine mum diksin hayrına ,sosyal medyada aaayyy doğum günümü kutlamışlar öyle ki sevilen biriyim imajı yapsınkeee![]()
Yani yeni bir üye de değilsiniz ki? Banlanacaksınız tüm sildikleriniz de geri gelecek.
Hayır söylediğimiz halde siliyor bi de çok komik değil miYani yeni bir üye de değilsiniz ki? Banlanacaksınız tüm sildikleriniz de geri gelecek.
Pardon da sizin benimle derdiniz ne ya? Yarim saattir konumda yorum yapmak için bekliyorsunuz farkinda misiniz? Şok etkisi gerçekten.Hayır söylediğimiz halde siliyor bi de çok komik değil mi![]()
Ne yazdinkiYorum atarsaniz çok mutlu olurum kizlar![]()
Sizinle çok büyük dertlerim var. Öyle büyük ki anlatamam. Dev dertlerPardon da sizin benimle derdiniz ne ya? Yarim saattir konumda yorum yapmak için bekliyorsunuz farkinda misiniz? Şok etkisi gerçekten.
İnsanlar doğum gününüzü kutlasın diye 1 hafta önceden haber verip ,kutlamayacaklarını düşünüp ,insanlara samimiyetsiz diye konu açan sizsinizAcimasizligin da bu kadari ya. Pes. İnsanlarin yasamlari hakkinda bir fikir sahibi olmadan buradan yorum yapmak o kadar kolay ki. Hepiniz pişman ettiginiz beni buraya yazdığima ! Çok yazık. İnsanligin her zerresi bitmiş. Gerçekten yazık ya.
Bu gecenin kurbanı sizsiniz. Siz sinirlendikçe onlar zevk alıyor. En iyisi girmeyin siteye. Zaten dedikleri gibi içerik sildiğiniz için banlanacaksınız.Tek katıldığım yorum bu olabilir. Saygı çerçevesinde yorum yaptiginiz için teşekkür ederim. Allah a emanet olun.
Mevzu derinmiş yaniİnsanlar doğum gününüzü kutlasın diye 1 hafta önceden haber verip ,kutlamayacaklarını düşünüp ,insanlara samimiyetsiz diye konu açan sizsiniz
biz de sizinle aynı fikirde değiliz diyoruz neresi acımasız ?
aaaaa aynen aşko hepsi ayrı ayrı hediye alıp kutlama organizasyonu yapmalıydı, vay samimiyetsizler vay iki yüzlüler deyip saydırsak hoşunuza gidecekti ama ..
Gerçekleri duymaya tahammülünüz yoksa kimseye derdinizi anlatmayın ..