- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa çok ilginç neler öğreniyoruz valla. Dur deneyeyim bayram temizliği de olur hem inşallah çıkar çok zorlandım simsiyah olmuşlarKarbonat koyun
Ben karbonat koyuyorum
Bi cay bardagina yakin
Bulasik deterjani tableti atan da var
Memnunlar
Benim için yoğun bir gün oldu, hala da halletmem gereken işlerim var. Okul noter aöf banka büro dolanıp duruyorum. Bir de araba aldık bugun onun heyecanı var:)
Şuan okul kaydı için sıra bekliyorum malesef önümde 200kişi var![]()
Hayırlı olsun kuuuş,Benim için yoğun bir gün oldu, hala da halletmem gereken işlerim var. Okul noter aöf banka büro dolanıp duruyorum. Bir de araba aldık bugun onun heyecanı var:)
İş yerinde bugünlük son 1.30 saaatimi geçirmeye çalışıyorum.
Sıkıcı bir gün. İş yok yok yok.
Aşkitodan haber bekliyorum işlerini bitirebilirse bu akşam görüşeceğiz. Bıktım yoğunluğundan. Şirketi o kurtaracak.
Sağlığım züppeeer
maaşımı aldım![]()
Aaaaa çok ilginç neler öğreniyoruz valla. Dur deneyeyim bayram temizliği de olur hem inşallah çıkar çok zorlandım simsiyah olmuşlar
Bolum neBenim için yoğun bir gün oldu, hala da halletmem gereken işlerim var. Okul noter aöf banka büro dolanıp duruyorum. Bir de araba aldık bugun onun heyecanı var:)
İş yerinde yoğunluktan bunaldım sağlık konusunda bir haftadır her yerimde allerji çıktı uyuz gibi kaşınıyor eve gitmeyi dört gözle bekliyorum şuan
Sağlığım yerinde, aşk desen zaten evliyim :) şükür bir sorun yok
Para desen evet ihtiyacım var
Günün geçmesini bekliyorum işyerindeyim,bunaldım imdaaat
Çok sıra var poff .Hayırlı olsun arabanız canım.Kolay gelsinn.
Hayırlı olsun kuuuş,altınızda paralansın.
![]()
Bolum ne
Dert çok aslında ama şükür deyip geçiyorum :)Allah nazarlardan saklasın MAŞALLAH tek derdin bu olsun canımm![]()
ah ah ne iyi ettin yazdın. tayınım çıkmadı ve sevmediğim bir okulda beni heyecanımı anlamayan bir idareyle kaldım.Bugün gününüz nasıl geçti ? Nasılsınız bugün ?(nasıl gitti bugün herşey (Sağlık,iş,aşk,para) yolunda mıydı, Anlatın dertleşelim..
taş soda al harika olur. deterjana karıştır makınenın gözüne koy. ön yıkamaya da koy istersen.Evi 2 hafta eşime bırakıp gittim sağolsun kirlenmedik yer kalmamış. Camları da açık bırakmış perdeler simsiyah yıka yıka çıkmadı. Ne önerirsiniz çamaşır suyu o şu bu koydum yok çıkmıyor.
ah ah ne iyi ettin yazdın. tayınım çıkmadı ve sevmediğim bir okulda beni heyecanımı anlamayan bir idareyle kaldım.
neden burası değil ki dertleşiyoruz.Bu konunun yeri burası değil @Mune...
keşke bir de aynı şehrin farklı ilçelerindeyiz eşimle günlük yol gidiyorummÜzüldüm canım inşallah yakın zamnda tayinin çıkar da ordan kurtulursun![]()
keşke bir de aynı şehrin farklı ilçelerindeyiz eşimle günlük yol gidiyorumm