- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Standart evlenme yaşı kaç ki ?
Gerçekten şöyle bişe var; nasip...
İyi de nasibinde yoksa 20li yaşlarda da evlenemezsin, 30lu,40lı yaşlarda da..Hayayın gercekleri de var
İyi de nasibinde yoksa 20li yaşlarda da evlenemezsin, 30lu,40lı yaşlarda da..
Ayrıca evlenmek mutlu son değil insanlar neler yaşıyor
Bir tanıdığım 50 yaşında evlendi adamın yetişkin çocuğu vardı evliliğin yaşı olmaz nasip
her evli mutlu mesut yaşıyor mu sanki? yani hayatını bir odunla birleştireceğine kaliteli yalnızlık daha iyidir bence
Odunla birleşsin demiorum ama yaa
Hayır canım onu demek istemiyorum, ama yapıcak bişe yok işte olmayınca olmuyor. Ayrıca hiç belli olmaz bu işler tam böyle içini karartmışken birden herşey değişedebilir. Kaç yaşındasın ki, bu işİ yaşla bağdaştırmayıda çok doğru bulmuyorum , 20yaşında da olabilir 40 yaşında da. Böyle çok örnekler var.Evlenmek mutlu sondur demedim ki...Ama yalnızlık ta kötü...Tamam yalnız olmak kotu bir evlilikten iyidir ama en azından bi evleneydik illa kötü mü olmalı
Hayır canım onu demek istemiyorum, ama yapıcak bişe yok işte olmayınca olmuyor. Ayrıca hiç belli olmaz bu işler tam böyle içini karartmışken birden herşey değişedebilir. Kaç yaşındasın ki, bu işİ yaşla bağdaştırmayıda çok doğru bulmuyorum , 20yaşında da olabilir 40 yaşında da. Böyle çok örnekler var.
Anladım canım böyle bir isteğin varsa özellikle çocuk gibi haklısın, insan belli bir düzene geçmek akranlarının yakaladığı düzeni yakalamak istiyor . Keşke isteyince olsa işte..40 a geliorum...çocuk yapma yaşım gecip gidecek diye tum endişem
Evlilik karşılıklı fedakarlık ister iyi bi evlilik yapmak istiyo arkadaş haklı belli bi yaştan sonra insan evi çocukları eşi olmasını istemesi çok normal herkes hemen evliliği kötülüyo inşaşşah iyi bi insan çıkar karşına annelik duygusunu tadarsın
Bu yıl tanıdığım 40lı yaşlarda 2 iki kadın ilk evliliklerini yaptılar. Evlenemem diye düşünmeyin nasip kısmet hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?