• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günümüz arkadaşlık ilişkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biri arkadaşa popkek alıp üzerine mum diksin hayrına ,sosyal medyada aaayyy doğum günümü kutlamışlar öyle ki sevilen biriyim imajı yapsınkeee 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Acimasizligin da bu kadari ya. Pes. İnsanlarin yasamlari hakkinda bir fikir sahibi olmadan buradan yorum yapmak o kadar kolay ki. Hepiniz pişman ettiginiz beni buraya yazdığima ! Çok yazık. İnsanligin her zerresi bitmiş. Gerçekten yazık ya.

Acimasizligin da bu kadari ya. Pes. İnsanlarin yasamlari hakkinda bir fikir sahibi olmadan buradan yorum yapmak o kadar kolay ki. Hepiniz pişman ettiginiz beni buraya yazdığima ! Çok yazık. İnsanligin her zerresi bitmiş. Gerçekten yazık ya.
İnsanlar doğum gününüzü kutlasın diye 1 hafta önceden haber verip ,kutlamayacaklarını düşünüp ,insanlara samimiyetsiz diye konu açan sizsiniz

biz de sizinle aynı fikirde değiliz diyoruz neresi acımasız ?

aaaaa aynen aşko hepsi ayrı ayrı hediye alıp kutlama organizasyonu yapmalıydı, vay samimiyetsizler vay iki yüzlüler deyip saydırsak hoşunuza gidecekti ama .. 😅

Gerçekleri duymaya tahammülünüz yoksa kimseye derdinizi anlatmayın ..

Tek katıldığım yorum bu olabilir. Saygı çerçevesinde yorum yaptiginiz için teşekkür ederim. Allah a emanet olun.
Bu gecenin kurbanı sizsiniz. Siz sinirlendikçe onlar zevk alıyor. En iyisi girmeyin siteye. Zaten dedikleri gibi içerik sildiğiniz için banlanacaksınız.

İnsanlar doğum gününüzü kutlasın diye 1 hafta önceden haber verip ,kutlamayacaklarını düşünüp ,insanlara samimiyetsiz diye konu açan sizsiniz

biz de sizinle aynı fikirde değiliz diyoruz neresi acımasız ?

aaaaa aynen aşko hepsi ayrı ayrı hediye alıp kutlama organizasyonu yapmalıydı, vay samimiyetsizler vay iki yüzlüler deyip saydırsak hoşunuza gidecekti ama .. 😅

Gerçekleri duymaya tahammülünüz yoksa kimseye derdinizi anlatmayın ..
Mevzu derinmiş yani
Konu sahibi çok derin biri hem insanların doğum gününü unutup kendisine karşı mahçup olma ihtimalini azaltmaya çalışıyor
Hem de arkadaşlarını kibar biri olmaya teşvik ediyor

büyük resme bakın arkadaşlar

Bu isler hatırlatmakta olmaz
Size önem veren biliyordur ve kutlar zaten hatırlatmayla kutlayacaksa hiç kutlamasin daha iyi.
Aileniz en sevdikleriniz kutlarsa size yeter gerisini bosverin.

Benim doğum günümü kutlayın iması ne yahu? Biri öyle yapsa kutlayacağım varsa da kutlamam. Ayrıca lise arkadaşlıklarını hiçbir zaman içten bulmamışımdır, çocuktuk o zamanlar. Liseden hiçbir arkadaşım ile şimdi anlaşamam herhalde, herkes çok değişmiştir. Konu sahibinin konusu merak edenler için kendisi silmiş de: Moralim aşırı bozuk. Haftaya doğum günüm liseden ve üniversitedeki arkadas gruplarima hafif citlatayim dedim. Unutmayin vs. Diye. Üniversitedeki arkadaslarim kutlayalim dedi. Lisedeki arkadaslarim ise hicbirisi bisey yazmadi bir kisi ise ise başlıyorum kuzum dedi. Sizce bu arkadaslik gerçek mi? Liseden bahsediyorum bir de kaç senenin hatri var. Üstelik doğum gününden bahsederken kutlamasinda değilim bir doğum günün kutlu olsun demeniz bile yeterli dedim. Diyebilirsiniz dedim. Buna karşılık işe basliyorum cevabını aldim.gercekten insanlari anlayamiyorum. Sizce sorun ben de mi? Yoksa günümüzdeki arkadaşlık iliskileri çok mu samimiyetsizlesti? Anlayamiyorum. Bana iş basliyorum diyen kisi hakkinda bisey daha demek istiyorum kalbimi 2. Kırışı bu çünkü. Bir gün arkadas ortaminda konusuyoruz ben birsey soylemistim tam o sirada olmayan akıl , sen de akıl mi var tarzi bisey soyledi gulerek. O an ben dahil kimse gülmedi. Boyle sakalardan da hoslanmadigimi bilir. Bilmiyorum ya. Çok alinganim farkındayım ama inanin kaldiramiyorum artik. 🤦🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X