Gününüz nasıl geçti.. Sağlık,İş,Aşk,Para, anlatın dertleşelim..

fisilti-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
285
500
33
Bugün gününüz nasıl geçti ? Nasılsınız bugün ?(nasıl gitti bugün herşey (Sağlık,iş,aşk,para) yolunda mıydı, Anlatın dertleşelim..

çok şükür deyip sıra mı atıyorum. Sağlığım yerinde, memnun olmasam da bir işim var, maddi olarak bu ay çok sıkışık geçecek evli ve çocukluyum :):):)

tatile gideceğim bayramı bekliyorum 4 gözle

Aşk,iş,para yok, sağlık konusunda ise burnumda kırık varmış ameliyat olucam.. Benden haberler fisilti- fisilti- :)

Geçmiş olsun canımm benimde burnumda eğrilik var doktor ameliyat dedi kokuyorum.Gecen hafta kan vermem gerekiyodu ameliyat öncesi hazırlıklar vardı gitmedim korkudan

çok şükür deyip sıra mı atıyorum. Sağlığım yerinde, memnun olmasam da bir işim var, maddi olarak bu ay çok sıkışık geçecek evli ve çocukluyum :):):)

tatile gideceğim bayramı bekliyorum 4 gözle

Güzel canım, senin adına çok sevindim. keşke bende boşanmayacak olsaydım şimdi tatil planlıyo olurdumm

Evi 2 hafta eşime bırakıp gittim sağolsun kirlenmedik yer kalmamış. Camları da açık bırakmış perdeler simsiyah yıka yıka çıkmadı. Ne önerirsiniz çamaşır suyu o şu bu koydum yok çıkmıyor.

Geçmiş olsun canımm benimde burnumda eğrilik var doktor ameliyat dedi kokuyorum.Gecen hafta kan vermem gerekiyodu ameliyat öncesi hazırlıklar vardı gitmedim korkudan

Bana da bayramdan sonra gel dedi.. Ay burnumla ilgili kötü anım ortadan kalkacağı için mutluyum, korkmuyorum ameliyattan falan..

Evi 2 hafta eşime bırakıp gittim sağolsun kirlenmedik yer kalmamış. Camları da açık bırakmış perdeler simsiyah yıka yıka çıkmadı. Ne önerirsiniz çamaşır suyu o şu bu koydum yok çıkmıyor. [/QU

Aspirin var canım deterjan az sirke ile karıştır. Güzel yapıyo.

Back
X