Günümüzde evlenmek imkansızlaştı mı?

Ya bende biruy Ya bende biryle görüştüm, oda aslan. Burcuydu. Bana dort dörtlük geldi disardan, ama görüştükten sonra aramadi, bende evlilik hayali hemen sosyal medyada takiliyo bi kere sormuyo halimi hatrimi

Çocuğu çok önemsiyorsanız yumurta dondurtabilirsiniz en azından içiniz biraz daha rahat olur

Bu cok basit bir islem degil en azindan yurtdisinda degil. Ben de 35 yasimda oldugum icin arastirmistim gecen sene. Yasadigim ulkede cok extrem durumlarda yumurtalari donduruyorlar. Ya kanser hastasi olmalisiniz, ya yumurtalariniz bir saglik sorunu yuzunden zarar gorme tehlikesi ile karsi karsiya olmali ya yasiniz 42 45 civarinda olmali gibi. Burda kadinlar genelde zaten gec cocuk sahibi olduklari icin sanirim boyle kurallar var. Ha deyince o islemi yapmiyorlar. Ayrica baya da pahali bir islem. Turkiye'de durum nasil bilmiyorum ama burda 4000 5000 euro civari. Turkiye'de bu kadar kural yoktur belkide. Hep deniyor yumurtalarinizi dondurun diye ama hic bu islemi yapmis olan bir uye ile karsilasmadim bu forumda. Yapan deneyimleyen var mi ki acaba?

Büyüklerinize annenize teyzenize vs soyleseniz onlar bulsa birilerini

Ya eski mesajlara baktim, ya evlilikten sogudugunu, ya eşinin aldattigini yazmis, ay kimseye guven yok, kizlar size guvenmistim

Ben de tam kuralları bilmiyorum ama instagramdan takip ettiğim bir doktor devamlı bekar hastadan yumurta topluyor

Nasibin degilmis bence uzulme eger olsaydi zaten istedigi kadar dusunmesin olacaktir.

Çocuk istiyor musun diyen biri olsa hemen herkes heyecan yapar hayırlısı yaaa nasip olmadıysa şimdiye kadar demek ki hayırlısı buymuş çokta üzülmemek lazım evlenen o kadar kişiden ne kadarı mutlu ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…