- 10 Ekim 2014
- 33.275
- 149.993
- 798
Takviye kullanmak icin doktor, en azindan eczaci, diyetisyen fikri almayip fenomen önerdi diye aliyorlarsa zaten ne diyeyim. Dogal seleksiyon isteaile hekimine bi telefon cok mu zor?
Helal mi haram mi dersek, bence helal demesek bile haram demek de olmaz. Yani allah herkese akil vermis. Fenomenden takviye onerisi alan kafadaki kisi, o parayi ona degilse baska bir seye zaten sacip ziyan edecek.
Bu kadar sorgulamayan insanlar varken onlara kizmamak lazim aslinda niye kazaniyorlar diye.

araştır sosyal medyada takip et o felsefeyi uygulayanları ben biraz fazla abarttım galiba bu kış 2 sweat 2 kot pantolon 2 tunik hırka 2 tayt bıraktım
 araştır sosyal medyada takip et o felsefeyi uygulayanları ben biraz fazla abarttım galiba bu kış 2 sweat 2 kot pantolon 2 tunik hırka 2 tayt bıraktım  

isteyen de harcar isteyen instagramda vakit geçirir isteyen kitap okur .Yani kimin ne yapacagindam bize ne?Herkes kendi kapısının önünü süpurmeli .Konu açacak kadar kafaya neden taktınız zorla değil ki sevmediğin  bir diziyi izlemezsin kumanda sende.
isteyen de harcar isteyen instagramda vakit geçirir isteyen kitap okur .Yani kimin ne yapacagindam bize ne?Herkes kendi kapısının önünü süpurmeli .Konu açacak kadar kafaya neden taktınız zorla değil ki sevmediğin  bir diziyi izlemezsin kumanda sende.