Günümüzün En Moda Takıları Hangisi?..RESİMLİ...

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer

takı kullanmayı çok seviyorum..fakat hangi takı günümüzün modasını yansıtıyor noktasında zaman bulamamaktan ve modasını takip edememekten şikayetçiyim...burada hangi takılar moda ise resimli olarak paylaşmanızı rica ediyorum...bu sayede benim de modadan haberim olur...
şimdiden cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum...

çok teşekkür ederim..yazdıklarınızı hemen uyguluyorum...ben de aldım bir tane yaka kolyeden...açık yaka bluz üzerine harika durdu...çok sağolun ..

Zımbalı ayakkabı, aksesuar, kıyafet,bileklik, yüzük , küpe ve derinin birleşimi takılarda moda

aaaaaaaa.....çok hoşmuş...bulabilir miyim acaba ben....çok beğendim..sağol canım benim...

hepsi çok hoş..ama şu yaka modelliler bana itici geliyor...kullanamam..ama şu ilk resimlerdeki altın sarısı halkaları olana bayıldım..

valla bende hepsine bayıldım. bende tam moda özürlüyüm. moda özrünü geçtim adamı çıldırtacak derecede bakımsızım. yani temiz ütülü kıyafet bana BENCE yetiyo. cilt bakımımı asla aksatmam ve temiz giyinirim hepsi bu. takı takmak falan çok angarya geliyo. biri kafama balyozla vursuuuuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…